banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:59 Danas je 30 Jun 2026, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Dec 2018, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Džontra je napisao:
Šlageru kad se postavi pitanje na koje se odgovorom može samo ukopati, on onda odgovara kontrom koja nema veze s temom, a ni zdravim razumom... Kad sam ga pitao zašto Vukota laže kad kaže da je okupljanje bilo spontano, Šlager odgovara sa zato što Šlager zna da godišnje odlazi 20 000 ljudi u Njemačku i Sloveniju...

Razumi Šlagera jer mu nije lako. Šef stranke mu je notorni idiot tako da nema od koga ni tražiti stav o nekom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Džontra je napisao:
Šlageru kad se postavi pitanje na koje se odgovorom može samo ukopati, on onda odgovara kontrom koja nema veze s temom, a ni zdravim razumom... Kad sam ga pitao zašto Vukota laže kad kaže da je okupljanje bilo spontano, Šlager odgovara sa zato što Šlager zna da godišnje odlazi 20 000 ljudi u Njemačku i Sloveniju...

И да о томе није било говора на ГО СДС тако да је све спонтано да не може бити спонтаније.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
manitu uci da svira je napisao:
GialloRosso je napisao:
Ne, ja ih podržavam u načelu, treba da protestuju, samo ovo mu je glupo. Uhvatiće se ljudi toga pa im zamjeriti.

Jeste, ali ti ljudi nemaju muda i trebali su protestvovati zbog svih pljacki i prevara raznih vlasti unazad 15 godina. Time su stvorili hobotnicu, spregu korumpiranih drzavnih sluzbenika i raznih mestara i kriminalaca, koja je kao rak metastazirala jer nije bilo straha od odgovornosti. Sad su se sakrili iza Davora i on vodi kompletan bunt, i za sina i za prevare, jer ima muda i za razliku od kalkulanata tj ovih koji ga prate nema sta izgubiti. Problem je sto je covjek puk'o, sto funkcionisu na principu sekte i vodje i da razlika izmedju njih i ovih protiv koji se bore ne postoji.
Tamo Cica rece da nema neutralnih ali ja mogu sasvim neutralno i objektivno da kazem da ce Srbi, Bošnjaci, Hrvati i ostala balkanska plemena tek platiti cijenu svoje gluposti. Srbima, koji su i dosada platili najvecu cijenu, tek slijedi pogrom.
+1 ×2

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Lolly mangup je napisao:
Ja zelim postaviti samo par pitanja Schlageru kao najglasnijem na temi a koji daje podrsku kao i ostalim koji dijele njegovo misljenje.
Sta znaci paljenje baklji na mirnom skupu? Jel to ima neko znacenje ili onako?
Da li se DD ogradio od podrske bosnjaka i njihovih grupa koji u svojim izrazima podrske otvoreno pljuju po srbima?
I Da li u toj grupi ima iko da upita organizatore sta to njima smeta proslava Nove godine u smislu da tjeraju turiste i time ne stete,ama ni malo, Mili Dodiku ni Igoru Radojicicu, policiji i tuziocima jos manje, vec samo cine stetu "malom" covjeku koji ce mozda tih dana zaraditi koji dinar vise pred Bozic prodajuci suvenire, iznajmljujuci sobu, konobari staviti u dzep veci baksis, kafici imati veci promet, radnje, standovi na pijaci, hoteli, hosteli, restorani, oni koji prodaju domace proizvode na standovima na trgu... i slicno. Mozda onima koji nisu pri parama da idu u renomirane restorane vec bi n.g. docekali na otvorenom, vecinom su to studenti, srednjoskolci, roditelji koji ce izaci mozda s djecom da vide vatromet u ponoc?
I da li je demokratija kad manjina suprotno svim drustvenim i pravnim normama iz hira namece kako ce se svi ponasati u gradu, hoce li slaviti n.g. i na koji nacin. Da li je to izvjestan vid maltretiranja svih 99% gradjana?

Najsmisleniji post od kada tema postoji...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
nikola29_06 je napisao:
Balije su jedva docekalo ovako nesto. Da im je nekako da odu razbijat izloge po BL
Bi oni (ih još kako!) al da nema onog "more Turci ne gaz'te oranje"

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mene jednoumlje na ovom Forumu strasno vrijedja.
Svoje misljenje cu formirati na BNTV po cijeni 2 KM/SMS +PDV.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:31 
The_new_Statesman je napisao:
Mene jednoumlje na ovom Forumu strasno vrijedja.
Svoje misljenje cu formirati na BNTV po cijeni 2 KM/SMS +PDV.

X2

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Lolly mangup je napisao:
Ja zelim postaviti samo par pitanja Schlageru kao najglasnijem na temi a koji daje podrsku kao i ostalim koji dijele njegovo misljenje.

Ти си један буџетски ухљеб, бескичмењак и обожаватељка лика и дјела Дудекова. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Lolly mangup je napisao:
njima smeta proslava Nove godine u smislu da tjeraju turiste i time ne stete,ama ni malo, Mili Dodiku ni Igoru Radojicicu, policiji i tuziocima jos manje, vec samo cine stetu "malom" covjeku

Naravno, kad zafali para za plate dragom vođi vi ćete emitovati obveznice.

