banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2019, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Mica, ti bas izgleda trazis gujici cepa, da te neki pop predvostruci lopatom po dupetu zbog sovanja ....

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 08:51 
zeljo, ne offtopicari...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Poližeš alkija po kari...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
Mirsad Merdanovic
Pravi Banjalucani su isterani prije 30 godina, sada je ostao samo go seljak. Kao i u mojoj Bosanskoj Gradisci, spustio se seljo u grad i drzi po haustorima u buradima kiseli kupus, cijela zgrada smrdi.Drva drze ispod stepenista koja su puna miseva i buba.Probili zidove na zgradama da bi postavili dimnjake za sporete.U sred grada drze kokosi i ostalu perad.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Zna Mirso kako stvari stoje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
To konjina Mirso nikad nije probao kiseli kupus?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Bijedna drzava, bijedna policija i jos bjedniji narod. Brane glupane od policajaca samo zato sto dijasporu mrze vise nego sebe. Na jednog djeda 6 "policajaca", razumno je onda sasvim sto se radi na uvodjenju rezervnog sastava policije, ko ce to sve pokriti kad se slegne sva dijaspora sad u julu...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l' ti živiš u Švedskoj ili bi Norveška u pitanju?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Dovoljan je jedan policajac da mu zvizne saku medju rogove ili nekako ga drugacije onesposobi. Sest na divljaka ide ako divljaka treba svezati bez ozbiljnih povreda.

Ako mi ne vjerujes, navijam da provjeris sa svedskom policijom pa nam javi kako si prosao.
Naravno, drcno odbij naredjenje i prisjeti im se blize i dalje familije.
Vjerovatno ce ti kupiti kebab i flasicu hladne koka kole.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 22 Jun 2019, 15:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
ERROR je napisao:
Bijedna drzava, bijedna policija i jos bjedniji narod. Brane glupane od policajaca samo zato sto dijasporu mrze vise nego sebe. Na jednog djeda 6 "policajaca", razumno je onda sasvim sto se radi na uvodjenju rezervnog sastava policije, ko ce to sve pokriti kad se slegne sva dijaspora sad u julu...

Moraš priznati da su ga ipak samo dvojica savladala, ostalih 4 su ovu dvojicu branili od baba.
A đed baš ratoboran, ko starina Novak.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw. Vidim da se i Igor Crnadak nesto kocoperi glede Brune, sveckog drzavljanina iz Mrkonjica.

Zivo me zanima koliko je do sada puta za svog mandata zvao ministre inostranih poslova zbog hapsenja drzavljana BiH u instranstvu. Pogotovo onih drzavljana BiH koja su odbijala naredjene lokalne policije.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svedska. Sta da provjeravam, nebrojeno puta sam sa policijom i carinom ovdje imao posla, od natezanja do ciste svadje, ili sam ili moji putnici na granicama. Nikad, ali nikad se nije desili nesto ni blizu ovoga , iako su nekad imali posla s nabrijanim crncima ili malo drogiranom omladinom.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onaj Igor Crnadak što je bio neki dan u Saudijskoj Arabiji na kursu demokratije i ljudskih prava?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jos mi reci da Svedi nemaju ni zatvora, ni pritvora pa da ti povjerujemo :lol:

Btw. da li si ikada vredjao i da li si ikada odbio legitimisanje?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Što se mene tiče mogu i moju mater onako baciti na zemlju, samo ako je na normalno traženje dokumenata bila bezobrazna. Ja za ovakve stvari nemam razumjevanja. Ništa ne boli pokazati im jebenu ličnu kartu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Svedska. Sta da provjeravam, nebrojeno puta sam sa policijom i carinom ovdje imao posla, od natezanja do ciste svadje, ili sam ili moji putnici na granicama. Nikad, ali nikad se nije desili nesto ni blizu ovoga , iako su nekad imali posla s nabrijanim crncima ili malo drogiranom omladinom.

Konkretno, šta bude u Švedskoj kad te policajac legitimiše a ti odbijaš da daš legitimaciju? Pa povodom tog uđete u raspravu

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Onaj Igor Crnadak što je bio neki dan u Saudijskoj Arabiji na kursu demokratije i ljudskih prava?

Vjerovatno ce prenijeti novostecena znanja svedskoj ministarki kada se cuje sa njom. Mislim da Saudijci imaju sta reci o pravilnom odnosu prema zenama. Vjerujem da ce se i svedska ministarka obradovati novim saudijskim uspjesima na tom polju :-D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ERROR je napisao:
Da li kod tebe smiješ odbiti legitimisanje od strane službenog lica? Smiješ li ga gurnuti i povisiti glas na njega? Kako policija reaguje u slučaju da ne postupiš po njihovom zahtjevu? Ovako nešto?

https://youtu.be/-T05iSfRqL4

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Poslednji put menjao _зока dana 22 Jun 2019, 15:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

Da li postoji snimak "bijedne policije" kako kaze: Dzukelo svecka, daj licnu ili pasos? Da li postoji bilo kakav snimak ili dokaz da je policija neprofesionalno trazila dokumenta? Ako nemas, zabij se gore gdje jesi. Nemas potrebe dolaziti i prosvecivati bijednike.

Btw. i ja sam dijaspora i da sam osjetljiv kao sto nisam bilo bi mi zlo&muka od takvih poput tebe i Brune sveckog drzavljanina.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2019, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Ma jos mi reci da Svedi nemaju ni zatvora, ni pritvora pa da ti povjerujemo :lol:

Btw. da li si ikada vredjao i da li si ikada odbio legitimisanje?

E jbga, izvini sto 20-tag godina radim i imam posla s policijom vise nego neko prosjecan, ali eto, mitoman sam i volim lagati, to znaju svi.

Vrijedjao ne, imao par zatezanja ali vise nesporazumi, ali jesu drugi, odbijali legitimisanje , govorili svasta, ali silu i obaranje, lisicenje sam vidjeo samo u slucajevima kad je neko bio ugrozen ili poceo da bjezi. To nihovo "legitimisanje" je kurcev posao u smislu majmunisanja , naredjeno od onem polumafije koja im sefuje. Da je njima bilo stalo do legitimacije, reda radi, mogli su od zene uzeti i tacka . Promasio sam info da je djed vrijedjao nekog, a i da jeste, to nije razlog za obaranje na beton i lisicenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]