banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
pa sds sigurno ima daleko vecu podrsku medju apstinentima i to se treba cjeniti

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Forumske ankete ne znace puno :)

Nego - kako toliko onih koji ce bojkotovati izbore ?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
forum ti je najvece okupljaliste apstinenata, nisi to znao?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Evo glasao sam za SNSD, iako nikad nisam bio njihov glasac.

Radije bih neku anketu za predsjednicke kandidate. Tipa suntavi Bosic vs Baja Dodik i Radojicic vs Tadic.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma još je prerano za bilo kakve prognoze,nije ni kampanja još na vidiku...

ako se zadržimo na ove dvije najjače stranke,već se sad otprilike mogu naslutiti glavne naznake na čemu će tražiti glasove..

za milu i snsd je potpuno očito da će to biti kampanja "država,to sam ja" i "poslije mene potop"...sve ostale će proglašavati izdajnicima,i to će im biti udarna priča,jer zadnje što im treba je da se nađe neko ko bi upoređivao odnos obećano-ispunjeno u ova zadnja dva i po mandata.

sds će gledati da ne upada u tu zamku otrovne retorike, očekujem ( :lol: :lol: ) da vrlo brzo bude objavljen program šta i kako se planira,u kojim rokovima,i koga građani mogu pozvat na političku odgovornost u slučaju neispunjavanja obećanja ili rokova.

a u slučaju promjene vlasti,najveća razlika će se primjetiti u odnosu prema ostala dva konstitutivna naroda..sds sigurno neće sebi dozvoliti da se više zalaže za prava hrvata i njihov treći entitet nego oni sami,dok mu za to vrijeme stipe mesić nekad prijeti slanjem HV na RS,a danas svakodnevno uništavaju ćirilične table i sve što podsjeća na Srbe..istovremeno,zatežući do maximuma odnos sa drugim konstitutivnim narodom,pričajući o teheranu i sl...većina u SDS je svjesna da nema potrebe za tim,da sa bošnjačkim narodom živimo i ovdje,i u srbiji i u crnoj gori...potpuno jednako će se postaviti i prema bošnjacima i prema hrvatima,i moram priznati da i meni to djeluje mnogo logičnije od ove šizofrene situacije trenutno...naravno,ne odstupajući ni pedlja od stečenih ovlasti RS,već jednostavno,da se govor mržnje i situacija "što gore,to bolje",izbaci iz političke svakodnevnice.

snsd će to zvati popustljivošću,mekom politikom,vjerovatno i izdajom i svakako da nam predstoji burno ljeto i jesen.

eto,to su neke moje predikcije,a koliko ću pogoditi,vidjećemo u mjesecima pred nama.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Јао, ако ико пође да се креће тим "обећано-испуњено" тереном, потонуће као бетонска плоча у року одма'. :) А што се тиче СДС-а и штићења овлашћења РС-а, мисли стварноооо... :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

što to kažeš?

za vrijeme čijeg mandata smo ostali bez RS tablica,dinara kao platežnog sredstva,dobili BH pasoš i sve ostalo?

zbunjuješ me ponekad.

jedino je "reforma" vojske bila podržana od svih partija,doduše snsd je bio za potpunu demilitarizaciju,pa ne bi imali ni ovaj svoj bataljon RS :( :(

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Све ти је то у пет дека, мој Шлагере... Пасоши су наметнути (они без "Република Српска") а нико није имао моода да каже одџебите у скоковима, то неће да прође, таблице су биле ствар неког компромиса ме'ш'чини (користе се слова која су иста и у ћирилици и латиници) а таблице се нису спомињале у "Дејтонском" као надлежност, колико ја знам? За динар и није нека штета, само су требали да инсистирају СВИ наши да се настави штампање и "наших" и "њихових" пара и то би било ок. А што се тиче демилитаризације, па и требало је то урадити, овако "војска" не служи ничему а троши паре.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd da ne širimo priču u nedogled,samo ću reć da je momčilo krajišnik bio apsolutno protiv svega toga,i to više nego izričito!!

zato je i na silu smjenjena vlast,i zato smo i ostali bez svega što pominjem...ako ne vjeruješ meni,ili se ne sjećaš,pitaj nekoga starijeg...

kod mome je to nekad išlo i do druge krajnosti...nikad se na rtrs nije smjelo reć ovo danas moderno "radmanović,član predsjedništva bih"...ne..odmah bi otkaz dobio ko ne bi rekao "predsjednik iz RS u predsjedništvu Bih"!!

smij se ti,smij :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Zasto nije ponudjena koalicija Prvi ozujak? Ova tema je nacionalno obojena :(

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А што сви не усташе, мислим тадашња парламентарна већина и не направише блокаду органа БиХ? :) Него лајемо, лајемо, па кад треба да се испрси неко, онда све "налегне на руду". А зашто? Па зато што тад није било подршке ни од кога (нити се СДС трудио да је створи /не, нећемо ми на донаторске конференције, не требају нама њихове паре, сами ћемо да их одшатмпамо, јелте/), сјећам се арбитражне одлуке за Брчко, Слобу је болио qрац интензивно па иако је у "Дејтонском" писало да ако се стране не договоре, да стање остаје какво јесте, испаде шта испаде, и је'л неко поднио оставку, блокирао нешто, било шта, било ко? Не да се ја сјећам. А да је СДС остао да среди "реформу полиције" 1/1 ни то не би данас имали. И немој да питам кога старијег, тај ће се сјећати још мање од мене. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

slabo se ti starac sjećaš..da se bolje sjećaš,znao bi i koje je godine donesena ta arbitražna odluka za brčko,i ko je tada bio na vlasti u RS...

