banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2014, 09:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
naravno,ako si mislio na veliku koaliciju...kohabitacija je nešto sasvim drugo,čak i normalno....mada za mene bi bilo neočekivano.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 09:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
ti si baš odlučio da mene pošalješ u hibernaciju :D :D

Ma jok, nego ako pogledamo rezultate oko izbora ličnosti, vrlo realna opcija je da će SNSD i dalje biti vodeća stranka u RS, da će DNS biti treća stranka po snazi u parlamentu, skoro da će biti nemoguće formirati vlast bez muslimana, e sad, ti glasovi su ujedno i najskuplji, isplati li se bilo kome da ide u tu avanturu jer i onako neće imati komotnu većinu, ili početi sa onim čuvenim TZV mandatarenjem i onda raspustiti parlament i ići u nove izbore... Još jedan argument je taj da je RS polarizovana i podijeljena oko političke podrške, a svi se sjećamo, nije tako davno bilo barikada na tromeđi u vrijeme Biljane Plavšić...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Razvoj situacije je upravo takav. Ko god uzeo gubitnik je najvise RS. Morace se ici u koaliciju sa muslimanima a to je skupa trgovina. Najbolje cackati pola godine i raspisati izbore opet.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 09:59 
Bič božji
Bič božji

http://www.klix.ba/vijesti/bih/koalicij ... /141013034
Prekopirao sa druge teme, to je ono o čemu pričamo...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ha, jao se nama. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:10 
Bič božji
Bič božji

Pa rezultat je takav da za sada nemamo ni pobjednike ni gubitnike, pa je po mene udruzivanje dvije najvece stranke jedini logican slijed, s tim da se bez toga vjerovatno nece moci sastaviti ni savjet ministara... vrlooo vrlo interesantno...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

Ma jok, nego ako pogledamo rezultate oko izbora ličnosti, vrlo realna opcija je da će SNSD i dalje biti vodeća stranka u RS, da će DNS biti treća stranka po snazi u parlamentu, skoro da će biti nemoguće formirati vlast bez muslimana, e sad, ti glasovi su ujedno i najskuplji, isplati li se bilo kome da ide u tu avanturu jer i onako neće imati komotnu većinu, ili početi sa onim čuvenim TZV mandatarenjem i onda raspustiti parlament i ići u nove izbore... Još jedan argument je taj da je RS polarizovana i podijeljena oko političke podrške, a svi se sjećamo, nije tako davno bilo barikada na tromeđi u vrijeme Biljane Plavšić...

Sjeca li se ko kako je 2001 formirana vlada.SRS koja je imala 4 poslanika iako je stiglo direktno naredjenje Seselja iz centralne otadzbinske uprave da ne ulaze u SDS PDP vladu,Mihajlica,Tadic,Poplasen,Pantelija Damjanovic dobijaju kes i 3 poslanika radikala podrzavaju SDS PDP vladu i dolazi do pucanja SRS na dve struje....Sjecate li se one cuvene Milosave Jakovljevic ,to je ona smjesna baba koja vozi biciko po Banjaluc,kojoj je SDS dao 100 hiljada km u kesu,ona je bila poslanik ispred stranke Harisa Silajdzica i ona je podrzala tu vladu....

Hocu da kazem da ce biti trgovine i da ce se trgovati poslanickim mjestima

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zao mi Schlagera.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:20 
Bič božji
Bič božji

naravno da je trgovina moguca, ali podjele su prevelike, zato se nadam da se vlast nece tako formirati, trebaju li nam trvenja nas Srba unutar RS, da tebe u bijeljini docekuju kao izdajnika zato sto si iz BL ili onog u Bijeljini u Laktasima, scenario vidjen...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja bih mnogo više volio da cik saopšti da smo izgubili ove izbore,nego da se uđe u široku koaliciju sa snsd...to bi bio ulazak u postpolitičko doba,i svaki budući izbori bi potpuno izgubili smisao.....

