sinip je napisao:
Brale001 je napisao:
Drugo nije cica draza oklijevo i donosio odluke vec Pera i bagra u Londonu.Ko je Drazu sta pito, on je bio vojnik i sluso...da nije Mladic donosio politicke odluke smjernicie i vodio RS kroz rat?
Ako ginu djeca kod nas treba svagdje da ginu to je isto dobra pametna dijagonala zavucena sebi u stomak...
Schlager ima pojint odje....
Нема ал' није битно. И кад сам рекао "Чича Дража" нисам мислио само на њега, него на тај тип политике, ћути и не таласај, не иди пред руду, реагуј на догађаје. Е па ако ми оно к'о фол претендујемо да будемо независна држава, једном, мора да се таласа. Шта мислиш да су Зловенци и 'Рвати ишли том логиком, "није наше да се бавимо спољном политиком".

Joj Sinipe nedas se ti.
Ima, ima al ko da nema jer nista on nema od toga.
Ma sam htio kazati...btw od kad su to Janezi i Hrvati nama svetionici os jos i Albance ubacit...
A jesi naso slike i prilike nezavisnosti, pa ne mogu da se popisaju dok im se ne odobri covjece.
Al nazad na temu jab to ovako pojednostavijo.
Sini Brale, Kad se potuces u svom dvoristu ili svojoj ulici onda krsis kako stignes i lomis noseve bas te briga ne treba ti velika pamet. samo siroka ledaj i jake sake i na prvu ...
Al druga je situacija kad izadjes iz svoje ulice ili kokosinjca pa kad kazes ovima iz susjedne ulice e jebat ce vam moja ulica mater onda ili imas svu raju iz svoje ulice iza sebe pa se kurcis ili ti je neko odozgo sapnuo da se ne sikiras i budes hrabar.
Kako god ta odluka nije tvoja da jebe oca sto bi braca crnogorci kazaaali.
Ja to tako gledam.
Da li tu ima pameti...eee jbg...ja za to nemam dovoljno veliku glavu samo mogu iz iskustva nesto rec.
Jednom je jaro otiso i reko onima tamo oko stotinjak ih bilo sad cu ja dovest svoju raju a nas desetak nit znamo sta je zakuvo nit nas je sta pito, kad je kreno kordon prema nama jeb.ga bilo kasno...tukli su nas i radijatorima.
Zato kad neko izaziva drugu ulicu volim bar da znam jesam li i ja ukljucen u to na vrijeme, kad krene guzva kasno je.