banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 11:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2014, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ma ja moram Shlagera odvesti na koljenicu u pivnicu, da malo evociramo uspomene iz rata i vidimo kako da covjek predje u pravu patriotsku stranku.
Steta je da neko ko se toliko trudi i zalaze bude na gubitnickoj strani.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 18:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ferdinand je napisao:
Interesantno je da su tadicu krivi Mile i koristenje bidueta za promociju, 30k nevazecih listica koji su rezultat kradje, oni koji su glasali za milu pa ga i zasluzuju te oni kojima je dobro pa nosu no gladali.

Pa majku vam jebem politicarsku ima li vase krivice nesposobna stoko..

Aj sad još jednom samo polako :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 18:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Aj pustite čovjeka, ne stajte mu na muku....bar još neko vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Popravio :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
_зока je napisao:
Aj pustite čovjeka, ne stajte mu na muku....bar još neko vrijeme.

Pa sta bolje moze utjesiti covjeka, od masne koljenice i ladnog piva ?
Prestari smo ja i on za neke mladjahne snase, ostaje smo krkanje i lokanje. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 19:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja smatram da je srpska demokratska stranka ove izbore izgubila,a nikakve postizborne zavrzlame i kombinatorike oko sastavljanja skupstinske vecine me ne zanimaju.

i ove zalbe mi djeluju kao sviranje q,mada odlicno znam cime su se sve sluzili,ali ne bih da kukumavcim.......te zalbe niti su kad promjenile izborne rezultate,niti ce...

cekam jos samo da ognjen cestita dodiku,i za mene su izbori 2014 zavrseni.

uz svoju stranku ostajem zauvijek,i sad sam dao sve od sebe,za dvije godine cu ponovo,i sve dok budem u snazi....

a ovo su ciste budalastine o raspadu sds...ne moze se raspasti,iz prostog razloga sto je srpska demokratska stranka jedna,a bezbroj je dragana kalinica,biljana plavsic,nikola spirica i kompanije...

da...bio sam uvjeren,nisam ni zamisliti mogao da ce narod opet glasati za ove....ni sad ne mogu.......jeste da sam se isto vece nakon duela korigovao, i prepolovio nam sanse,ali ni to me opravdava da sam bio i ostao ovca za politiku....zato,umjesto obracanja meni,kopiracu vam jedan svoj post :lol: :lol:

Citiraj:
ako zaista opozicija izgubi i ove izbore,i ovi nakon svega ostanu i 13 godina na vlasti,ubuduće šta god počnem TVRDITI na forumu vezano za politiku,umjesto odgovora ili rasprave,samo mi citirajte ovo što ću napisati ispod :lol: :lol:

ZA POLITIKU SAM GLUP KO NOĆ!!!

bilo bi degutantno da ja ista vise ovdje tvrdim i pisem,jer ocitio je da drugim forumasima to bolje ide,i da bolje osjete ta politicka kretanja.

drzacu se ja fudbala ipak :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Okt 2014, 19:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kamo sreće da su svi iz SDSa iskreni kao ti :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 19:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
j

da...bio sam uvjeren,nisam ni zamisliti mogao da ce narod opet glasati za ove....

Rekoh li ja na početku priče o izborima, raja će glasati za one o kojima se loše govori u federalnim medijima jer logikom mog starog i njemu sličnih "koga oni pljuju taj je dobar za nas"....a vi zaboravili stare jarane iz SDA pa da sa njima organizujete jednu kvalitetnu pljuvačinu...a mogli ste to naučiti iz Dodikovog primjera sa prošlih izbora i onog Bakira sa FTV-a....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Slageru, je l' onaj iz Piksela pokupio prnje i otisao u Srbiju, il se i dalje mota oko stranke?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

milan?

pojma nemam,nisam bio veceras...oticicu sutra da vidim sta se desava....dabogda da nikad nisu ni dosli :(

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Onaj sa cvikama, glavni. Ne znam kako se zove, ali nije mi se nikada svidjao. Previse samouvjeren, hvali se, prica bajke, a rezultati pokazase skroz drugo stanje.
Ubrzo treba da se krene sa pripremama za lokalne izbore. Odmah analizirati sta smo izgubili, zasto, ako treba postaviti nove ljude umjesto onih koji su zakazali, a koliko sam vidio u kampanji, dosta predsjednika nekih odbora nije uopste ucestvovalo u kampanji. Ovo mislim na Banja Luka koja se mora dobiti za dvije godine.

