banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 01:56 Danas je 30 Jun 2026, 01:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Dec 2018, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Sa jedne strane postoji cilj da se omete parada za dan republike, a sa druge strane odlučnost da se parada i proslava održi.

Biće tu razbijenih noseva, bajbokane i prijava za ovo i ono, ali sam prilično siguran da će vlast razjebati PzD i PDP prije božića. Nešto u pritvor, nešto u bjekstvu a nešto pod strahom od "represije", ugl ima da ih umire i smire jer ne vidim načina da Dodik odustane od nečega na čemu se toliko toga lomilo i uložilo, a nemoguće je da sve prođe u miru dok je P(z)DP u ofanzivi.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
pinkara je napisao:
Ajde moronu sta pricas,kako propala kada nije ni pocela cestito? Imas li to carobnu kuglu pa vidis sta ce se desiti u buducnosti!?
Druga stvar,ne znam sta se koji qrac bune ovi sektasi sto je otkazano sve????
Pa zar isti taj davor nije rekao da nece biti nove godine.....evo,nema proslave nove godine uopste cilj ispunjen,vozdrica. Sta koju pzdu materinu moralisete i izbijate se sto je docek za klince otkazan. Pa ja prvi svoju djecu ne bi odveo danas na to.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ljubi ciko ...

Citiraj:
Sa jedne strane postoji cilj da se omete parada za dan republike, a sa druge strane odlučnost da se parada i proslava održi.
Biće tu razbijenih noseva, bajbokane i prijava za ovo i ono, ali sam prilično siguran da će vlast razjebati PzD i PDP prije božića. Nešto u pritvor, nešto u bjekstvu a nešto pod strahom od "represije", ugl ima da ih umire i smire jer ne vidim načina da Dodik odustane od nečega na čemu se toliko toga lomilo i uložilo, a nemoguće je da sve prođe u miru dok je P(z)DP u ofanzivi.

to je to, i ja bih se kladio kao i ti , mozda i bude na nekoj kladionici da se odigra :-D :-D :-D

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
kutak je napisao:
Joj, to su one standardne mameće šale.

Ovo ti je kljucni dokaz druuuze

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
@volim borac
Hoces da kazes da je docek nove godine kao dogadjaj zrtvovan zarad obiljezavanja Dana RS?

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni za paradu u goste dolaze "iz Čikaga moji" i stvarno ne bi imalo smisla da se nađe neki sektaš i arlauče SAJ-ovcima "ubice" kad budu marširali . . .
Predugo je to sve tolerisano i PDP je sebi uzeo previše za pravo, jednostavno će im Dodik jebati majku po svim frontovima, posebno ako se pokažu istinitim neke informacije da su zadnja dešavanja u BL koordinisana od strane nekih "stručnjaka" iz Srbije a posebno Novog Sada.
U jebavanju majke stranim plaćenicima bih se radi pridružio i ja . . .

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
apokalipto je napisao:
"Danijela Ratešić Došen" - za neupućene, ko i šta je ona?

Neka koja je veoma zahvalna na Western Union-u :)

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Meni za paradu u goste dolaze "iz Čikaga moji" i stvarno ne bi imalo smisla da se nađe neki sektaš i arlauče SAJ-ovcima "ubice" kad budu marširali . . .
Predugo je to sve tolerisano i PDP je sebi uzeo previše za pravo, jednostavno će im Dodik jebati majku po svim frontovima, posebno ako se pokažu istinitim neke informacije da su zadnja dešavanja u BL koordinisana od strane nekih "stručnjaka" iz Srbije a posebno Novog Sada.
U jebavanju majke stranim plaćenicima bih se radi pridružio i ja . . .

Sreca pa je tu Dodik da nas spasi. Huh

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Mahom ljudi bez djece objašnjavaju kako je dječija NG trebala biti održana, jer niko nije toliko luuuud da napravi tamo sranje. Dobro je pa nisu ništa dječije otkazali,i to prijetnjama. Ako izuzmemo slučaj dječijeg fudbalskog turnira...
Sad govorim u svoje ime, od kad se održavaju ti skupovi u gradu,dakle 9 mjeseci, ni jednom sa djetetom nisam prošao onuda. Vjerujem da ima još takvih primjera. Zašto? Dovoljan je jedan pogled na šizofrenika koji drži slovo i zombifikovanu masu oko njega i odgovor se sam nameće. Po meni pravi potez gradonačelnika da ukine sve proslave i tako osigura da se neće desiti incidenti kao sinoć. U isto vrijeme, ocrniće pokret najstrašnije.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Nema to veze sa time da li ja podžavam Dodika ili ne, nego je moje mišljenje bazirano na prostoji logici. Svi znamo na kojem nivou se vodila i vodi bitka oko dana republike, i koliko Dodik drži do toga.
Smiješno je i pomisliti da taj i takav Dodik kakvim ga vi prikazujete neće pokazati zube i iskoristiti sve mogućnosti koje mu njegova "diktatura" pruža.

Inače, volio bih da mi neko od vas SDS/PDP zombija objasni kako je to Dodik kriv što tužilaštvo ne radi svoj posao ?

