banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajde? Onaj Zubac je jos uvijek direktor iako ovi SDA-ovci kopaju rukama i nogama da ga otjeraju?

Btw. znas li da postoje gradjani BiH koji ne mogu dobiti pasose iako imaju svako moguce pravo na to i ni jednu jedinu pravno validnu zabranu?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Sipa mora pripasti nama. Nadam se da su price o tome kako je i Komsic zainteresovan za Sipu samo medijske spekulacije i da ce mjesto direktora pripasti SDS-u. Ne znam ko od clanova ispunjava uslove koje mora da ima direktor Sipe, ali se nadam da ce izabrati pravog covjeka koji ce pokrenuti neke stvari.
Dalje, drago mi je sto stranka nije stala nakon izbora, vec nastavlja punom parom sa radom. Da li ce, ili nece doci do izbora na proljece, ne znam, ali se vidi da se pripremamo temeljno ako do istih i dodje i to je ono sto je SDS-u falilo tokom prethodnih godina, bar po pricama starijih. Ne podbacujemo protivnicima klipove vec gledamo svoj posao. Stranka se svakim danom unaprjedjuje, mladi ljudi dobijaju sansu da se pokazu, da doprinesu razvoju stranke, dok se stariji polako povlace i prepustaju teren.
Sve u svemu, SDS ce iz ovoga izaci jaci nego ikad, a mjesto direktora SIPE samo moze povecati rejting stranke tako da to moramo uzeti za sebe.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 19:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Sipa mora pripasti nama.

ne znam kolega....s jedne strane,znam da postoji dugogodisnji sistem rotacije (nacionalne) za predsjednika savjeta ministara i vaznija ministarstva,poput ministra vanjskih poslova,itd...

ako taj sistem vazi i za sipu,a trenutno je vodi srbin,onda zaista ne znam kako bi to moglo pripasti nama....pa jos tome dodas svu ovu servilnost snsd-a prema covicu,koja vec prevazilazi granice dobrog ukusa....

a s druge strane,ne vjerujem ni da bi se krsmanovic i ostali pretendenti za to mjesto ovoliko blamirali najavljujuci kandidaturu,ako zaista postoji i tamo taj sistem nacionalne rotacije...

znam samo da komotno mozemo objesiti macku o rep ovo preuzimanje vlasti na nivou bih ako hdz uzme sipu...

onda ce sve to zajedno biti jedan veliki promasaj,i posluzice samo za uhljebljenje 200-300 podobnih clanova saveza za promjene :( :(

nisam pametan...uostalom,vidjecemo..

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Raskoljnikov je napisao:
Sipa mora pripasti nama. Nadam se da su price o tome kako je i Komsic zainteresovan za Sipu samo medijske spekulacije i da ce mjesto direktora pripasti SDS-u. Ne znam ko od clanova ispunjava uslove koje mora da ima direktor Sipe, ali se nadam da ce izabrati pravog covjeka koji ce pokrenuti neke stvari.
Dalje, drago mi je sto stranka nije stala nakon izbora, vec nastavlja punom parom sa radom. Da li ce, ili nece doci do izbora na proljece, ne znam, ali se vidi da se pripremamo temeljno ako do istih i dodje i to je ono sto je SDS-u falilo tokom prethodnih godina, bar po pricama starijih. Ne podbacujemo protivnicima klipove vec gledamo svoj posao. Stranka se svakim danom unaprjedjuje, mladi ljudi dobijaju sansu da se pokazu, da doprinesu razvoju stranke, dok se stariji polako povlace i prepustaju teren.
Sve u svemu, SDS ce iz ovoga izaci jaci nego ikad, a mjesto direktora SIPE samo moze povecati rejting stranke tako da to moramo uzeti za sebe.