Nije li smisao svakih protesta izvršiti pritisak posredno ili neposredno na one koji odlučuju kako bi se ovaj cirkus konačno okončao.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako sinip zna :lol:
Hajde da nam policija rasvijetli ovo ubistvo, pa da polako zatvaramo temu. Dosadilo je

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Polako počinjem vjerovati u TNSove izjave o Fikretu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Lolly mangup je napisao:
Sta znaci paljenje baklji na mirnom skupu? Jel to ima neko znacenje ili onako?
Da li se DD ogradio od podrske bosnjaka i njihovih grupa koji u svojim izrazima podrske otvoreno pljuju po srbima?
I Da li u toj grupi ima iko da upita organizatore sta to njima smeta proslava Nove godine u smislu da tjeraju turiste i time ne stete,ama ni malo, Mili Dodiku ni Igoru Radojicicu, policiji i tuziocima jos manje, vec samo cine stetu "malom" covjeku koji ce mozda tih dana zaraditi koji dinar vise pred Bozic prodajuci suvenire, iznajmljujuci sobu, konobari staviti u dzep veci baksis, kafici imati veci promet, radnje, standovi na pijaci, hoteli, hosteli, restorani, oni koji prodaju domace proizvode na standovima na trgu... i slicno. Mozda onima koji nisu pri parama da idu u renomirane restorane vec bi n.g. docekali na otvorenom, vecinom su to studenti, srednjoskolci, roditelji koji ce izaci mozda s djecom da vide vatromet u ponoc?
I da li je demokratija kad manjina suprotno svim drustvenim i pravnim normama iz hira namece kako ce se svi ponasati u gradu, hoce li slaviti n.g. i na koji nacin. Da li je to izvjestan vid maltretiranja svih 99% gradjana?

Pitaj one iz Ministarstva unutrašnjih poslova šta im je trebalo da Davoru "nabace" zicer i urade onu glupost na Trgu Krajine i to još na katolički Božić.
Do tog dana na Trgu se okupljalo 50ak ljudi maksimalno.
Znači, Nova godina se mogla proslaviti normalno kod Kraša, ljudi bi zaradili...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Džontra je napisao:
Polako počinjem vjerovati u TNSove izjave o Fikretu...

A i Čoban opravdava nadimak

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Glupost su oni davno uradili kad su ga ukljucili u istragu,dali mu da bira inspektore i da nešto kao odlučuje. Da ne pričam o skupštini.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Нова година ће бити код краша, и то од вечерас.
Склепана је бина.
Зарадиће град, као и досад, ено пун град разноразних словенаца, и ових наших из дијаспоре, класика што би се рекло.

Можемо ми овдје напрђивати, али искључиви кривац за ово стање око покојног момка је МУП. Да се то ријешило како је требало на почетку самом, до овог не би ни дошло.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Filozofe, ja sam postavila obicno pitanje kao gradjanin ovog grada, i nigdje nisam velicala lik i djelo nicije.
Cemu takve reakcije. Jel to jedini odgovor koji imas na moje pitanje.
Moj moralni stav o ovoj temi je da uistinu zelim da se sazna istina i da odgovorni se privedu licu pravde. Informacije koje nam plasiraju razni mediji mene dovode to toga da nemam formiran jasan stav o tome sta se stvarno desilo.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Standardna je pojava,da kada zdravom logikom,postavis neka pitanja koja vrijeđaju sektaše,dobiješ takve odgovore.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Fikret diplomirao na Šlagerovoj školi izbjegavanja odgovora kontra pitanjem...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Нова Варош je napisao:
Нова година ће бити код краша, и то од вечерас.
Склепана је бина.
Зарадиће град, као и досад, ено пун град разноразних словенаца, и ових наших из дијаспоре, класика што би се рекло.

Можемо ми овдје напрђивати, али искључиви кривац за ово стање око покојног момка је МУП. Да се то ријешило како је требало на почетку самом, до овог не би ни дошло.

Sve da je ova nesreca rijesena glat, a obzirom na angazovanost lokalnih i regionalnih profesionalnih sisaca stranih budzeta mislim da bi se vec nasao neki drugi razlog/dogadjaj za proteste i jahanje.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 30 Dec 2018, 14:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2018, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Lolly mangup je napisao:
Filozofe, ja sam postavila obicno pitanje kao gradjanin ovog grada, i nigdje nisam velicala lik i djelo nicije.
Cemu takve reakcije. Jel to jedini odgovor koji imas na moje pitanje.
Moj moralni stav o ovoj temi je da uistinu zelim da se sazna istina i da odgovorni se privedu licu pravde. Informacije koje nam plasiraju razni mediji mene dovode to toga da nemam formiran jasan stav o tome sta se stvarno desilo.

Ja sam ti odgovorio da samo vlast držim odgovornom za ovo što se dešava.

Vrh

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]