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Trg nije nicija privatna svojina, niko nema prava da namece svoje misljenje drugim ljudima niti da zabranjuje i prekida bilo sta.
Gade mi se.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
vlakanje je napisao:
@volim borac
Hoces da kazes da je docek nove godine kao dogadjaj zrtvovan zarad obiljezavanja Dana RS?

mislim, ali ne tvrdim da je to uradjeno svijesno.

mislim da nazalost ljudi koji trebaju da rade na deeskalaciji uopste ne razumiju da su izazvali upravo eskalaciju.

oklopnjaci, jzp, inspektori itd. na trgu ne mogu dati nikakvu pozitivnu sliku grada, jedostavno je tako.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Stefo Blagić nea blagog pojma ni o čemu:

Citiraj:

Iz medija saznajem da je policija za mnom tobože raspisala potjernicu. Nisam vjerovao da ću ovako nešto doživjeti i nisam upoznat za šta me terete. U svakom slučaju, ne osjećam se nimalo sigurno ni prijatno i ovo smatram čistim terorom.

Ukoliko mi se nešto desi, odgovoran je MUP Republike Srpske. Najinteresantnije od svega je što nisam ni učestvovao u jučerašnjim incidentima, s obzirom na to da je mojoj djevojci za vrijeme Danijelinog govora na trgu pozlilo i da sam je odveo kući, nakon čega nisam iz kuće ni izlazio.

Stoga je jasno da je MUP ili nesposoban, ili namjerno ide u progon i teror prema neistomišljenicima.

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
skeva je napisao:

Nema to veze sa time da li ja podžavam Dodika ili ne, nego je moje mišljenje bazirano na prostoji logici. Svi znamo na kojem nivou se vodila i vodi bitka oko dana republike, i koliko Dodik drži do toga.
Smiješno je i pomisliti da taj i takav Dodik kakvim ga vi prikazujete neće pokazati zube i iskoristiti sve mogućnosti koje mu njegova "diktatura" pruža.

Inače, volio bih da mi neko od vas SDS/PDP zombija objasni kako je to Dodik kriv što tužilaštvo ne radi svoj posao ?

Znaci ja sam SDS/PDP zombi :lol:

Ko je rekao da je Dodik kriv? Samo kazem da ce nam Dodo sacuvati RS i da smo mirni :)

Hajde slozili smo se da tuzilastvo i policija ne rade svoj posao. I to je nesto.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovdje imam excel fajl i ti si na spisku opozicionih forumaša, odmah iza brta Šlagera.
Mora da je neka greška :D

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboga :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Komentar neke krave na fb:

Poslije završenog skupa i šetnje vratili smo se do trga tj ušli smo u City da popijemo čaj odemo do toaleta nakon toga izašla sam kornjače su već bile tu presrela me grupa turista omladina iz Novog Sada i vidno uplašeni pitali gdje mogu da se sklone.Poslal sam ih u pravcu Jova bar .Krenula sam kući u tom momentu su kornjače e pomahnitali počele da trce i ganjaju sve koji su se zatekli na ulici.Bjezala sam pred njima i posto imam srčanih problema u momentu mi je pozlilo.Molila sam rijetke gradjane da mi pozovu hitnu pomoć ali su se oni razbježali svako na svoju stranu.Nekako sam gutala tablete na suvo .Dolazim do Konzuma kupujem flasicu vode i pokušavam da sjednem na beton jer mi je jako loše.U tom trenutku shvatam da kornjače nadiru na sve strane i obaraju ne pitajući ni ko si ni šta si.Nekako valjda misleći na svoju djecu dolazim do džamije Ferhadije i obraćam se policajcu da mi je loše on mi kaže prodaji pored mesnice Laže Tamo su inspektori u civilu počeli da hapse te se jedan obrušio i na mene.Povikala sam mu da me pusti jer sam majka imam malu djecu kući i da nisam počinila nikakav prekršaj.Iza mene sam čula nauke oborenih na zemlji pa vjerovatno mu ja nisam bila interesantna pustio me i otrčao nazad prema tim momcima koji su već bili oboreni.Zbog pretrpljenog soka kao gradjanin koji ne krši zakon a gonjen na takav način danas sam u teškom rastrojenom stanju.Soku najvjerovatnije da ću ipak morati zatražiti liječničku pomoć.Ne mogu se smiriti cijelu noć se tresem lijekovi mi ne pomažu .Medo ljubi te sestra tvoja

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

:D
Da te prebacim iza TNS.-a u njegovu kolonu ?

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
skeva je napisao:

:D
Da te prebacim iza TNS.-a u njegovu kolonu ?

Ciji je on?

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To da policija i tužilaštvo ne rade svoj posao nije od juče. Vuče se već decenijama. Realno, Dodik/SNSD kao neko ko je u kontinuitetu već dugo na vlasti snose veliki dio odgovornosti. Jer se on pita za sve. Ali zašto se nekome ne omakne to da je Mektić ministar sigurnosti u BiH, pa da se on prozove. Eto za njegovog mandata koliko je imigranata na crno ušlo u BiH. Pa evo i ona dva policajca u Sarajevu ubijena. Pa šta već... Ako se Dodik može kriviti za ono što tružilaštvo radi ili ne radi, zašto ne bi se mogao i Mektić. Ako je nemoćan, onda fino podneseš ostavku iz moralnih razloga. Pa to te u izbornoj godini lansira visoko.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2018, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Znaci ode se u kafanu na caj do 23.00 a pravda se da sitna djeca sama cekaju kod kuce?

Vrh

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]