banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 15:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jan 2015, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Čiča iz Rogače je napisao:
mmmm daaaa definitivno je slavina zavrnuta i odgovornost se prebacuje na neke druge strane...dok je bilo para bilo je i jarana......
očekuje nas burno proljeće...
http://frontal.rs/index.php?option=btg_ ... E.facebook

Ово што је Додик овде предложио као економски потез ЕЦБ је јуче званично и објавила да ће урадити на нивоу ЕУ тј. ЕЦБ штампа додатних 1000 милијарди евра, који ће да послуже за куповину државних зајмова.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 14:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mile je to rekao i u nedelju na OBN kod Mate Đakovića.
Mile je pet dana ispred EU...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Postoji još uvjek ona moja teorija koju je TNS ismijao da se Dodo povuče sa scene....mirno i tiho.....po meni najpametnije

Odlaziiš odlaziiš ruušiš mi sneee,
u srcu mom je bolna praznina...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako si pio lezi...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne pijem. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
mmmm daaaa definitivno je slavina zavrnuta i odgovornost se prebacuje na neke druge strane...dok je bilo para bilo je i jarana......
očekuje nas burno proljeće...
http://frontal.rs/index.php?option=btg_ ... E.facebook

Ima da od naroda napravi milionere - vekna hljeba milion :-? Slobo approved.
Otprilike nešto ovako:
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Postoji još uvjek ona moja teorija koju je TNS ismijao da se Dodo povuče sa scene....mirno i tiho.....po meni najpametnije

Ta tvoja ideja je od pre dvije ili tri godine... Znaci da dodamo jos bar toliko dok mu sine, pa jos jednom toliko da je realizuje... Hm... Taman se moze mirno povuci. U penziju :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zanimljivo je kako je Dod pun ideja tek posle 100 godina vladavine u zajednickim institucijama gdje je uradio za BIH narod isto kao i predstavnici dvuga dva naroda-NISTA.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2015, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Вјероватно зато јер у БиХ не постоји народ него народи. :) Зато и јесмо ту гдје смо.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Tema posta: Mile(Sauron)Dodik
PostPoslato: 28 Jan 2015, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
DODIK STAVLJA POD KONTROLU I DRUŠTVENE MREŽE : POLICIJA U RS-U PLANIRA KAŽNJAVATI “NEPRISTOJNE” KORISNIKE INTERNET !

Parlament Republike Srpske uskoro bi mogao usvojiti izmjene entitetskog zakona o javnom redu i miru kojima se internet tretira kao “javno mjesto” pa bi se za svaku objavu nepoćudnih poruka na mrežnim stranicama u RS-u uskoro moglo ići i u zatvor. Oštrije novčane kazne predviđaju se i za sve one koji na javnom mjestu narušavaju javni red i mir, što bi po novom prijedlogu uključivalo i “vrištanje” na javnom mjestu, ali i “isticanje nepristojnih crteža”.

Prijedlog izmjena zakona sačinilo je Ministarstvo unutarnjih poslova poslova RS, a policijske inovacije u sankcioniranju prekršitelja javnog reda i mira odmah su kritizirali mediji i protivnici režima Milorada Dodika koji smatraju kako on zapravo ovime pokušava ugušiti svaku kritiku na račun aktualne vlasti.
Budu li predložene izmjene usvojene, prekršitelje javnog reda i mira policija u RS ubuduće bi kaznila s najmanje 700 umjesto dosadašnjih 500 konvertibilnih maraka, odnosno s 350 umjesto 250 eura. Najveća kazna povećana je s 1500 na 1700 KM, odnosno sa 767 na 870 eura.

Onima pak koji na internetu ili na bilo kojem drugom javnom mjestu napišu kakav tekst kojega vlast ocijeni nepristojnim slijedila bi kazna od 300 KM (150 eura), a težim prekršiteljima prijeti i kazna do 60 dana zatvora. Prema predloženim izmjenama dva mjeseca iza rešetaka završila bi osoba koja na javnom mjestu prosvjeduje prikrivajući identitet, ali i onaj tko poziva na tuču čak i ako tuče nije ni bilo. Naloži li pak policajac u RS nekome “da se raziđe”, a taj se na zapovijed ogluši bit će dužan povećati entitetski proračun za iznos od 500 do 1500 KM.

“Putem društvenih mreža moguće je narušiti javni red i mir izazivanjem, poticanjem tuče ili fizičkog napada na drugog, prijetnjom napada na život, tijelo ili imovinu”, pojašnjavaju iz MUP-a u Banjoj Luci dodajući da se putem interneta može poticati i na korištenje oružja ili konzumiranje droga te da i to treba u konačnici sankcionirati. Univerzitetski profesor iz Banja Luke Mladen Mirosavljević kazao je lokalnim medijima kako mu baš nije najjasnije što se želi postići novim zakonom, no smatra kako bi jedan od ciljeva mogao biti jednostavno spriječiti širenje informacija koje se vlastima ne sviđaju

“Mislim da je ovo radikaliziranje priče o mogućim ‘obojenim’ revolucijama na ovim prostorima. Ne bih mogao naći neku drugu poveznicu između društvenih mreža i zakona o javnom redu i miru”, kazao je Mirosavljević agenciji Fena istaknuvši kako mu nije poznato da je bilo koja druga zemlja u regiji na ovaj način uspostavila zakonsku poveznicu između društvene mreže i javnog reda i mira.

