hebo vas šlagzi obadvojicu!
zasad se sve odvija po planu,i ja lično nemam zamjerki na dosadašnje postizborne kombinatorike na nivou bih...ne biramo mi tamo političare,već narod u federaciji,a i odavno pišem,i da možemo birati,prije bismo sa sda nego sa milinim lagumdzijom ili harisom silajdzićem...komšić je čoban budala....ako bih ga u jednoj rečenici trebao opisati,prilično neinteligentan tip...ali pošteniji od fahre sigurno...
što se tiče vlasti u RS,tu jedino ne bih oprostio koaliciju sa snsd...i jako bih volio da ostanemo u opoziciji....naravno da to mišljenje ne djele stotine ili hiljade mojih kolega koji su na nekim listama,spiskovima i sličnim stvarima i kojima bi ulazak u neko ministarstvo,agenciju ili javno preduzeće mnogo značilo....
a ja samo volim sds,i isto tako znam da bi nas preuzimanje vlasti sa kurtom i murtom,u ovako teškoj situaciji,sa mizernom skupštinskom većinom-skupo koštalo....
dovoljan je i ovaj forum da se vidi na šta bi to ličilo..jednostavno,narod još nije shvatio s kim ima posla i situacija još nije sazrela...evo i ovaj audio snimak.....samo jedan kolega i ja smo se zgrozili nad ovim...svi ostali to razvodnjavaju,tns spinuje na 5 tema u kojima mu je kriv svako živ osim željkice...i šukalo koji nabija cijenu,i bosić,i komšić...svi osim željkice...ostali isto pišu "kako svi trguju"....treći da su je stranci snimili kako bi razbijali RS...meni prosto neprijatno bi što napadoh čestitu ženu prekjuče
Znači-draga moja opozicija!!
Sreća u nesreći pa Čavić ponovo demonstrira političku nesposobnost,i drugi put uzastopno mu poslanici prelaze u SNSD
Što se Šukala tiče,izbačen iz SDS pa prešao u Naprednjake...Izbačen iz Naprednjaka,pa osnovao Naprednjake Light u Doboju...Pametnom dosta...
A šta tek reći za izborni zakon u kojem jedan Šukalo sa 260 glasova sad vedri i oblači,a moj Darko Babalj sa 25 000 glasova nije prošao

...Ma daj.....
PS TNS,šta si se ti toliko uskomešao zbog ovog gubitka vlasti na nivou BIH...Ako mnogi ovih dana ne mogu mirno zaspati zbog sipe i tužilaštva,cjenim da će mnogo vode proteći dok na red ne dođe istraga o švercu ražnjeva