Pošteni Srda je napisao:
Ti ili nećeš da shvatiš ili ne možeš da shvatiš. Ipak mislim da je ovo prvo. Svaki protest je mogućnost za eskalaciju sukoba,dovoljan je jedan kreten sa bilo koje strane da zapali vatru. Ne mogu da pocjerujem da je neko toliko glup da ne razumije rizik vođenja malog djeteta na takav skup,sve mi se više čini da je i to,pored mnogo stvari vezanih za ovaj slučaj,isfabrikovano. Priča li iko o mudonjama koji su čupali one kolčeve oko sadnica drveća u gradu,da se obračunaju sa policijom? Miran protest? Miran bunt Davora Dragičevića gdje psuje i kune Lukačevu djecu i pljuje,bukvalno pljuje po policiji? Nasrće na njih dok ga ona govna iza njega huškaju. I nije mu dlaka sa glave spala. Idemo i dalje,sjećate li se nekog od prošlih skupova kad su čak i štampani leci sa sadržajem tipa,zar na svoj narod Milorade? Iako je svega par policajaca bilo tu. Dakle,sistematsko provociranje na najružnijem nivou kako bi se isprovocirao incident. I to dugo dugo,dok Šukalo,Borenović i mali Stanivuković ubacuju lopate uglja i lože li lože. Bar sam za tog malog smatrao da ima nade ali debelo sam se prevario. I jeste debil,kako i izgleda. Gadi mi se sve u vezi pzd,a što je u vezi politike. Toga je bar 90%.
sve ok, i sta se cekalo, zasto odmah nije reagovano na verbalni delikt ili na te provokacije?
Sada je pravi treutak? Zasto sada, zasto ne za mjesec dana?
Gadi ti sve u vezi pzd i politike, a politika od prvog dana, dok nije ni postojala pzd umjesala se u slucaj, znamo dobro kako.
jednostrano navijacki gledano kao i vecina na ovome forumu.
Citiraj:
To da negde u svijetu postoji policija koja sluzi narodu ja bih volio da vidim.
Policija u ozbiljnim zemljama ne bi nikada dozvolila da ovo ode ovoliko daleko, gledajuci iz svih perspektiva, ali u ozbiljnim zemljama policija je kontrolni organ politike.