banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2014, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
KARADŽIĆ-JOVIČEVIĆ SONJA 2 3289 21.16

Praga upala u skupštinu, kao kompenzacijski kandidat. :lol:

Pale i okolina rezultati:

01740 SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA-SDS/PENZIONERI-PUP/RADIKALI-SRS RS 15540 35,261%
00515 SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD - MILORAD DODIK 15191 34,469%

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Silvio Dante je napisao:
Али су биле стабилне, а то је свакако један јако битан фактор на Балкану. Сада што ти то не препознајеш и не познајеш материју, то је нешто друго.

Jeste, vazan za nacionaliste koji krcme drzavno bogatstvo.lakse se zametu tragovi

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
manitu uci da svira je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Али су биле стабилне, а то је свакако један јако битан фактор на Балкану. Сада што ти то не препознајеш и не познајеш материју, то је нешто друго.

Jeste, vazan za nacionaliste koji krcme drzavno bogatstvo.lakse se zametu tragovi

Па добро, ти оснуј неку анархо-синдикалну организацију, преузми власт и покажи народу да може и без владе и без државе.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 19:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Razmisljaju li u SDS da daju mandat socijalistima, da se postizborna kombinatorika zakuva do maksimuma...

Nisam ja Bosic, samo da se zna...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Kalinić: Ovo nije SDS za kojim smo prije 23 godine krenuli u stvaranje RS

Citiraj:
ISTOČNO SARAJEVO - Jedan od poslanika prvog saziva Narodne skupštine Republike Srpske Dragan Kalinić izjavio je da je zaprepašten razmjerama političke izdaje na koju su spremni čelnici SDS-a i ostalih stranaka iz Srpske, čiji su zvaničnici u Sarajevu potpisali koalicioni sporazum sa SDA i Demokratskim frontom.

"Prvi put u istoriji Republike Srpske desilo se da jedna politička grupacija ide u Sarajevo da pravi koaliciju sa SDA zato što to hoće, a ne zato što mora. A hoće zato što im je neko spolja naredio da tako ruše institucije Republike Srpske i one kojima je srpski narod većinski povjerio da budu na čelu tih institucija", upozorio je Kalinić.

On smatra da su predsjednik SDS-a Mladen Bosić i "grupa istomišljenika koju je oko sebe okupio", stavljanjem potpisa na koalicioni sporazum sa potpredsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem, "zlatnim ljiljanom" Željkom Komšićem i tvorcem Koalicije "Domovina" Emirom Suljagićem, "izdali i sve one koji su na proteklim oktobarskim izborima glasali za SDS".

"Ovo nije SDS za kojim smo prije 23 godine krenuli u stvaranje Republike Srpske i njenih institucija. Ovo je jedna 'iščašena' grupacija kojoj ništa, osim ličnih interesa, nije sveto. Ovi više liče na neke nove 'Bogićeviće', 'Pejanoviće' i 'Lazoviće', 'Alijine kooperativne Srbe', koji su bili i ostali podrška njegovoj lažnoj priči o multietničnoj BiH", poručio je Kalinić, predsjednik Saveza za demokratsku Srpsku /SzDS/.

Kalinić koaliranje SDS-a sa Izetbegovićem, Komšićem i Suljagićem vidi kao, kako kaže, nastavak provođenja "paklenog plana dijela međunarodne zajednice, čiji je konačan cilj rušenje dejtonske konstrukcije BiH i slom Republike Srpske".

"Konture tog plana nazirale su se uoči opštih izbora, a manifestovane su kroz potpisivanje sporazuma takozvanih narodnjačkih partija. Sada se taj plan realizuje kroz saradnju 'iščašenog' SDS-a sa političarima koji su mnogo puta do sada javno saopštavali da je rušenje Republike Srpske njihov zadatak i cilj", navodi Kalinić.

On dodaje da je više nego jasno da Izetbegović, Komšić i Suljagić imaju namjeru da svoje ciljeve ostvare putem odluka u zajedničkim institucijama vlasti u Sarajevu.

"Ovakvo, izvitopereno, odnarođeno, kupljeno i ucijenjeno rukovodstvo SDS-a neće biti u stanju da odbrani ništa, a kamoli Republiku Srpsku i njene institucije. Naprotiv, umjesto slobode i borbe za veću samostalnost Republike Srpske, ova kooperativna interesna grupa izabrala je predaju, doslovno i praktično", smatra Kalinić.

On je pozvao SNSD, DNS i SP da što je moguće brže izaberu novu vladu Republike Srpske i tako zaštite Srpsku od svih budućih nasrtaja novoformirane "probosanske" koalicije.

"Ovo je trenutak da zaboravimo međusobne svađe i omraze. Ovo je vrijeme kada svi koji žele dobro Republici Srpskoj treba da se okupe oko predsjednika Republike Milorada Dodika i podrže njegove napore da odbrani stabilnost institucija", smatra Kalinić.

izvor

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 15:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kad je sds sa narodom stvarao Republiku Srpsku,isti ovaj kalinić je bio u savezu reformskih snaga ante markovića,sa miloradom dodikom,milićevim yutelom i kompanijom...sad je zatvorio krug i opet je na istoj strani,već dva izborna ciklusa,tako da si poprilično promašio temu....na prošlim je čak direktno i odlučio pobjednika sa svojim SzDS :( :(

i dok je bio u SDS,bio mi je ljigav sa onim čekićem :( ...

