banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 05:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 899, 900, 901, 902, 903, 904, 905 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Nista, slabi ste, sad sam iz BL, nigdje nikog, ni policajca nisam vidio, sasvim obican dan. Jos koja stotina hiljada znaci komotno moze otici :)

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Rocker je napisao:
mimikrija je napisao:
Kalve veze ima gdje je žena ,svi smo jednaki bez obzira na rasnu,polnu ili političku pripadnost,tako da ako ti se sviđa samo navali

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Eh druže, mi stariji pamtimo kako je to bilo za vrijeme KPJ, pa kad joj pustiš priču kako voliš druga Tita i kako ti je idol . . .
A đe sad da ne daj bože nešto izlane protiv Dodika, odma' bi je mršno.
Ahaha mi stariji..predsjednik crvenog krsta omladine skole,predsjednik omladinskov odbora saveza komunista OS,predsjednik SZK srednje skole,osnivač omladisnkog pokreta za Jugoslaviju i član GO BL,član glavnog odbora pokreta za Jugoslaviju beograd i sl...jest ovo zadnje generalska al ni one.prije nisu bista manje...hehebe

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
mimikrija je napisao:
Rocker je napisao:
mimikrija je napisao:
Kalve veze ima gdje je žena ,svi smo jednaki bez obzira na rasnu,polnu ili političku pripadnost,tako da ako ti se sviđa samo navali

Eh druže, mi stariji pamtimo kako je to bilo za vrijeme KPJ, pa kad joj pustiš priču kako voliš druga Tita i kako ti je idol . . .
A đe sad da ne daj bože nešto izlane protiv Dodika, odma' bi je mršno.
Ahaha mi stariji..predsjednik crvenog krsta omladine skole,predsjednik omladinskov odbora saveza komunista OS,predsjednik SZK srednje skole,osnivač omladisnkog pokreta za Jugoslaviju i član GO BL,član glavnog odbora pokreta za Jugoslaviju beograd i sl...jest ovo zadnje generalska al ni one.prije nisu bista manje...hehebe

O pa svaka čast, vidim da smo bili u istoj partiji :) I ja sam bio u SKPJ hehehe :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A jesi li bio u zatvoru

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
veljo1981 je napisao:
Nista, slabi ste, sad sam iz BL, nigdje nikog, ni policajca nisam vidio, sasvim obican dan. Jos koja stotina hiljada znaci komotno moze otici :)

Veljo, nemam nista protiv tvog stava, nego kad je ovaj post tu, a u vezi sa pisanjima o demografskoj smrti i odlascima izvjesnih profesora i nikakvoj reakciji vlasti...

Naime, to je jedan polivalentan problem koji sustinski nema toliki znacaj za vlast, dok ga u isto vrijeme duvaju libtardi kojima je nacija i nacionalno pitanje jedno primitivno gledanje na liberalni svijet i drustvo (shvatas apsurd?), a zapravo je ovo pitanje bitno samo nacionalistima i idejama nacionalne drzave.
Nacin na koji opozicija taberi o ovom problemu je upravo ogledalo ispodprosjecnosti i zaostalost cjelokupne narodne mase ove usrane zajednice.
Ako nisi bas najbolje shvatio, kao i stotine i hiljade drugih kojima je ovo lajt motiv zadnjih mjeseci, evo ukratko:
Nema radnika, nema doktora, sve je vise penzionera, no ključna grupacija vojnih penzionera (ovo usput, a u smislu bunt potencijala) sve je malobrojnija, cak su vecini zrtava rijesena i stambena pitanja tako da su sva udruzenja proizasla iz rata zapravo kotacic vlasti koji je izdrzao i gore, shvatas? Elem, postoje i druge malobrojne drzave sa mnogo manje prirodnih bogatstava, suma, voda, ruda i pristojne klime, pa moraju vise raditi a manje se zadužiti. Kod nas je obrnuto (al za one koji daju lovu to nije kraj svijeta, nego dio igre), i obzirom da je nacionalni opstanak samo forma za smjenjivanje politicke elite, a u stvarnom ih zapravo sve zabole qurac za narodom, vratićemo se na ono prvo pomenuto: nema radnika, doktora itd- koga boli qurac?
Sad stizemo do kljucne tacke prijepora izmedju nekoliko opcija unutar politicke arene: NVO, Zapad i gradjanske stranke "preziru zaostalost" koju iskazuju nacionalisti a nacionalisti preziru njih. Iz ovog napisanog trazim srpskog, bosnjackog ili hrvatskog Teslu, Anstajna i Hockinsa, koji bi objasnili nacionalistima da su gore pomenuti NVO libtardi i prozapadni orijentisani zainteresovani za nacionalni preporod Srba i jaku Srpsku u BiH.
Napisano je plasticno, no ipak treba IQ preko 120 da bi se shvatila sustina problema i zamke u koju je sve ove narode uvukla geopoliticki kurvarluk SAD i Ru. Rusi su odigrali preko Srba tako da Ameri mogu trenutno samo da duvaju, jbg. S druge strane Ameri su odigrali s NATOM i raspadom YU tako da je jedino rješenje za njih rat.
Mi svi ovde smo svakako najebali, bilo radnika ili ne bilo, koga boli kurac?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jbg nisam ako me sreća i pamet posluže ja ću ko ona baba iz Engleske tržiti da mi policija ispuninposljednju želju te dae privede kako vih osjetio to iskustvo...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Misliš SDS?