Poslednji put menjao Raskoljnikov dana 13 Okt 2014, 20:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 20:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma da,to je taj.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 05:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sto vam je on kriv? Niti se sam doveo, niti vas primorao da ga slusate.

Elem, logicno bi bilo da sada unutar SDS dodje do personalnih smjena. Pitanje je samo koja ce struja prevladati. Ona koja bi Mili napravila seksipilniju ponudu od Paviceve ili ona koja bi srecu okusala na nekim novim izborima?

Ukoliko dodje do koalicije SNSD-SDS Paviceva stranka se momentalno raspada. Oni ne mogu prezivjeti gubitak vlasti.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 07:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Lik poput Pavića,sa impozantnom UDBA-škom zaleđinom,to neće dozvoliti.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TNS je u pravu. DNS bez vlasti nestaje. Zeljeznice su im izvor glasova i para za kampanju. To ako izgube, gube sve. Odakle tamo nekoj trecoj stranci pare da omladinu i babe vucaraju na more, planine, Gucu, utakmice u Beograd, izlete i sta jos ne? Pa iz Zeljeznica, Posta i svih mjesta gdje Nedjeljko ima pravo da uzme.
Znam da se prvo moraju rascistiti stvari u svom dvoristu, ali mislim da zadatak opozicije mora biti unistenje takvih kao sto su Socijalisti i DNS. Ubacite neki element, nek napravi razdor u stranci i ista ce nestati.
Sad malo o mojima. Ne bih da ispada da bih volio da se dese bure u stranci, ali nesto mi govori da nece proci mirno ova godina.
Vjerujem da ce u SDS-u poceti neka previranja. Bosic, za koga sam na pocetku govorio da mi ne lezi, da nije ubjedljiv i sl. je ok lik, pametan, mudar, mislim da je dobar diplomata. Ucinio je dosta dobrih stvari za SDS, ali 8 godina je predsjednik, a stranka nije dosla na vlast. To ce mnogima unutar stranke zasmetati i siguran sam da ce biti udara na njega, jer trener ako nema uspjeha, ako gubi nekoliko vezanih kola dobija otkaz.
Ko je sa kim, stvarno ne znam. Da l' Bosic ima podrsku vodecih ljudi, pojma nemam, ali mislim da ce biti promjena.
Mico Micic jeste potpredsjednik stranke, ali to se slabo potencira. Mice nema nigdje sem u Bijeljini, a tamo je glavna faca. Dati Micic veca ovlastenja, dovoditi ga u BL, dati mu neku ulogu u kojoj ce se vidjeti njegov rad.
Sutra se moraju poceti preispitivati i krenuti u akciju lokalni izbori 2016. Glavne mete moraju biti Banja Luka u kojoj je evidentan pomak SDS-a i Hercegovina. To su kljucna mjesta na kojim se dobijaju izbori. Podhitno vidjeti ste ce sa Obrenom, jer se mora naci neki drugi, on vise nije za to. Da l' mladi Jerinic to zeli ili neko drugi, ali neke nove face moraju da se vide.
Sve u svemu, mora se raditi vise nego ikad, obici svaka mjesna zajednica, svako selo, animirati omladina jer ako se krene samo mjesec dana pred izbore, e onda opet nista.
Vjerujem u SDS i siguran sam da ce se pomak kako u stranci tako i u odnosu naroda prema SDS-u vec za nekoliko mjeseci vidjeti.
Steta sto nismo sad pobijedili, jer smo imali dobrih ideja i vjerujem da bi se vidio boljitak u drzavi, ali sta da se radi. Narod ne zeli promjene. Zivi dobro.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Ukoliko dodje do koalicije SNSD-SDS Paviceva stranka se momentalno raspada. Oni ne mogu prezivjeti gubitak vlasti.