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Nov 2014, 15:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Занимљиво је како су теби сви били љигави док су били у СДС-у, а ови што су сада су екстра, све поштењачине и радници :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 15:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nisam ja nikad ni rekao da sam objektivan,niti mogu biti..pogotovo prema tima koji pljuju na izvor iz koga su vodu pili,biljanu,kalinića,špirića.....sad je vidim i krajišnik postao milin portparol :( :(
ali nisi u pravu...recimo,za ovog obrena petrovića sam sto puta napisao da se ježim što je još u stranci....

čak sam jednom u nedoba zvao jednog od šefova da pitam "koji će nam ovaj q???!!! :angry4: :angry4: "...nisam mogao izdržati,i to kad sam u avgustu na tv gledao utakmicu sarajevo-haugesund,gdje je na koševu veći aplauz dobio on nego igrači sarajeva kad su istrčavali na teren :( :(

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Schlager je napisao:
kad je sds sa narodom stvarao Republiku Srpsku,isti ovaj kalinić je bio u savezu reformskih snaga ante markovića,sa miloradom dodikom,milićevim yutelom i kompanijom...sad je zatvorio krug i opet je na istoj strani,već dva izborna ciklusa,tako da si poprilično promašio temu....na prošlim je čak direktno i odlučio pobjednika sa svojim SzDS :( :(

i dok je bio u SDS,bio mi je ljigav sa onim čekićem :( ...

prateći teme na politici znao sam da ćeš prvi odreagovati... :D
samo opušteno :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 15:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako si glasao za g slavka dunjića,oprošteno ti je sve,pa i ovo citiranje raznih "mustafa"! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Nov 2014, 15:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dodikov potrcko Kalinic komentarise nesto, a bio je predstavnik svega zbog cega se dijelu narod ogadio SDS.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 16:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Dodikov potrcko Kalinic komentarise nesto, a bio je predstavnik svega zbog cega se dijelu narod ogadio SDS.

lijepo zapažanje....

nama sad život najviše zagorčavaju oni koji su nas i najviše ogadili kod naroda...

krajišnik-centrex,select impex,milioni,kamioni,avioni

kalinić-ljigava faca i čekić kojim ne da nikome prozboriti,afera porodilište "Beli anđeo"

biljana-oni pale naše kuČe...

uglavnom,eno ih tamo!!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 16:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kome se Plavšićka ogadila osim SDS-ovcima?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 16:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

meni su i tad dok je bila kod nas nabijali na nos "naše kuČe","šaputanje pod "muhamedovim pokrivačem", pa da je navodno došla u Zotović u sobu gdje se oporavlaju naši invalidi i rekla "drago mi je da vas vidim u ovolikom broju", pa da je jednom biznismenu zbog ljubavisanja sredila bazen u šeheru....

e moj zoka,niste ti,tns,sinip,silvio i ostali prvi koji meni dzigere moje jedete zbog sds :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jbg. Schlageru ispada ti volis jedino onaj SDS znak :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
nisam ja nikad ni rekao da sam objektivan,niti mogu biti..pogotovo prema tima koji pljuju na izvor iz koga su vodu pili,biljanu,kalinića,špirića.....sad je vidim i krajišnik postao milin portparol :( :(
ali nisi u pravu...recimo,za ovog obrena petrovića sam sto puta napisao da se ježim što je još u stranci....

čak sam jednom u nedoba zvao jednog od šefova da pitam "koji će nam ovaj q???!!! :angry4: :angry4: "...nisam mogao izdržati,i to kad sam u avgustu na tv gledao utakmicu sarajevo-haugesund,gdje je na koševu veći aplauz dobio on nego igrači sarajeva kad su istrčavali na teren :( :(

Posto si nas obavijestio da si sefa pitao u vezi Obrena, nadam se da ces nam prenijeti odgovor :D

Red bi bio jer bas nikome nista nije jasno :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jao schlageru moj, ja se nadam da ne uzimas nista licno ovo oko diranja u sds, a znas onu mudar covjek prima kritike i pohvale sa jednakim dostojanstvom

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 16:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Posto si nas obavijestio da si sefa pitao u vezi Obrena, nadam se da ces nam prenijeti odgovor :D

Red bi bio jer bas nikome nista nije jasno :D

ako vam nije jasno,pojasniću...na toj utakmici (nemoj me držat za riječ je li haugesund ili atromitos,uglavnom prije gladbacha)je onaj malezijac vincent tan,što je kupio sarajevo,davao čekove od po 200 000 evra za najpotopljenije gradove u majskim poplavama....dobro,iz federacije je bio gradonačelnik maglaja,ali odavde je izabrao obrena...po meni je šamac više najebao od doboja (ukoliko je uopšte moguće bilo najebati više od doboja),ali eto,načelnik Šamca g Minić iz snsd,nije davao izjave o svojoj probosanskoj politici (koju nit je demantovao obren,niti iko iz naše stranke :angry4: :angry4: ),i obren je pozvan da primi taj ček na 200 000....

takve ovacije je dobio,otpozdravljao na sve četiri strane stadiona da sam se ja odmah telefona dohvatio :angry4:

a pošto pitaš kakav sam odgovor dobio...univerzalni,kakav uvijek dobijem na pitanja sličnog tipa...."ima ko misli o tome" :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posteno :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Значи Обрен добио 200К?!? :) О све те нејебло... Још дууууго ће он да јаше овде, поготово послије пајташтва са Изетбеговићем јуниором. И наравно да има ко да мисли о томе, шта ти уопште има да се питаш...

Не могу да вјерујем... Је'л теби глава служи да мислиш или да не пада киша унутра? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]