banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2019, 14:33 
Ko ce znati sta je bilo.

Da je policija usrala stvar sa prvim izvjestajem/izjavom to stoji, ali sa druge strane i PzD je usrala stvar kada su optuzili celnike, ministre i ostale...poslije toga je sve to postalo jedan veliki cirkus, a davora nije jebo u mozak samo onaj ko nije ni trazio...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 14:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ma razumijem da ja je situacija usrana do grla, nego me interesuje na osnovu čega su ljudi ubijeđeni da je momak ubijen. Ja ne govorim ni da jeste, ni da nije, samo me interesuje na osnovu čega ljudi pričaju jedno ili drugo...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ubijedio me Davor u svojim sektaskim propovjedima.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 14:40 
zimnica je napisao:
Ma razumijem da ja je situacija usrana do grla, nego me interesuje na osnovu čega su ljudi ubijeđeni da je momak ubijen. Ja ne govorim ni da jeste, ni da nije, samo me interesuje na osnovu čega ljudi pričaju jedno ili drugo...

mozda zbog modrica ili tragova na tijelu

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Idemo ispočetka.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Milan jednom priveden, i odma je ACAB...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Milan je napisao:
Ko ce znati sta je bilo.

Da je policija usrala stvar sa prvim izvjestajem/izjavom to stoji, ali sa druge strane i PzD je usrala stvar kada su optuzili celnike, ministre i ostale...poslije toga je sve to postalo jedan veliki cirkus, a davora nije jebo u mozak samo onaj ko nije ni trazio...
Nisu oni tu nista promasili, svakodnevno ta ekipa sredjuje svasta, zato i jesu tu ali svakako nisu trebali tako. Koga su sve prozvali da su imali snimak kako ga bas oni cerece ne bi proslo :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Milan je napisao:
Ko ce znati sta je bilo.

Milance!
Nisi rekao kome ta tvoja konstatacija objektivno odgovara? Imas li ti neko svoje misljenje o tome?
Recimo ovako, odgovara li to onima koji hoce da se rijesi ovaj slucaj ili onima koji nece?

To je vidis "kompleksno" pitanje, tesko je tu biti pametan, iskreno ja kao Brale se tu gubim!!! Jbg. ipak treba biti kapacitet za to imati bar jedan phd.

Al nesto mi govori da to odgovara ovim drugima. Znam vjerovatno ja tu grijesijm al ne mogu i ja uvijek biti u pravu.
btw,naravno "roditelji spadaju u tu grupu!!!" U grupu koja bi htijela da se ovaj slucaj ne rijesi?

To je Milance vrlo prosto pitanje.
Ili i ti vjerujes da zivot ide logikom: don't worry be happy tj. jbg. tako se desilo, naivni otac, navukli ga ovi sto su mu htijeli da pomognu pa mu odmogli.

Ok moze i tako ali kome su oni isli na ruku, grupi koja je da se slucaj rijesi ili grupi koja je da se slucaj ne rijesi???

Tako da onda dolazimo u situaciju da strana koja zeli da se slucaj rijesi je u stvari strana koja ne zeli da se slucaj rijesi ali nisu toga svijesni....Brale neko bi kazao ...."ne moze biti bolje"!!!
Milance postoji li taj sto to kaze ili ne postoji??? :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 15:47 
Citiraj:
Nisi rekao kome ta tvoja konstatacija objektivno odgovara? Imas li ti neko svoje misljenje o tome?

Boli me kita kome odgovara, o tome niti sam razmisljao niti zelim. To gore sto sam napisao je moje subjektivno misljenje zasnovano na cinjenicama koje su mi dostupne.

Citiraj:
Recimo ovako, odgovara li to onima koji hoce da se rijesi ovaj slucaj ili onima koji nece?

To pitaj njih, ne mene. Kako bih ja to znao?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Milan je napisao:
Citiraj:

Boli me kita kome odgovara, o tome niti sam razmisljao niti zelim. To gore sto sam napisao je moje subjektivno misljenje zasnovano na cinjenicama koje su mi dostupne.

Citiraj:

To pitaj njih, ne mene. Kako bih ja to znao?

:D
Ma nije to pitanje ni namjenjeno tebi.
Zna Brale da ti nisi jedan od tih "njih" :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Sve će to jevropa pozlatiti . . .

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 19:08 
Citiraj:
MUP Republike Srpske utvrdio je Internet adresu sa koje je osoba pod pseudonimom “Boki” na portalima u BiH tvrdila da je lično gledala video snimak premlaćivanja i otmice Davida Dragičevića na dan nestanka, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Nepoznata osoba je pod registrovanim imenom „Boki“ na jednom portalu objavila četiri komentara, a u kojima se iznose saznanja koja se odnose na okolnosti nestanka i smrti Davida Dragičevića, koji je ubijen u martu prošle godine u Banjaluci.

Prema saznanjima do kojih je došao portal Srpskainfo, osoba pod pseudonimom „Boki“ je, između ostalog, napisala:

„Uskoro će sve biti u javnosti. Gledao sam lično snimak sa RF banke, koja je snimila kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole“.

U daljem komentaru Boki piše i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje ulazi i jedan od inspektora.

“Nakon što su se na jednom portalu pojavili komentari osobe pod pseudonimom “Boki” policija je zatražila od suda da izda naredbu kako bi se pribavila IP adresa sa koje su upućeni komentari” – objasnio je izvor Srpskainfo iz istrage.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
E da hoće malo i ovaj forum pretresti

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka

Ocekujem da nekog Borisa izbaci kanalizacija narednih dana

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Možda Tadića...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Njega je izbacila kad se rodio

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
zimnica je napisao:
Ništa ja tebe nisam skontao...

Не конта он ни сам себе, немој да те то сикира. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2019, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Citiraj:
MUP Republike Srpske utvrdio je Internet adresu sa koje je osoba pod pseudonimom “Boki” na portalima u BiH tvrdila da je lično gledala video snimak premlaćivanja i otmice Davida Dragičevića na dan nestanka, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Nepoznata osoba je pod registrovanim imenom „Boki“ na jednom portalu objavila četiri komentara, a u kojima se iznose saznanja koja se odnose na okolnosti nestanka i smrti Davida Dragičevića, koji je ubijen u martu prošle godine u Banjaluci.

Prema saznanjima do kojih je došao portal Srpskainfo, osoba pod pseudonimom „Boki“ je, između ostalog, napisala:

„Uskoro će sve biti u javnosti. Gledao sam lično snimak sa RF banke, koja je snimila kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole“.

U daljem komentaru Boki piše i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje ulazi i jedan od inspektora.

“Nakon što su se na jednom portalu pojavili komentari osobe pod pseudonimom “Boki” policija je zatražila od suda da izda naredbu kako bi se pribavila IP adresa sa koje su upućeni komentari” – objasnio je izvor Srpskainfo iz istrage.

А највећи фазон је што на БН порталу не постоји регистрација корисника па се десило "икс пута" да ми коментар не пусте "у програм" а онда неко други напише "синип" и искоментарише и то буде "пуштено у програм". Луд'ло. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2019, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka

Previse si popularan jbg

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2019, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Тачно "немереш биливит".

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]