skeva je napisao:
Džontra je napisao:
skeva je napisao:
Džontra je napisao:
I kakve veze ima snimak s Lauša, kad Davor tvrdi da ovaj uopšte nije tamo ni bio, da ga je policija u centu uhvatila i odvela u stanicu gdje je i ubijen?
Koga boli kurac sta Davor tvrdi, valjda pricamo ozbiljno
Pa sve se ovo dešava zbog njegovih tvrdnji...
Moj neki kont je da se desava zato sto je momak ubijen i neko narod pravi budalama povodom toga.
Kladim se da 80% ljudi tamo ne prihvata Vaskoviceve konstrukcije dogadjaja niti Davorove budalastine, ljudi samo zele da se krivci otkriju i to je to.
Volio bih da se prestane sa maloumnim konstrukcijama o stranim uticajima i rusenju RSa,kao i maloumnim konstrukcijama da je Lukac ili ko vec naredio to ubistvo. Ali to se nece dogoditi, prvo jer mongoloidi koji slijede Dodika razumiju samo taj jezik koji Dodo koristi, dalje dobacili nisu, a sa druge strane, Davor je sisao sa uma i svaka njegova prica nema smisla ni da se spominje.
Pre neki dan čitam komentar na BN portalu, tipa Lukač je ubio nekog dilera, iz kuće uzeli n miliona + 150kg kokaina i sad to diluju . . . A mali sve otkrio i zato su ga ubili.
Tomić tvrdio da je u pitanju "šverc oružja", Davor pita gdje je oružje iz remontnog zavoda, ko je išao u Afriku da ga proda . . .
Sa druge strane pokojnik ni auta ni motora ni slika sa Alpa i Himalaja, dakle siromašan momak koji nije bio ni blizu nekog kriminala gdje se vrte iole ozbiljnije pare, pa ni one u rangu sitnog dilera trave.
Ja sam ubijeđen da je mali poginuo jer je nekom jebo ženu, jer ne vidim u kakav kriminal bi mogao biti upleten neko kome mama kupuje laptop, ko nema auto i ko hoda sad gradom.