Brale001 je napisao:
Bio sam malo odsutan.
Putovanja,
investicije u sebe i to...
Vidim gore neko spominje, ta prica o dolasku na vlast onih koje guraju Madjarski biloneri , NGO organizacije i sl. to je potrosena storija odavno.
Da vlast RS "nije dobra i da ne slusa, tj da ne radi kako treba" i da iza opozicije stoji MMF, zapad i ostala belosvetska bagra, ova vlast bi pala za dok se odvezes bicklom na vrh Krcmarica.
Krenes iz Trapista vlast stara, stignes na vrh brda onako laganice a ono nova ekipa stoluje.
Pa ako ne stoji zapad iza opozicije iza koga stoji. Treba li tu roket sajens.
U jednoj Ukrajini koja je na vratima Moskve ekipa sa zapada je promjenila vlast samo tako a da nemoze u jednoj RS.
Opet neko prosipa gumene banane ovuda.

Vidi, bolje investiraj u lopatu, jer od ovoga sto pokusavas se neces hljeba najesti.
Ne zato sto iza vlasti "zaista" neko stoji, nego zbog nerazumijevanja gomile interesa koji su stvorili ovakvo stanje koje djelimicno odgovara svakom pojedinačnom igracu, pri tome filantrop uopste nije na istoj liniji s najvecom silom.
K tomu, anahrono gledanje N - sektora, kao da je 2008 ili 1995, anahron pristup djelovanju socijalnih mreza, zatim analfabetski pristup obojenim R, u kojima s jedne strane imamo rezultate u nacionalnim drzavama, ili drzavama s jasnom vecinom, dok puse qurcinu u slozenim zajednicama, sto zahtjeva mnogo dublju analizu ( religija, etnija, ekonomija, postratne politike, solidarnost..etc)
Pocastio sam te odgovorom, inace, takva kolicina gluposti mi ne treba, idem da se kaznim.