Brale,ne znam se ja uklopit u te tvoje nadrealističke postove,ali ovako zdravonarodskim rječnikom rečeno...nije nimalo lako biti članom SDS u ovom vremenu Slava,gdje je naravno ova tema nezaobilazna

...bio sam dosad na četiri slave,i moram nerado priznat,da mi je manje neprijatno bilo na ovim "pozicionim slavama"... Sekta...podržava ar bih..podržava muslimanska dijaspora...majka i otac nisu vaspitali djete kako treba,šte će u to doba na cesti u takvom društvu..kurva,švaleea dovodila u kuću dok muž konobariše,lagala da je rođak,zatrudnila sa njim i otišla u Austriju..ruše RS.. Imaju milionske doznake,Danijela Ratešić ne izlazi iz poslovnica Western Union..uglavnom,mnogo lakša je ta govnarska priča da mu se ne poljulja tih par sto evra sigurnosti..bar za mene ne zapinje..čak ni Dodik,i SNSD,u saopštenjima samo PDP pominju...tu ćutim,i jedem sarmu...mnogo više bole ove dve PDP Slave gdje sam bio...kad se popije pola litre rakije pa " nama pola stranke pohapšeno,Borenović,Šukalo,Draško,a vas boli q!!!"""...pa onda kad muda porastu,"javite SDS-u da je opasnost prošla,nek izađu iz mišjih rupa"...uz opšti smijeh prisutnih

..tad obično ustanem,pohvalim domaćicinu sarmu i kažem da moram na još jednu Slavu..zato,nemoj Brale ni pokušavat SDS ovdje nešto klasiikovat,iz (neprijatnog) iskustva pišem...srećom,ide moja Slava gdje ja stojim dok svijeća gori,i gdje ću to radikalno sasjecat!