Citiraj:
Restart Srpska?!
restart u fazonu, oboris sistem pa dignes novi...
Citiraj:
ipareijare, onda trebamo stvari nazvati pravim imenom - da ovaj skup nema veze sa Davidom, već da tamo svako traži nešto svoje. I iskreno, zbog toga mi je veoma žao Davidovih roditelja.
A na drugu stranu, tražiti pomoć od države, i dobiti na kraju obećanja, a pri tome imati grupu koja sve institucije te države....
Citiraj:
Шта кажеш, смијешно да је Полиција траљаво одрадила посао?!?
ovo je vec vrijedjanje inteligencije.
Naravno da je za Davida, jer je to kap koja je prelila casu ...ljudi su napusteni, prevareni, ostavljeni da se sami bore sa vjetrenjacama, ucjenjeni ...sve to trpi covjek, ostalo je jos samo da se pobiju, tj. strah za zivot. A to se upravo desilo, da je mlad zivot ugasen ...
Citiraj:
Niko ne osuđuje ljude što su bijesni i frustrirani. Osuđuje se mentalitet rulje koja je spremna da linčuje svakog ko kaže nešto kontra njihovog stava, koja nije spremna da sasluša ni jedan argument, koja vidi zavjere u svemu, koja optužuje ljude bez ijednog dokaza i bez obzira na posljedice po te osobe.
los je ovo i nejak argument.
Sa jedne strane ugasen mlad zivot jednom od nakoruptivnijih sistema na svijetu, a sa druge strane mentalitet rulje ...
Isto tako ta rulja smeta ocigledno mnogima (iako nisu JOS nasilni), u toj rulji se isto vide zavjere, rulju se optuzuje a vecina motiva je iskrena i na kraju krajeva koliko ja pratim nema mozda ta rulja sigurne dokaze ali nema ih ni policija.
Proporcionalno situaciji nema se mjesta osudjivati rulju naspram ugasenog mladog zivota, dok se ne sazna 100% istina, a ako cu biti bezobrazan ako se sjetimo dvije situacije u kojima porodica je legalnim i legitimnim putem trazila pravdu a politika je blokirala i do dana danasnjeg pravda nije dostignuta, onda tek sam misljenja da se rulju ni po kojoj osnovi ne treba osudjivati uprkos ovome sto ti pises.