banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 885, 886, 887, 888, 889, 890, 891 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Tvoj problem je štose kriješ iza multietničnosti, a izbija iz tebe suprotno.
I nekako je to tužno.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
istrese vas eror iz gaća! :lol:

samo da utvrdite gradivo: švecki policjoti ti lijepo upute najdublje izvinjenje što su te uznemiravali kad im rekneš da odjebu i da ćeš im kurac dati svoju ličnu kartu. prava murija, ne ko ovi Lukačovi nervčici...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:29 
'ta mi seljaci znamo...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da, policajci se zaletjeli na jadnog Brunu Sveda kao bikovi na crvenu krpu. Da, kako ne :lol:

Error, de malo ukljuci mozak. Ne zatupljuje Svecka bas toliko.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Možda je zaista kod njih traženje lične glupost.

Ovdje za neupućene, traže adresu, zanimanje i zaposlenje, pa onda preko vokitokija to kažu u centrali, pa iz centrale im saopšte neku šifru i onda policajac kaže hvala doviđenja.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
_зока je napisao:
ERROR je napisao:
Bijedna drzava, bijedna policija i jos bjedniji narod. Brane glupane od policajaca samo zato sto dijasporu mrze vise nego sebe. Na jednog djeda 6 "policajaca", razumno je onda sasvim sto se radi na uvodjenju rezervnog sastava policije, ko ce to sve pokriti kad se slegne sva dijaspora sad u julu...
Da li kod tebe smiješ odbiti legitimisanje od strane službenog lica? Smiješ li ga gurnuti i povisiti glas na njega? Kako policija reaguje u slučaju da ne postupiš po njihovom zahtjevu? Ovako nešto?

https://youtu.be/-T05iSfRqL4

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Pobro, ne jednom sam imao osobe koje su se odbijale legitimisati pri prelazu granice , jer se npr policajac uputio direkt na njega bez da legitimise cijeli bus. On crnac, kaze, ne bas umilnim glasom kako je ovaj rasista i da nece pokazati nista dok ovaj ne prekontrolise ove prije njega, koji nisu crnci. Crnac ne dobije batine, niti ga iko zbomba direkt. Gurao nije niko nikog.

To legitimisanje po cesti je ravno vremenu kad ste bili glavni grad Hrvatske , pa im se po cesti fuljali neki pokreti otpora komunnisti i agenti.

Btw, na snimku taj majmun govori kako ce raznijeti u vazduh cijelu ulicu. Ne branim kuju policijsku s pendrekom, ali da je djed to rekako u Bl, samo bi liokva od njega ostala na asvaltu.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kutak je napisao:
Tvoj problem je štose kriješ iza multietničnosti, a izbija iz tebe suprotno.
I nekako je to tužno.

Krijem..

Pojasni mi molim te?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uporedjujes Brunu sa crncom i njihovim rasizmom, odnosno igranjem na kartu rasizma.
Pa ti tacno nisi normalan :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:37 
Treba objasniti ovim strancima svedjanima da policajci kod nas zakonom imaju pravo traziti licne dokumente na uvid...

Mozda je dedica pricao svedski pa se nisu razumjeli...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
reko' ja, eror dominira u argumentaciji, ovo s crncem je bila malina na vr' šlaga na torti.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ERROR je napisao:
_зока je napisao:
ERROR je napisao:
Bijedna drzava, bijedna policija i jos bjedniji narod. Brane glupane od policajaca samo zato sto dijasporu mrze vise nego sebe. Na jednog djeda 6 "policajaca", razumno je onda sasvim sto se radi na uvodjenju rezervnog sastava policije, ko ce to sve pokriti kad se slegne sva dijaspora sad u julu...
Da li kod tebe smiješ odbiti legitimisanje od strane službenog lica? Smiješ li ga gurnuti i povisiti glas na njega? Kako policija reaguje u slučaju da ne postupiš po njihovom zahtjevu? Ovako nešto?

https://youtu.be/-T05iSfRqL4

Pobro, ne jednom sam imao osobe koje su se odbijale legitimisati pri prelazu granice , jer se npr policajac uputio direkt na njega bez da legitimise cijeli bus. On crnac, kaze, ne bas umilnim glasom kako je ovaj rasista i da nece pokazati nista dok ovaj ne prekontrolise ove prije njega, koji nisu crnci. Crnac ne dobije batine, niti ga iko zbomba direkt. Gurao nije niko nikog.

