Dejo. je napisao:
Hertzog je napisao:
vlast i stranka mi nisu dali posao, zena mi ne radi pa samim tim ako uzmem u obzir zivot koji vodim trebao bih biti nezadovoljan trenutnom vladavinom, ali ja licno mislim da je sve isti kurac i da se moras boriti da prezivis, jer je takva drzava i takvo okruzenje, ne mozes u nestabilnom drustvu i drzavi bez privrede, koja je unistena u ratu, da ocekujes da svi vozimo novo auto zimujemo i letujemo bez kredita. Prosto nemamo kapaciteta za to.
Nazalost ovako razmislja vecina, cuti i trpi, samo da ne bude gore. I da bude gore, opet cuti jer moze biti jos gore...a kapaciteta ima, da se ne trosi na gluposti i pametno ulaze, da ne zavrcu na raznoraznim tenderima, gradjevinama, voznom parku, korupciji i to malo sto imamo, bio bi bar djelimicno bolji zivotni standard. Ovako mi dobijamo mrvice, neki ne dobijaju ni to pa opet cute jer se nadaju da bi nekad mogli napredovati...
A kako da misli narod, jedna stvar mora biti jasna, mi smo kao drzava neodrzivi bez pomoci evropskih institucija, mmf-a i slicnih. Para nemamo, resurse imamo, znaci samo se mozemo zaduzivati. Ako mislis da korupcije nema u uredjenim zemljama onda se grdno varas, od japana do amerike je korupcija prisutna. Nismo je mi izmislili i usavrsili. i moja i tvoja plata zavisi od mmf-a a ne od vlasti. Strani investitori nece da ulaze u drzavu koja je podeljena na svim mogucim nivoima. Evo ne znam koja vlast ce to promeniti, sds ima politiku desnog centra, dodik je u pocetku kenjao o bratsvu i jedinstvu pa sada veci desnicar od svih ostalih. Jednostavno je tako i dovidjenja. Daj mi primer koga da podrzim a da je drugaciji, ono govno prevarant i lazov stevandic, pdp, dns, ko je to iole bolji od ostalih, neko mladji, ona budala sto na prste broji cirilicu, odrice se skupstinske plate jer je human, a njegovi polrali boga oca... ne lezi nas problem u posleratnom periodu, nego u 500 i kusur godina istorije