kad već ovaj zoka neće da me izbaci sa politike,da iskoristim priliku da našim simpatizerima koji čitaju ove teme napišem koju o tome šta je aktuelno u stranci zadnjih dana..da napišem nešto konstruktivno,umjesto prepirki sa "apolitičnim i neopredjeljenim" silviom,sinipom i ostalima.
-ove sedmice je u izbornom štabu svako veče obuka za naše posmatrače,i nadam se da vi koji ste na spisku uredno dobijate pozive...sutra naveče je od 18 za područni odbor zapad,od 19 za centar 3,itd,itd...dolazak je obavezan,od ovih beograđana se može dosta naučiti kako spriječiti krađu,jer tamo je u zadnjih 25 godina sve isprobano

..uostalom,ko ne dođe na obuku,neće ni moći biti naš posmatrač...
-takođe,iz opštine opet stari fazoni,nazovu našeg člana izbornog štaba jednom,i to puste da telefon zazvoni dvaput i prekinu...ostane trag poziva,a oni pod obrazloženjem "nije nam se javio",angažuju umjesto njega drugog,naravno zna se iz koje stranke

...ali to nam je sad manji problem,znate već sve,rtrs bruji svako veče o tjelohraniteljima,vozačima
-takođe,od prekjuče više ne važi gentlemanski dogovor o nekidanju plakata...držali su se toga,čak me i prijatno iznenadili,dok nisu dobili podatak od svoje agencije da ognjen vodi sa 4,5 %..tad su izvršili neke kadrovske korekcije u svom izbornom štabu,i otada je otišlo gentlemanstvo u q...svako veče traje rat plakatima,u čemu im nesebično pomažu i radnici gradske čistoće...naravno,selektivnim trganjem
-završni spektakl kampanje,10 oktobra,nećemo praviti u banjaluci,već u bijeljini,i već sad vam mogu reći da će biti opasno...

...sa banjalukom ćemo završiti 7. ili 9. oktobra,u zavisnosti od ogijevih obaveza...biće miting na otvorenom,nek zasad lokacija ostane tajna...gradski odbor će na dan mitinga organizovati impozantnu kolonu automobila kroz grad,sa našim zastavama,čisto da pokažemo da smo tu,da nas ima,i koliko nas ima..

...ako neko bude zainteresovan da se priključi,nek dođe u stranku,ili nek meni pošalje pp sledeće sedmice,oko dogovora...
-štandovi su nam jako posjećeni,neki dan sam bio na jednom,gdje je bar 200 ljudi prišlo bošku čeki,maltene sa suzama u očima moleći ga samo da nastavi tamo gdje je stao,ali sad sa instrumentima sistema i stranačkom zaleđinom...
-u laktašima je sve bilo po starom,dole se nije ni išlo ozbiljno na pobjedu...od 5 članova biračkih odbora,samo jedan je bio naš,a taj je tu nemoćan,ili ga isplate,ili "ubijede"....i ovaj rezultat je impozantan...
i najvažnije,biće ovo sve OK