To legitimisanje po cesti je ravno vremenu kad ste bili glavni grad Hrvatske , pa im se po cesti fuljali neki pokreti otpora komunnisti i agenti.

Btw, na snimku taj majmun govori kako ce raznijeti u vazduh cijelu ulicu. Ne branim kuju policijsku s pendrekom, ali da je djed to rekako u Bl, samo bi liokva od njega ostala na asvaltu.
Ne dobije batine zato što je crnac i policija zna kakva bi frka nastala kad bi on nadigo dreku da ga maltretiraju zbog boje kože. Ovo upoređivanje RS i NDH je fuj, sam to znaš. Ima na yt milion klipova u kojima Švedska policija mlavi pojedince, nike valjda da svi prijete bombama?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci, Bruno je brat Nigga. To kazes? :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Da, policajci se zaletjeli na jadnog Brunu Sveda kao bikovi na crvenu krpu. Da, kako ne :lol:

Error, de malo ukljuci mozak. Ne zatupljuje Svecka bas toliko.

Dobro, hocu ako mi ti objasnis u cemu je poenta skleptavati onako covjeka na beton. Gdje gori pa se mora onako rjesavati? Pa i savladjivanje nekog ko daje otpor, lisicenje, valjda ima neka skola za isto uraditi bez bacanja na beton? Mislim da imaju i te kako debeo razlog da budu malo suptilniji s obzirom na situaciju.

Na sred setalista, masa svijeta, malo psihologije ili profesionalizma nije na odmet. Pa majku mu valjda ste neki glavni grad, valjda je to neka jebena najbolja policija u entitetu? Sta se onda mi u provincijama imamo ocekivati od nasih prdonja s pendrekom ako se ovi ovako odnose ...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sisaj kurac

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:43 
Malo su ga istresli koliko se kurcio...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rekao sam ti gore. Citaj sa razumijevanjem. Ako lice pruza preveliki otpor onda se betonira kako bi se izbjeglo vece povredjivanje i njega samog i policajaca. Ako ne pruza, onda idu lisice i cao. A ne moraju ni ici. Sve zavisi od prethodnog ponasanja osobe koja se privodi.

A kako su velike vrucine, cisto sumnjam da je zandarima bilo do naguravanja sa nekom starom gastarbajterskom drtinom da ista nije imala stvarno dugu jezicinu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci, Bruno je brat Nigga. To kazes? :lol:

Brat nigga su mescini svi tu koji nemaju uniformu ili neki salter ispred sebe. Ja sam za postovanje zakona i pravila, svakodnevno tupim zube objasnjavajuci to na poslu, ali zna se kako se stvari rade a kako ne. Jebo Brunu starog ustasu, mogao je to biti bilo ko. Poenta je to sto se tu svaki seljacic koji dobije malo "vlasti" kurci do iznemoglosti , a svjetina aplauzira jer im se trenutno ne svidja jadnik koji je u centru paznje. To sto ta ista policija krsi pravilnik nea veze. Vlast je vlast i zakon je zakon :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I kada spomenu selendre, sta mislis da li bi bilo u redu da policija ignorise ekipu koja bi jednog suncanog dana banula u Kozarac malo da Srbuje uz pecene prasice i muzike Baje Malog Knindze? Odnosno, da se i u tom slucaju nasa policija ponasa kao svedska policija.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I kada spomenu selendre, sta mislis da li bi bilo u redu da policija ignorise ekipu koja bi jednog suncanog dana banula u Kozarac malo da Srbuje uz pecene prasice i muzike Baje Malog Knindze? Odnosno, da se i u tom slucaju nasa policija ponasa kao svedska policija.

Ovo veze s vezom nema.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima vise veze nego brat nas Nigga sa Brunom Svedom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 885, 886, 887, 888, 889, 890, 891 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]