Poslednji put menjao munja.alex dana 27 Jun 2019, 20:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Hertzog je napisao:
A jesi li bio u zatvoru
Misliš SDS?Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Okt 2018, 19:23
Ја не знам какав је Тривићка капацитет у струци, али њене ораторске способности су на јако приземном нивоу.
Још ми звони у ушима оно њено са Трга Крајине, "Ја ћу се кунут".
Ваљда је хтјела рећи да ће се заклети. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mimikrija je napisao:
Jbg nisam ako me sreća i pamet posluže ja ću ko ona baba iz Engleske tržiti da mi policija ispuninposljednju želju te dae privede kako vih osjetio to iskustvo...

O jebem ti potrebu za pomagalima..cvike na glavu pa kuckaj...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka

@manitu
Koga briga, bitno je da se narod udruzuje i buni
Kako da ti objasnim? Aj ovako, imas dobru trebu, picka i po sto bi se reklo, radi ti svasta, sva je pohotna i vrela i klizava i sve ti godi al joj ne pase u drugu klasu, al ti ulazis i ona dura, dura, dura i kaze ti dosta, il odustajes od druge klase il odustajes od svega, biraj, kontas?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

driling857 je napisao:
Ја не знам какав је Тривићка капацитет у струци, али њене ораторске способности су на јако приземном нивоу.
Још ми звони у ушима оно њено са Трга Крајине, "Ја ћу се кунут".
Ваљда је хтјела рећи да ће се заклети.
Devijacija izvornog hrvatskog jezika..kanda je porjeklom iz naših krajeva Like,Banije ili Korduna

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
veljo1981 je napisao:
@manitu
Koga briga, bitno je da se narod udruzuje i buni
Kako da ti objasnim? Aj ovako, imas dobru trebu, picka i po sto bi se reklo, radi ti svasta, sva je pohotna i vrela i klizava i sve ti godi al joj ne pase u drugu klasu, al ti ulazis i ona dura, dura, dura i kaze ti dosta, il odustajes od druge klase il odustajes od svega, biraj, kontas?

Ko se udruzuje i ko se buni? U gradu od 200.000 ljudi izaslo je manje od 200. I nisi shvatio

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka

Niko, u tome je poenta, podijeljeni po stranackim bojama, nacijama... Znas kako se kaze, zavadi pa vladaj. Nisam ni citao da budem iskren, vidim da je neko preseravanje

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
manitu uci da svira je napisao:
Napisano je plasticno, no ipak treba IQ preko 120 da bi se shvatila sustina problema i zamke u koju je sve ove narode uvukla geopoliticki kurvarluk SAD i Ru. Rusi su odigrali preko Srba tako da Ameri mogu trenutno samo da duvaju, jbg. S druge strane Ameri su odigrali s NATOM i raspadom YU tako da je jedino rješenje za njih rat.
Mi svi ovde smo svakako najebali, bilo radnika ili ne bilo, koga boli kurac?

:lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Što dalje.implicira,jesmo nezadovoljni ali ne toliko da biramo gore...ili nešto što po aktivnom sudjelovanju i aktivnostima u političkom bivstvovanju RS...nema ni trećinu podrške naroda iste

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
Niko, u tome je poenta, podijeljeni po stranackim bojama, nacijama... Znas kako se kaze, zavadi pa vladaj. Nisam ni citao da budem iskren, vidim da je neko preseravanje

Нико није завађен, само што ви маргиналци мислите да вас неко мрзи. Нисте довољно битни да би вас ико мрзио. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka

Sam tvoj post govori o tome koliko strepis, a kleknuce to za naseg vijeka ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2019, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Вељо синко, не конташ да сам и ја маргиналац. :) Али добро де, то је већ ментални склоп. Нисам стручан по том питању. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 899, 900, 901, 902, 903, 904, 905 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]