banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 20:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2018, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Ma da sve znas. Nema sta. Prijavi se na konkurs za inspektora u mup, odeljenje krvni delikti. Ima da razvalis sve.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 20:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Neki_to_vole_vruce je napisao:
Wrangler je napisao:
Džontra je napisao:
Wrangler je napisao:
I smanji malo dozivljaj ?

Inače šta?

Ko je tebe panjino ista pitao?
Moze li se ova debilcina banovati? Sve zna!!!

Daleko od tog da ja znam sve nego si ti priglup pa ti se tako cini. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad mi kaze takva velicina kaoo ti onda mi onako lakse. Al cisto poslušaj kako nesto puca oko tebe
..

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Wrangler je napisao:

Sami sebe ukopali na fejsu.

Ovim si objasnio tu hajku ?
Ne seruckajte bezveze jeli bio tvit one novinarke ili sta je vec valjda je kivna sto konobari nisu docekali cakiju namjenjenu njenom sinu.

Ti ono ne ode na baustelu???

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
motozeljo je napisao:
Wrangler je napisao:

Sami sebe ukopali na fejsu.

Ovim si objasnio tu hajku ?
Ne seruckajte bezveze jeli bio tvit one novinarke ili sta je vec valjda je kivna sto konobari nisu docekali cakiju namjenjenu njenom sinu.

Ti ono ne ode na baustelu???

Putuje al nema kartu...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nece baustela levate. Ko bi sjedio pp kafanama i tracario po cijele dane. Pljuvao i pametovao o teskom zivotu. Itd

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Dje si ti avetinjo?
Ma satrala me mjesalica. Neda Svabo glave dici.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Veći je problem što su inspekcije bile 4 puta od toga što su sva 4 puta našli nepravilnosti?
I o kakvoj bahatosti inspektora vi pričate? Službena lica su došla da izvrše kontrolu. Verbalno napadnuti od strane gostiju i zaposlenih,posebno od neurotične gospođe koja je usput i uzela dokumentaciju od inspektora. Dakle,sprečavanje službenog lica u obavljanju dužnosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2018, 10:54
Za ove kontrole u aprilu nigdje ne pise kakve su to nepravilnosti nasli, a za ovog zadnjeg poreskog inspektora od srijede pise da je trazio i dobio fiskalne racune i da je u nedoumici zvao nekog na telefon i pitao - sefe, sta sad da radimo. Nisu bili 4, vec 6 puta.
Legitimisali su ga policajci koji su dosli po pozivu nekog iz kafica, a onda su ovi otisli a da im nisu ostavili zapisnik.

Kako da se covjek osjeca kad mu, redom, u kafanu dolaze komunalna, pa radna, pa trzisna, pa opet trzisna, zajedno radna i trzisna i na kraju poreska u rasponu od 3 sedmice? Pohisterisao bi taman i da je psihopata i da ga nista ne dotice.

Poslednji put menjao Dejo: dana 28 Apr 2018, 21:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Policiju su zvali,gle čuda,inspektori. Eto da i tu stvar razjasnimo.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Evo sada citam daje otac izjavio da zna sve, da je sklopio mozaik, ali da ostavlja rok dok sazrije prva dunja, jbg ovo je otislo u sto hiljada persuna...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

https://www.facebook.com/tanja.klisaric ... 978343250/

To ti kazes.
Zena na snimku kaze da im dolaze skoro svakodnevno od kada su podrzali akciju Pravda za Davida
Na drugom snimku se cuje da neki od prisutnih gostiju ili prijatelja kaze drugom da zove policiju.
Ovde policajci legitimisu inspektore i pitaju koje funkcije obavljaju, zapisuju.
Zasto su dosla trojica, je li to opet integrisana inspekcija od nekih koji su vec bili prethodno? Jedan je poreski inspektor, sta su onda druga dvojica?

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dejo: je napisao:
Za ove kontrole u aprilu nigdje ne pise kakve su to nepravilnosti nasli, a za ovog zadnjeg poreskog inspektora od srijede pise da je trazio i dobio fiskalne racune i da je u nedoumici zvao nekog na telefon i pitao - sefe, sta sad da radimo. Nisu bili 4, vec 6 puta.
Legitimisali su ga policajci koji su dosli po pozivu nekog iz kafica, a onda su ovi otisli a da im nisu ostavili zapisnik.