Mediji u RS koji su kritički orijentirani u odnosu na Dodikovu vlast ocijenili su kako je novi zakon otvoreni pokušaj gušenje slobode govora, a utjecajna BN televizija iz Bijeljine, bliska opoziciji , nazvala ga je “zakonom po ugledu na Pjongjang”. Iz MUP-a su sve te primjedbe odbacili uz napomenu kako oni koji odluče kaznu platiti u roku od osam dana mogu računati na oprost polovice novčanog iznosa kojega im odredi policija. Prijedlog izmjena zakona pred zastupnicima u parlamentu RS naći će se 3. februara.

http://kliker.info/dodik-stavlja-pod-ko ... -internet/

Šta je sada ovo,ne razumijem tačno.Mislim jel sad neko sa foruma može da plati globu ako se našali na račun vlasti.Mislim mene boli dupe mene štiti državica Aljinog malog :) ali npr Đontra pokuša biti smješan i ode u zatvor,jel to možda moguće u narednom periodu ?

Vrh

Tema posta: Re: Mile(Sauron)Dodik
PostPoslato: 28 Jan 2015, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Не видим потребу за отварање још једне теме о Дудеку, кад иста већ постоји. И чуј "ТВ БН блиска опозицији". :lol: О новинара и qрца...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znam da postoji tema o njemu ali ovu temu sam otvorio kako bih ukazao baš na ovaj zakon.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hocemo li moci pisati velikim slovima na drustvenim mrezama ili se i to smatra za galamu?

Kako napuniti prazan budzet, koji smo spiskali na svoje ljubavnice verzija 9

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Meni su velika slova pala na pamet, ali tema je suvišna u svakom slučaju.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2015, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Više se ne zna ko gdje udara ili se oduvjek znalo

Citiraj:
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик информисао је данас амбасадора Француске у БиХ Клер Бодони о активностима које се спроводе у Српској, а односе се на припрему и усвајање сета реформских закона који ће бити практичан одговор на сугестије ЕУ које су стигле у БиХ последњом иницијативом ЕУ.

Додик је поновио да подржава последњу иницијативу ЕУ за брже напредовање БиХ у евроинтеграцијама, истичући да је став о томе пренео и министрима спољних послова Немачке и Велике Британије који су разумели настојања да се у изјаву, коју би требало да потпишу лидери из БиХ, уврсти поштовање Устава БиХ, Дејтонског мировног споразума и уређење БиХ.

„Предсједник Српске упозорио је на чињеницу да поједини политичари у БиХ покушавају да и ову иницијативу злоупотребе зарад остваривања страначких циљева“, саопштено је из кабинета председника Српске.

У саопштењу се додаје да су се на данашњем састанку у Бањалуци председник Републике Српске и амбасадор Француске осврнули и на недавне терористичке нападе у Француској, истакавши да су француско друштво и држава, упркос великим изазовима, одговорили адекватно, демонстрирајући стабилност и демократичност.

Срна

http://fakti.rs/serbian-point/dodik/dod ... egracijama

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
И треба да се уведе и строго да се спроводи закон. Јер кад видим како се по тим социјалним мрежама олако преко тастатуре секу руке, главе, прети смрћу и сл. постане ми лоше.

Такве ствари су кажњиве у свакој иоле нормалној земљи, па нека буду и код нас (иако нисмо нормална земља).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 07:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
.

Poslednji put menjao giometar dana 30 Jan 2015, 08:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 07:50 
Sta ja znam, imam osjecaj da ce se to standardno zloupotrebljavati...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Silvio Dante je napisao:
И треба да се уведе и строго да се спроводи закон. Јер кад видим како се по тим социјалним мрежама олако преко тастатуре секу руке, главе, прети смрћу и сл. постане ми лоше.

Такве ствари су кажњиве у свакој иоле нормалној земљи, па нека буду и код нас (иако нисмо нормална земља).

I ti stvarno misliš da je to osnovni motiv i krajnji cilj donošenja ovog zakona? Pa kod nas je broj informatički pismenih i onih koji redovno koriste internet, poprilično mizeran, da bi sad to shvatali kao globalni problem u društvu. Uostalom da se htjelo ići u tom pravcu, sve se to moglo drugačije definisati, a ne eksplicitno objašnjavati da je internet (društvene mreže) prostor na kojem se "mogu organizovati i podstrekivati neredi"...
Neko se boji bunta i revolta, prosto rečeno...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Свако се боји бунта и револта, да будемо искрени. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]