banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 03:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2014, 10:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kad već ovaj zoka neće da me izbaci sa politike,da iskoristim priliku da našim simpatizerima koji čitaju ove teme napišem koju o tome šta je aktuelno u stranci zadnjih dana..da napišem nešto konstruktivno,umjesto prepirki sa "apolitičnim i neopredjeljenim" silviom,sinipom i ostalima. :D

-ove sedmice je u izbornom štabu svako veče obuka za naše posmatrače,i nadam se da vi koji ste na spisku uredno dobijate pozive...sutra naveče je od 18 za područni odbor zapad,od 19 za centar 3,itd,itd...dolazak je obavezan,od ovih beograđana se može dosta naučiti kako spriječiti krađu,jer tamo je u zadnjih 25 godina sve isprobano :D ..uostalom,ko ne dođe na obuku,neće ni moći biti naš posmatrač...

-takođe,iz opštine opet stari fazoni,nazovu našeg člana izbornog štaba jednom,i to puste da telefon zazvoni dvaput i prekinu...ostane trag poziva,a oni pod obrazloženjem "nije nam se javio",angažuju umjesto njega drugog,naravno zna se iz koje stranke :D ...ali to nam je sad manji problem,znate već sve,rtrs bruji svako veče o tjelohraniteljima,vozačima :lol:

-takođe,od prekjuče više ne važi gentlemanski dogovor o nekidanju plakata...držali su se toga,čak me i prijatno iznenadili,dok nisu dobili podatak od svoje agencije da ognjen vodi sa 4,5 %..tad su izvršili neke kadrovske korekcije u svom izbornom štabu,i otada je otišlo gentlemanstvo u q...svako veče traje rat plakatima,u čemu im nesebično pomažu i radnici gradske čistoće...naravno,selektivnim trganjem :( :(

-završni spektakl kampanje,10 oktobra,nećemo praviti u banjaluci,već u bijeljini,i već sad vam mogu reći da će biti opasno... 8) ...sa banjalukom ćemo završiti 7. ili 9. oktobra,u zavisnosti od ogijevih obaveza...biće miting na otvorenom,nek zasad lokacija ostane tajna...gradski odbor će na dan mitinga organizovati impozantnu kolonu automobila kroz grad,sa našim zastavama,čisto da pokažemo da smo tu,da nas ima,i koliko nas ima.. :D ...ako neko bude zainteresovan da se priključi,nek dođe u stranku,ili nek meni pošalje pp sledeće sedmice,oko dogovora...

-štandovi su nam jako posjećeni,neki dan sam bio na jednom,gdje je bar 200 ljudi prišlo bošku čeki,maltene sa suzama u očima moleći ga samo da nastavi tamo gdje je stao,ali sad sa instrumentima sistema i stranačkom zaleđinom...

-u laktašima je sve bilo po starom,dole se nije ni išlo ozbiljno na pobjedu...od 5 članova biračkih odbora,samo jedan je bio naš,a taj je tu nemoćan,ili ga isplate,ili "ubijede"....i ovaj rezultat je impozantan...

i najvažnije,biće ovo sve OK :wink:

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Okt 2014, 10:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nea sta. Sve je spremno. Cak i izgovori :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
mjesto prepirki sa "apolitičnim i neopredjeljenim" silviom,sinipom

Пошто ме помињеш, само да напишем да нисам ни аполитичан, ни непредељен. Написао сам још раније (мислим да је филозоф питао) кога подржавам, да подржавам Додика као председничког кандидата (иако сам у пређашњој изборној трци подржао Тадића), а од странки ни једну.

Апропо плаката, да се ја питам, ја бих све вас из странака након избора натерао да те плакате скидате, а ко не скине у предвиђеном року, да их скида под пратњом полиције и једе на лицу места. Срамота је шта себи странке дају за право, где се све плакати лепе и онда остављени и препуштени ветру и киши труну месецима, праве смеће по граду, селу, путу, итд.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 12:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam došo do solomonskog rješenja. Glasaću za Tadića i SNSD. Lažem, neću uopšte glasati, radim tu nedelju od jutra do večeri.