Nema od toga ništa, previše godina i poslova veže Milu i Marka & Čubru.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Raskoljnikov je napisao:
TNS je u pravu. DNS bez vlasti nestaje. Zeljeznice su im izvor glasova i para za kampanju. To ako izgube, gube sve. Odakle tamo nekoj trecoj stranci pare da omladinu i babe vucaraju na more, planine, Gucu, utakmice u Beograd, izlete i sta jos ne? Pa iz Zeljeznica, Posta i svih mjesta gdje Nedjeljko ima pravo da uzme.
Znam da se prvo moraju rascistiti stvari u svom dvoristu, ali mislim da zadatak opozicije mora biti unistenje takvih kao sto su Socijalisti i DNS. Ubacite neki element, nek napravi razdor u stranci i ista ce nestati.
Sad malo o mojima. Ne bih da ispada da bih volio da se dese bure u stranci, ali nesto mi govori da nece proci mirno ova godina.
Vjerujem da ce u SDS-u poceti neka previranja. Bosic, za koga sam na pocetku govorio da mi ne lezi, da nije ubjedljiv i sl. je ok lik, pametan, mudar, mislim da je dobar diplomata. Ucinio je dosta dobrih stvari za SDS, ali 8 godina je predsjednik, a stranka nije dosla na vlast. To ce mnogima unutar stranke zasmetati i siguran sam da ce biti udara na njega, jer trener ako nema uspjeha, ako gubi nekoliko vezanih kola dobija otkaz.
Ko je sa kim, stvarno ne znam. Da l' Bosic ima podrsku vodecih ljudi, pojma nemam, ali mislim da ce biti promjena.
Mico Micic jeste potpredsjednik stranke, ali to se slabo potencira. Mice nema nigdje sem u Bijeljini, a tamo je glavna faca. Dati Micic veca ovlastenja, dovoditi ga u BL, dati mu neku ulogu u kojoj ce se vidjeti njegov rad.
Sutra se moraju poceti preispitivati i krenuti u akciju lokalni izbori 2016. Glavne mete moraju biti Banja Luka u kojoj je evidentan pomak SDS-a i Hercegovina. To su kljucna mjesta na kojim se dobijaju izbori. Podhitno vidjeti ste ce sa Obrenom, jer se mora naci neki drugi, on vise nije za to. Da l' mladi Jerinic to zeli ili neko drugi, ali neke nove face moraju da se vide.
Sve u svemu, mora se raditi vise nego ikad, obici svaka mjesna zajednica, svako selo, animirati omladina jer ako se krene samo mjesec dana pred izbore, e onda opet nista.
Vjerujem u SDS i siguran sam da ce se pomak kako u stranci tako i u odnosu naroda prema SDS-u vec za nekoliko mjeseci vidjeti.
Steta sto nismo sad pobijedili, jer smo imali dobrih ideja i vjerujem da bi se vidio boljitak u drzavi, ali sta da se radi. Narod ne zeli promjene. Zivi dobro.

Kao na primjer?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Jedno laicko pitanje...
Zasto SDS nije predlozio Mica Micica umjesto Tadica?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zato sto Mico nije budala covjek.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ferdinad@
Sad je glupo pisati sta bismo uradili, a i ranije se pisalo sta bi to SDS uradio tako da nemam volje da bilo sta pisem.
Talija, sad je kasno da se pitamo sta bi bilo kad bi bilo. Micic i Tadic su bili dva kandidat SDS za predsjednickog kandidata. Odluceno je da to bude Tadic i na to se vise ne mozemo vracati. Priznajem da bih i ja volio da je kandidat bio Micic, ali snazno sam podrzao Ogija.
Medjutim, mislim da je i Micic bio kandidat da bismo isto prosli, jer je narod slijep, ne vidi nista. Mislis da onaj u Kostajnici, Novom, Prijedoru, Laktasima, Nevesinju, Trebinju i sirom RS zna kakav je Mico i kakvi su njegovi rezultati. Oni samo znaju za psovadziju Dodika koji im je prirastao srcu.
Juce jedan pametnjakovic se zali kako nema posla, a ovamo je glasao za SNSD. Rekoh, zasto onda glasas za njih, kad ce on- pa Dodik se slikao sa Putinom. I eto, takvih je najvise i takvi uz one koje nisu izasli na glasanje odlucise da lopovi nastave da kradu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]