Kako da se covjek osjeca kad mu, redom, u kafanu dolaze komunalna, pa radna, pa trzisna, pa opet trzisna, zajedno radna i trzisna i na kraju poreska u rasponu od 3 sedmice? Pohisterisao bi taman i da je psihopata i da ga nista ne dotice.
Lektoru do ponoći ce biti 12 puta :) kao sto rekoh ne znas zakon i ne znas kako se radi kontrola. Pa da ti malo pojasnim.

Inapektor nalozi da se nesto uradi. Recimo u petak. Dakle neke nepravilnosti da se isprave. I on dolazi da to provjeri. I naravno tad pise nalog ako je to ostalo isto kao prethodni put. Tako da trzisna bila jednom
Tako je i za poresku i za ostale. Komunalna policija zna se sta gleda i sta im je nadležno. Izbace ljudi iz kase svaki deseti racun i onda se čude da dodje inspekcija

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://www.facebook.com/tanja.klisaric.dabic/videos/388415978343250/

To ti kazes.
Zena na snimku kaze da im dolaze skoro svakodnevno od kada su podrzali akciju Pravda za Davida
Na drugom snimku se cuje da neki od prisutnih gostiju ili prijatelja kaze drugom da zove policiju.
Ovde policajci legitimisu inspektore i pitaju koje funkcije obavljaju, zapisuju.
Zasto su dosla trojica, je li to opet integrisana inspekcija od nekih koji su vec bili prethodno? Jedan je poreski inspektor, sta su onda druga dvojica?
Ajd uslikaj citav papir a ne samo naslov da se vidi za sta je kaznjen. Sta je sad tu tajna ako pricas istinu. Daj da vidimo ko su inspektori.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Samo sam prebrojao one zapisnike koje su fotografisali i objavili na stranici Pub Life i dodao ovu kontrolu u srijedu, dakle nece biti 12, nego 6 za sada, ako i danas neko nije dosao.
A ti valjda znas da oni kucaju svaku desetu kafu, jesi li i ti bio u inspekciji ili pricas napamet?

Kako da ti fotografisem papir kad ga nemam, podijelio sam fotografiju sa fb stranice.
Hajde ti ako znas reci ko su inspektori i zasto su dolazili.

Poslednji put menjao Dejo: dana 28 Apr 2018, 22:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I radi im kolega samo da pripomogne, 5 minuta.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo sam prebrojao one zapisnike koje su fotografisali i objavili na stranici Pub Life i dodao ovu kontrolu u srijedu, dakle nece biti 12, nego 6 za sada, ako i danas neko nije dosao.
A ti valjda znas da oni kucaju svaku desetu kafu, jesi li i ti bio u inspekciji ili pricas napamet?
A jesi ti advokat te kafane? I našao si se ti govoriti nekom da priča napamet.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 22:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa i prica, napamet, kaze ovo:
Neki dan objavili prodali lupam 500 kafa, ne znam tacno cifru. A kad su slali izvjestaj poreskoj na izvjestaju stoji 100 kafa. Naravno malo kome treba da skonta koliko je 2 plus 2.

A da ne kazem kafu kupe ne provuku kroz KUF i onda kad dodje trzisna zatekne neko deseto stanje.

Pa ne moze se preko noci obogatiti. Treba dupe dobro oznojiti.

Ja podijelim ovo sto objave na fb profilu i pitam se zasto im svaka 3 dana dolazi neka inspekcija, a nekad i po 2-3 zajedno.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa trazi na grupi da proslijede cijele grupe.

Ne pricam Napamet. Nego ajde ovako nadji poat gdje pise koliko ste kava prodali za davida a zatim slikaj zavrsni izvjestaj fiskalne kase za taj dan. Pa ces vidjeti koliko je kava proslo kroz kasu. Pricam jer nije ni jedna petina provucena kroz kasu

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2018, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa i prica, napamet, kaze ovo:
Neki dan objavili prodali lupam 500 kafa, ne znam tacno cifru. A kad su slali izvjestaj poreskoj na izvjestaju stoji 100 kafa. Naravno malo kome treba da skonta koliko je 2 plus 2.

A da ne kazem kafu kupe ne provuku kroz KUF i onda kad dodje trzisna zatekne neko deseto stanje.

Pa ne moze se preko noci obogatiti. Treba dupe dobro oznojiti.

Ja podijelim ovo sto objave na fb profilu i pitam se zasto im svaka 3 dana dolazi neka inspekcija, a nekad i po 2-3 zajedno.
Nemoj puno da se pitas neces moci zaspati. :)
To nek se pitaju gazde koji sve imaju legalno a inspekcija nadje greske u radu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]