Tabako Pit je napisao:
skeva je napisao:
Na zalost, Draskic ima vise predispozicija da vodi BL nego polovina ministara koji vode ovu propalu privredu. To vise govori o ministrima, ali sa druge strane vidimo da to Draskicu i nije neki minus u odnosu na konkurente, jer protivnici i ne prste bas od iskustva uspjesnih politicara.
Da Draskic ima predispozicije nebi se bahatio na savkom koraku vec bi pokazo da i za njega vrijede neke drustvene norme kao i za ostale, da ima predispozicije potrudio bi se pa zavrsio fakultet a ne bi srao po obrazovnom sistemu i 22 puta gledao titanik, da ima predispozicije ne bi ovde pricao jedno a na N1 drugo, da ima predispozicije radio bi nesto drugo za sta nije dovoljno samo imat para i slobodnog vriemena, a ima ga na pretek bas zato sto nema predispozicije da se bavi nicim drugim korisnim. Pa posto nema predispozicije ni za sta drugo jedinio sto mu je preostalo je da bude politicar odnosno kurva jer kao sto znamo neko je jos davno dobro definisao da to politika u sustini i jeste.
Meh...
Napisao si svašta, a ništa.
Ja nisam pobornik da politika bude jedina stvar kojom se čovjek bavi, ali zato mislim da čovjek treba biti uključen u politiku bez obzira čime se bavi odnosno koje je struke.
skeva je napisao:
Vidim da ste se prepali obicnog klinca. Jaka i pouzdana vlast.

Pa Draskic moze npr kupiti skolu kao Djokic. Covjek je bio ministar svega i svacega bez ikakvog akademskog znanja, dakle moze i Draskic, sto da ne.
Nisam se ja prepao nikog, niti se borim za ove ili one.
Draško je jednostavno promašaj za ovakvu poziciju. Super je za mjesnu zajednicu, da ukazuje na realne probleme ljudi jer je to stvarno dobro radio.
Ovo ostalo, meh, mislim da je to previše za njega. Nije on tog kalibra. Doduše, nisu ni drugi...
Đokić je završio ekonomiju u BG 1991, tako da nije baš bez ikakvog akademskog znanja. Ne branim ga, samo hoću da imamo tačne informacije. Sve ostalo na Megatrendu je njegova sramota, kao i njegova karijera uostalom...