Послато са Ascend G510 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
kad već ovaj zoka neće da me izbaci sa politike,da iskoristim priliku da našim simpatizerima koji čitaju ove teme napišem koju o tome šta je aktuelno u stranci zadnjih dana..da napišem nešto konstruktivno,umjesto prepirki sa "apolitičnim i neopredjeljenim" silviom,sinipom i ostalima. :D

Ја нисам ни аполитичан ни неопредјељен, ја сам анти-СДС-ичан. Како рекох ономад, кад бих могао, а не могу, ја бих СДС у Добоју избрисао из судског регистра и увео трајну забрану дјељовања у добојској општини. Има'л ко да му то до сад није јасно?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nema. Za tebe se culo do Gruzije.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Не знам за тебе, ал' Шлагеру очигледно није (било) јасно.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Danas ispred zgrade Narodnog pozorišta Republike Srpske bila omladina SDS-a.
Piče neki narodnjaci, ali ne folk muzika, već neki turbo dance folk :confused2:
Pa ako je pozorište narodno, to nema veze sa vrstom muzike, jebbemmu sve. To je institucija kulture, alo, malo poštovanja!
A što su se ove velike stranke "usrećile" sa omladinom :lol:
Ajd bar su bili veseli, bilo i par lijepih omladninki :D

Schlager je napisao:
-završni spektakl kampanje,10 oktobra,nećemo praviti u banjaluci,već u bijeljini,i već sad vam mogu reći da će biti opasno... 8) ...sa banjalukom ćemo završiti 7. ili 9. oktobra,u zavisnosti od ogijevih obaveza...biće miting na otvorenom,nek zasad lokacija ostane tajna...

Ovo je greška. Nemam ništa protiv Bijeljine, često sam tamo, ali završni/centralni skup najjače opozicione stranke MORA biti u Banjaluci. Zbog više razloga.
Možda se u SDS-u plaše da neće biti pun Trg Krajine!? :P

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 18:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na Trgu Krajine ce biti Seka Aleksic,nakon sto ih je Maika odbila. :D ...Rukovodstvo RS ce sa razdraganim i presrecnim gradjanima,nakon utakmice Borac-Zvezda prosetati centralnim ulicama na Seku..

A deplasirano bi bilo da se isto vece oni sire po centru (grad bira kome ce odobrit lokaciju i kada),a da mi idemo u pizdice.... :D

A to sto pises za nasu omladinu,naisao si u pogresan dan,prekjuce je bio techno,juce kolce,danas to sto kazes... 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa maloprije sam napisao da je bio "turbo dance folk", jbg bez navodnika, ne dance, već tragikomični folk.
Znam šta sam čuo danas jebbemu sve, nisam tol'ko izlapio, joj kakva muzika :confused2: , gdje je onaj smajli što povraća :lol:

Citiraj:
A deplasirano bi bilo da se isto vece oni sire po centru (grad bira kome ce odobrit lokaciju i kada),a da mi idemo u pizdice.... :D

Mogli ste vi napraviti veći skup dan ranije ;), dva dana ranije, ili ovaj vikend... Možda i kompletan Savez za promjene.
A onda isto ponoviti u BN. Ili im maznuti termin, da ste ranije najavili :D
Bez obzira na datum, veliki skup u BL se mora održati, pogotovo ako je riječ o velikim strankama koje žele na sam vrh.
Jel' ti trebam pisati razlog?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 18:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ili im maznuti termin, da ste ranije najavili :wink:

Previse mi ovaj tvoj post djeluje naivno,u odnosu na tvoj dosadasnji forumski opus :D

Ostavljao si utisak ozbiljne i profilisane osobe,nemoj me sad razocaravat :lol:

Nama ne daju ni za najobicniju glupost,a kamoli da mi finisiramo kampanju u Banjaluci 10 okt u velikom stilu....60 dana im je rok za odgovor,a onda 57,58 ili 59 dan stigne odgovor-"sve mi to razumijemo,ALI....." :lol: :lol:

Nebitno.

Svi nasi simpatizeri ce biti prezadovoljni skupom u Bijeljini te veceri..

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Која логика, Бјељину узимате свеједно, јер је тамо ваљда једини СДС-овац "на врху" који није лопов или неспособан. Или обоје... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Nama ne daju ni za najobicniju glupost,a kamoli da mi finisiramo u Banjaluci u velikom stilu....60 dana im je rok za odgovor,a onda 57,58 ili 59 dan stigne odgovor-"sve mi to razumijemo...

I to se može iskoristiti :D

Schlager je napisao:
Ostavljao si utisak ozbiljne i profilisane osobe,nemoj me sad razocaravat :lol:

:lol: Ja ozbiljan :oops:
Btw ona rečenica što napisah ima smajli ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 19:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Btw ona rečenica što napisah ima smajli ;)

e,onda se razumijemo :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Dalibor Trapara sjekirom napao volontere SDS
Srijeda 01. Oct 2014 15:04

Član Srpske radikalne stranke doktor Vojislav Šešelj i kandidat na listi Socijalističke partije Republike Srpske za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH Dalibor Trapara,juče je sjekirom nasrnuo na štand SDS-a u Istočnom Sarajevu i na djevojke koje su na tom štandu dijelile propagandni materijal.