a s druge strane,nekako previše znam,previše pamtim, pa mi je malo teže nego ovoj forumskoj mlađariji prihvatiti ovu transfoprmaciju njihovog šefa,kome su njegovi opinionmakeri prije par godina rekli "e,sad ne bi bilo loše malo biti patriota,srbin,ovo,ono!!!"...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:28 
Bič božji
Bič božji

Dobro ti kao politički aktivista na to gledaš sa svoje strane, čini se da pomalo razmišljaš srcem, ali rezultati su takvi kakvi jesu, dosta su tijesni i vjerovatno prvi put ovakvi od kada se održavaju izbori u RS. Nisam baš najsigurniji, pa ako ima neko da napiše, koliko Srpskih glasova treba u predstavničkom domu parlamenta bih da bi se izglasalo povjerenje savjetu ministara, tj koliko srpskih glasova, meni se kao kroz maglu čini da je to 9 glasova, misliš li da će i jedan sRpski blok moći samostalno da izgura savjet ministara...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto trgovina? Zasto ne prisila da se ide u siru koaliciju kako bi se teret eventualnih neugodnih ustavnih promjena fino rasporedio na pleca svih politickih faktora u RS? :P

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
ozna je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

Sjeca li se ko kako je 2001 formirana vlada.SRS koja je imala 4 poslanika iako je stiglo direktno naredjenje Seselja iz centralne otadzbinske uprave da ne ulaze u SDS PDP vladu,Mihajlica,Tadic,Poplasen,Pantelija Damjanovic dobijaju kes i 3 poslanika radikala podrzavaju SDS PDP vladu i dolazi do pucanja SRS na dve struje....Sjecate li se one cuvene Milosave Jakovljevic ,to je ona smjesna baba koja vozi biciko po Banjaluc,kojoj je SDS dao 100 hiljada km u kesu,ona je bila poslanik ispred stranke Harisa Silajdzica i ona je podrzala tu vladu....

Hocu da kazem da ce biti trgovine i da ce se trgovati poslanickim mjestima

Milosava dobila 100 000 km :lol: :lol: :lol:
A gdje joj je novi bicikl? Tolike pare dobila a i dalje vozi starog Ponia. Ne znaju zene sa parama, pa to ti je

Poslednji put menjao Raskoljnikov dana 13 Okt 2014, 10:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:32 
Bič božji
Bič božji

The_new_Statesman je napisao:
Zasto trgovina? Zasto ne prisila da se ide u siru koaliciju kako bi se teret eventualnih neugodnih ustavnih promjena fino rasporedio na pleca svih politickih faktora u RS? :P

Ili eventualne zasluge za napredak, u tom slučaju bi na sledećim izborima imali najviše četri parlamentarne stranke...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napredak? S kim? :lol:

Ne znam koji su nesposobniji.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:35 
Bič božji
Bič božji

The_new_Statesman je napisao:
Napredak? S kim? :lol:

Ne znam koji su nesposobniji.

Nada umire zadnja...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nada bi bila ok kada bi ublooovima doslo do personalnih promjena i osvjezavanja rukovodeceg kadra. U koaliciji ostaju stare strancke face.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 12:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
ja bih mnogo više volio da cik saopšti da smo izgubili ove izbore,nego da se uđe u široku koaliciju sa snsd...to bi bio ulazak u postpolitičko doba,i svaki budući izbori bi potpuno izgubili smisao.....

a s druge strane,nekako previše znam,previše pamtim, pa mi je malo teže nego ovoj forumskoj mlađariji prihvatiti ovu transfoprmaciju njihovog šefa,kome su njegovi opinionmakeri prije par godina rekli "e,sad ne bi bilo loše malo biti patriota,srbin,ovo,ono!!!"...

Isto kkao i nama transformaciju SDS-a. I jedni i drugi su prešli dug put izgleda.

Послато са Ascend G510 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Али у потпуно другим смјеровима. При чему се Дудек показао као бољи играч. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
uz jos jedno 20% personalnih promijena u vrhu sds ce na sledecim izborima pomesti snsd....bez mladje ivanica

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]