naravno da ništa drugačije ne bi bilo po pitanju brčkog i da nisu već momu u hag spakovali,ne može se sa rogatijim bosti.....ali čisto da ne prozivaš sds zbog brčkog.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Не прозивам ја СДС због Брчког, него их све од тог времена прозивам због недостатка моода и памети, у отприлике истим количинама. Једино што је Дудек паметно направио је да је обезбједио "залеђину" кад су га странци који су га први пут довели на власт пустили низ воду, па кад је опет зајахао, онда је кренуо са оним "ко вас џебе, нећу то да спроведем и да видим шта ћете ми урадити", а не смијем да мислим шта би СДС радио.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Interesantno je kako se MZ odrekla reformi u BiH i ukidanja entiteta iako su politicke strukture u RS bile servilne do bola, a MZ smjenjivala uz parolu ako neces ti ima ko hoce :lol: I onda taj 11.9. sjeba koncepciju i promjeni bosansku paradigmu - unitarizam vise nije opcija vec konsezualna demokratija i medjusobna kontrola :D
Naravno, ovi nasi politicari blejani u javnim nastupima i izbornoj retorici tu promjenu kursa reprezentovase kao svoj uspijeh. A ovaca i naivnih po nacionalnim torovima nije nikada falilo :D

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 31 Mar 2014, 18:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bravo.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Interesantno je kako se MZ odrekla reformi u BiH i ukidanja entiteta iako su politicke strukture u RS bile servilne do bola, a MZ smjenjivala uz parolu ako neces ti ima ko hoce :lol: I onda taj 11.9. sjeba koncepciju i promjeni bosansku paradigmu - unitarizam vise nije opcija vec konsezualna demokratija i medjusobna kontrola :D
Naravno, ovi nasi politicari blejani u javnim nastupima i izbornoj retorici tu promjenu kursa reprezentovase kao svoj uspijeh. A ovaca i naivnih po nacionalnim torovima nije nikada falilo :D

Мислиш да је 11. нешто толико утицао на нас овде? То је било 2001. а ја колико се сјећам жестоки притисци за реформу полиције су били некад 2006/7? А и кол'ко видим лАмери и даље подржавају мале зелене као што су их и прије подржавали, једино што задњих година имају пречих проблема да рјешавају на другим пољима да би се зезали с нама. А о постојању такве промјене можеш да ме убједиш тек након легалног одржавања референдума о независности РС. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
bravo.

I sve ono sto se desavalo sledece dvije, tri godine je bila inercija administracije i provodjenje vec dogovorenog, prava nacionalna retorika krenula 2005. Pa je l ima i dokaz tome, npr. Dodik prihvati Prud a Silajdzic odbije :lol: Pa nisam ga ja nagovorio i natjerao na to vec njegova maticna sluzba CIA :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Мислиш да је 11. нешто толико утицао на нас овде? То је било 2001. а ја колико се сјећам жестоки притисци за реформу полиције су били некад 2006/7? А и кол'ко видим лАмери и даље подржавају мале зелене као што су их и прије подржавали, једино што задњих година имају пречих проблема да рјешавају на другим пољима да би се зезали с нама. А о постојању такве промјене можеш да ме убједиш тек након легалног одржавања референдума о независности РС. :)

Vec odgovorih :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e,sad ću malo sebi dopustiti i pjesničke slobode,kad smo već kod tih referenduma i nezavisnosti RS :lol: :lol:

napisaću nešto što će mnogima djelovati apstraktno,ali bolje upućenima neće sigurno :wink:

teza

SDA je mnogo sklonija podjeli bih,od bilo koje druge stranke tamo..!!

naravno,nećete ovo nikad,nigdje pročitat...gdje ćeš to reć javno!!

najveći su nam problem lažni multietničari iz SDP i kompanija!

ali,ako iko meni vjeruje i 1%,onda nek bude siguran da bi SDA sutra prihvatio da ima i mnogo manje od ovih 24%,ali da bude muslimansko!!!! :D

tako je mislio alija,tako misle i bakir i suljo...problem je u "zapadnoj demokratiji"...NE DAJU muslimanima da budu sami sekunde!!...odmah to vide kao dzamahiriju za obuku terorista,bjele al kaide i ostalog!!
zato i ova dejtonska luđačka košulja,a pogotovo zato ovaj vašingtonski sporazum za FBIH...treba zapadu neko da kontroliše,obuzdava vehabije...i zato federacija,i zato ako je ministar musliman,zamjenik mu je hrvat,i zato hiljadu drugih stvari!!!

što prije trebamo prestat srat o trećem ,hrvatskom entitetu!!!

sutra da nas puste da se dogovorimo,razišli bi se u roku ODMAH :lol: :lol:

mogu još elaborirat ako treba...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U jesi otkrio toplu vodu, pa o tome krugovi iz IZ, SDA intelektualaca i nekih vanstranackih likova/profesora sa US javno/tajno raspravljaju zanjih 5 god. Prje dvije godine licno sam svjedocio takvoj diskusiji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]