Tragedija je,na svu sreću izbjegnuta,ali se postavlja pitanje,ko se sve može kandidovati i da li će Trapara ili njegova stranka zbog krivičnog djela koje je počinio biti kažnjeni?

Dalibor Trapara već mjesecima vodi internet kampanju protiv SDS-a pritom ne birajući sredstva i način da uvrijedi kandidate te stranke.

Kada mu je to postalo malo okomio se na štandove i volontere,omladinu SDS-a. Prvo je krenuo sa verbalnim uvredama i najvulgarnijim psovkama upućenim djevojkama koje su dijelile propagandni materijal na području opštine Istočna Ilidža, a potom je otišao do svoje kuće, uzeo sjekiru i nasrnuo na štand.

,,Krenuo je na nas.Govorio je da se odmaknemo,psovao,vikao da smo fašisti.Mi smo se sklonile a on je napao na štand.Onda se mirno vratio kući.Sreća da je tu bio komandir stanice policije,koji je došao po dijete iz obdaništa,i on je pozvao policiju'', svjedoči Milica Stanišić volonter SDS-a.

,,Dok SDS sve građane Republike Srpske poziva na jedinstvo i zajednički cilj,koji se zove oporavak Republike Srpske,kandidati vladajuće koalicije napadaju štandove SDS-a i djecu koja tu rade'',kaže predsjednik opštinskog odbora SDS-a Istočna Ilidža i zamjenik predsjednika te stranke Predrag Kovač i dodaje:

,,Ovo je još jedan razlog da pozovemo sve birače u Republici Srpskoj da izađu na izbore 12.oktobra i da promjenimo vlast.Svima nam je cilj da živimo u zemlji i kojoj slobodno možemo iznositi sve stavove pa i političke''.

,,Štandovi SDS-a nikoga ne iritiraju.Tu su mladi ljudi koji šire pozitivnu atmosferu,koji žele promjene i poručuju građanima da je došlo vrijeme da se živi normalno'', ističe potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić i dodaje:

,,Žao nam je što ljudi iz vladajuće koalicije nisu uvažili naš poziv da vodimo normalnu i mirnu kampanju,jer samo u takvoj kampanji ljudi mogu da donesu normalu odluku.Možda je ovo primjer koji pokazuje ko Republici Srpskoj želi dobro i ko štiti mladost Republike Srpske''.

Dalibor Trapara,član Srpske radikalne stranke doktor Vojislav Šešelj i kandidat na listi Socijalističke partije za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH,priveden je nakon napada sjekirom na volontere SDS-a izadržan u policijskoj stanici.Iz SDS-a poručuju da su podjeli krivičnu prijavu protiv Trapare i uputili prigovor Centraloj izbornoj komisiji.

Postavljaju i pitanje: Zašto kandidati na izborima uz kandidaturu ne dostavljaju i ljekarsko uvjerenje?

Kako je moguće da je za bilo koje radno mjesto,od čistačice do direktora,potrebno ljekarsko uvjerenje, dok za bilo koju funkciju od opštinskog odbornika,preko poslanika do predsjednika Republike tako nešto nije potrebno?

BN TV

ljekarsko dabome, ali ko bi onda uspio da se kandiduje

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Danas na BIG radiju gosti bili Stevandić i dvoje SDS kandidata za narodnu skupštinu RS.Mirela Kajkut ...čini mi se da se zove ....nešto je brljala o poljoprivredi u razgovoru sa voditeljom......zašto ljudi vole da pričaju o nečemu o čemu nemaju pojma

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:
Ona je valjda završila poljoprivredni fax i mislim da je magistrirala, tako da postoji velika vjerovatnoća da sve to što je izučavala ne primjenjuje u praksi :( (čitaj: nema pojma :iconbiggrin: )
Zašto o poljoprivredi kod nas pričaju kandidati koji selo vide samo na fotkama?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 19:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zato što oni koji se bave poljoprivredom nemaju vremena za politiku.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Žao mi je što niko od njih nije pogledao statistike sa Biroa, a ja prvi neću motiku u ruke, prije bih meo ulice.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Zato što oni koji se bave poljoprivredom nemaju vremena za politiku.

:D
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]