Tabako Pit je napisao:
Pfc88 je napisao:
Какве то везе има за кога су гласали?
Да су за мене лично то није, не може и не треба бити нормално.
И још ови ретарди, као види што смо ријешили тај проблем помоћи, озаконили изборну превару.
Прочитао сам данас да ће СДС или неки адвокати тражити да се свим лицима који су добили потврду "да не виде" забрани управљање моторним возилом.
Знам да је то у нашој земљи немогуће, али стварно добро звучи.
Pa nebulozna je stvar jer ne mozes utvrditi za koga su glasali. Da li je neko doveo na glasanje svoju babu iz SNSD-a ili PDP-a. Drugo, kako da glasaju ti koji ne vide a po novih pravila da nema pomoci pri glasanju bez potvrde je i bilo i za ocekivati da se traze.
Koliko ljudi danas sasvim dobro vidi ono sto mu je potrebno za volanom a ne vidi da cita i tako zivi.
Ти ил' се правиш луд или...
Ма ради се о милионима тих што не виде да читају и не рјешавају то (наочарама) већ се само возикају, исти не иду у трговину јер ни тамо не виде цијене, али се воле провозати до паркинга трговине.
Штампане су потврде људима који немају проблема са видом и не знам шта ти ту није јасно.
Они што заиста имају проблема у 99% имају и превише медицинске документације којом могу доказати свој здравствени проблем, тако да њима сигурно не треба једнократна изборна потврда.