Jesam li ja nesto propustio ili...
Sta moze pokrenuti direktor SIPA ako tuzilastvo BIH podize optuznice a SIPA hapsi.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Propustio si....direktor SIPA ako tužilaštvo BIH podiže optužnice može predmete držati u ladicama do sudnjeg dana.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije mislio na to. Vec sta SIPA moze da radi bez Tuzilastva? Mozda nesto malo vise nego neka sekjuriti agencija.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
The_new_Statesman je napisao:
Nije mislio na to. Vec sta SIPA moze da radi bez Tuzilastva? Mozda nesto malo vise nego neka sekjuriti agencija.

Upravo to.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2014, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Raskoljnikov je napisao:

Припрема ли се Огњен за још једну кандидатуру на председничким изборима? :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2014, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
On da bude jedini kanidat sam bi sebe sj... i opet izgubio :lol:

A mogao je da se strpi, da se ne kandiduje na oktobarskim izborima, pa da diže polako sebi rejting.
Sigurno bi bolje prošao na narednim. Ovako... ne ulijeva više povjerenje.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 19:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
prvi koji iz vrha nase starnke kaze "car je go",izadje iz opcinjenosti njime,i napusi ovo govno,pickoustog aleksandra vucica,porasce u mojim ocima do neslucenih razmjera :( :(

ja zaista ne znam ni nabrojati sta im je mile sve radio dok je podrzavao tadica...tomu nikolica nazivao "politickim pobacajem",vucica nazivao najpogrdnijim imenima i na trgu republike u beogradu pozivao beogradjane da glasaju za djilasa za gradonacelnika,a ne smotanog vucica....

jedino sto nisam procitao je da ih je jos mile nategao,naguzio....mozda je i to,ali bar nije bilo na vijestima

a gledam vucica zadnja dva mjeseca koliko mu se ulizuje,ili ovo sad na vijestima na otvaranju mosta u borci :(

pa zar je stvarno politika tolika kurva,ili je ipak tacno ono da "niko nije imun na pare"? :( :(

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И једно и друго.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 21:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
pa zar je stvarno politika tolika kurva,ili je ipak tacno ono da "niko nije imun na pare"? :( :(

Jeste, i politika i političari....Btw, skoro je Josip Pejaković rekao u Nu2 da je jedina ozbiljna osoba koja se bavi politikom u regionu Dodik.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Dodik se ne bavi politikom, vec necim drugim. Isto kao sto se neke "pjevacice" bave pjevanjem pred ocima javnosti, a ovamo tzv.elitne prostitutke, tako se i car bavi politikom samo pred ocima javnosti, a stvarni posao mu je nesto drugo.
Vucic je najveca ljiga koja se pojavila u srpskom narodu. Je.o nas on kad mu vjerujemo. Je l' on ono obecao poslati dodatne posmatrace na izborima za mjesta koja su kriticna? On salje ljude koji ce voditi kampanju, a ovamo pruza podrsku kriminalcima. najveci muljator, prodavac magle koji se pojavio ikada na ovim prostorima. Sta, falsifikovali licnu brata? I narod povjeruje u to.
Nikad mi se nije ni svidjalo to sto su nasi govorili kako ce raditi stvari kao Vucic. Jesmo li toliko naivni pa da vjerujemo tom prodavacu magle? Otjerati to u tri lijepe i krenuti samostalno, bez prihvatanja "pomoci" sa strane. Najgori su ti koji te tapsu po ramenu i govore, bice to sve dobro. T

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
E jeste djeca :D
Para vrti gdje moral neće

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2014, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Silvio Dante je napisao:

Ja mislim da bi to bilo ravno politickom suicidu

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
V@nja je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Ja mislim da bi to bilo ravno politickom suicidu

Најбоље др. Гатарића да кандидују. Онаква свињска глава се ретко среће :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Eno krenuo dosije na ATV o ogiju.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel neka patetika?

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
The_new_Statesman je napisao:
Jel neka patetika?

Pa da, standard.

Zatvorski dani, obecanje koje je dao 2010, moze li opet biti kandidat, kako je dobar suprug, otac, kako ne vara zenu, porodican covjek, ne krade...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci, oce opet :-)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]