Milan je napisao:
Ko ce znati sta je bilo.
Da je policija usrala stvar sa prvim izvjestajem/izjavom to stoji, ali sa druge strane i PzD je usrala stvar kada su optuzili celnike, ministre i ostale...poslije toga je sve to postalo jedan veliki cirkus, a davora nije jebo u mozak samo onaj ko nije ni trazio...
Milance!
Nisi rekao kome ta tvoja konstatacija objektivno odgovara? Imas li ti neko svoje misljenje o tome?
Recimo ovako, odgovara li to onima koji hoce da se rijesi ovaj slucaj ili onima koji nece?
To je vidis "kompleksno" pitanje, tesko je tu biti pametan, iskreno ja kao Brale se tu gubim!!! Jbg. ipak treba biti kapacitet za to imati bar jedan phd.
Al nesto mi govori da to odgovara ovim drugima. Znam vjerovatno ja tu grijesijm al ne mogu i ja uvijek biti u pravu.
btw,naravno "roditelji spadaju u tu grupu!!!" U grupu koja bi htijela da se ovaj slucaj ne rijesi?
To je Milance vrlo prosto pitanje.
Ili i ti vjerujes da zivot ide logikom: don't worry be happy tj. jbg. tako se desilo, naivni otac, navukli ga ovi sto su mu htijeli da pomognu pa mu odmogli.
Ok moze i tako ali kome su oni isli na ruku, grupi koja je da se slucaj rijesi ili grupi koja je da se slucaj ne rijesi???
Tako da onda dolazimo u situaciju da strana koja zeli da se slucaj rijesi je u stvari strana koja ne zeli da se slucaj rijesi ali nisu toga svijesni....Brale neko bi kazao ...."ne moze biti bolje"!!!
Milance postoji li taj sto to kaze ili ne postoji???