banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 21:56 Danas je 30 Jun 2026, 21:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Cuj nisu prijetnja...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Ti ili nećeš da shvatiš ili ne možeš da shvatiš. Ipak mislim da je ovo prvo. Svaki protest je mogućnost za eskalaciju sukoba,dovoljan je jedan kreten sa bilo koje strane da zapali vatru. Ne mogu da pocjerujem da je neko toliko glup da ne razumije rizik vođenja malog djeteta na takav skup,sve mi se više čini da je i to,pored mnogo stvari vezanih za ovaj slučaj,isfabrikovano. Priča li iko o mudonjama koji su čupali one kolčeve oko sadnica drveća u gradu,da se obračunaju sa policijom? Miran protest? Miran bunt Davora Dragičevića gdje psuje i kune Lukačevu djecu i pljuje,bukvalno pljuje po policiji? Nasrće na njih dok ga ona govna iza njega huškaju. I nije mu dlaka sa glave spala. Idemo i dalje,sjećate li se nekog od prošlih skupova kad su čak i štampani leci sa sadržajem tipa,zar na svoj narod Milorade? Iako je svega par policajaca bilo tu. Dakle,sistematsko provociranje na najružnijem nivou kako bi se isprovocirao incident. I to dugo dugo,dok Šukalo,Borenović i mali Stanivuković ubacuju lopate uglja i lože li lože. Bar sam za tog malog smatrao da ima nade ali debelo sam se prevario. I jeste debil,kako i izgleda. Gadi mi se sve u vezi pzd,a što je u vezi politike. Toga je bar 90%.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam prošle sedmice prolazio trgom dok je Dragičević najavljivao krvoproliće. Tim riječima. Pa da pitam ovog borčevca kakva je to turistička atrakcija?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Poznat je normalan roditeljski instikt po kojem se sitna djeca sasvim normalno trebaju dovesti tamo gdje vec uveliko traje nagurivanje sa specijalnom policijom.

To je to.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 27 Dec 2018, 08:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
_зока je napisao:
Ja sam prošle sedmice prolazio trgom dok je Dragičević najavljivao krvoproliće. Tim riječima. Pa da pitam ovog borčevca kakva je to turistička atrakcija?

Pa bila bi da se desilo. Jebeni bht 2 reportera uzivo ima, non stop sve prati.
Kad je Bakir mlatio svoje veterane u Sa nije bilo ni jednog.
Cekala se ta krv ali jebiga ne dade se pa voditeljka sinoc razocarano odjevi emisiju iz Bl.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
ferdinand je napisao:
Kakav glup komentar....

Vala bas, odavno nista debilnije nisam pročitao. Ali onda me demantovao narednim komentarima o turistickoj atrakciji i kako djecu treba voditi.

I takvi debili onda arlauču po medijima i prave cirkus.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako se dobro sjecam, Davor je sa protestima poceo jer ga je povrijedilo prikazivanje njegovog sina kao sitnog ulicara sklonog problemima sa zakonom i tucnjavama.

Kada se ispostavilo da je stvarno sklon tome, onda se prica okrenula na meksicke kase i drzavne zavjere. A najvjerovatnije se radi o povrsnom otaljavanju policijskog posla jer ih ne zanimaju previse problemticni likovi.

Grubo zvuci, ali je tako.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 27 Dec 2018, 08:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka

@ Volim Borac
Policija je tu da provodi zakon.
A kako je nazalost nesposobna za bilo sta osim za kontrolu saobracaja ni to ne radi. Kako objasniti inace da covjek mjesecima vozi auto kroz pjesacku zonu, da se ljudi okupljaju u centru bez dozvole, da prijeti krvoprolicem.
To da negde u svijetu postoji policija koja sluzi narodu ja bih volio da vidim.
Pitaj Francuze sa zadnjih protesta. Neki su zacutali zauvijek.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ne kontam zasto se oni predstavljaju kao narod... To je omanja skupina sektasa, kretena i stranackih poslusnika ciji sefovi ne zele sportski da priznaju poraz.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
The_new_Statesman je napisao:
Ako se dobro sjecam, Davor je sa protestima poceo jer ga je povrijedilo prikazivanje njegovog sina kao sitnog ulicara sklonog problemima sa zakonom i tucnjavama.

Kada se ispostavilo da je stvarno sklon tome, onda se prica okrenula na meksicke kase i drzavne zavjere. A najvjerovatnije se radi o povrsnom otaljavanju policijskog posla jer ih ne zanimaju previse problemticni likovi.

Kome god ovo kažem (a sve informacije kupi sa bn dnevnika i ostalih njihovih emisija) odma krenu priče kako je to sve laž vladajućih i kako je taj lik bio za na ranu priviti. Kako se suprostaviti argumentu poput "Znaš li ti da je to kod Karamele u emisiji bilo?" :D

Iskreno, i meni je ovo najprije aljkavost u odrađivanju posla i daj da se odma riješi par slučajeva. Spetljali se, pojeli govno i sad ne znaju šta raditi jer realno nemaju pojma, a neće da priznaju nesposobnost.

Da je služba bila umješana u njegovu smrt zašto bi ga bacili u Crkvenu (ili na ušće iste)? Par metara dalje i bio bi još jedan utopljenik u nabujalom Vrbasu. Ili bi se još uvijek vodio kao nestao poput hiljada drugih. Nema leša, nema ubistva.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
veteran 1987 je napisao:
@ Volim Borac
A kako je nazalost nesposobna za bilo sta osim za kontrolu saobracaja ni to ne radi. Kako objasniti inace da covjek mjesecima vozi auto kroz pjesacku zonu, da se ljudi okupljaju u centru bez dozvole, da prijeti krvoprolicem.

Kako objasniti da je svaki petak i subotu iza cca 22h budu auta parkirana na platou oko boske , na pjesackoj zoni , ili je to ok ako si malo jaci pa ti s ne da cimati za parking dok ides u Agape i Cristal ?

Kako objasniti da muzika rasutura iz Agape koji je u centru grada , a zna se kako je regulisano to , ili to ne vazi za neke ?

Postoji li komunalna polcija ili ova druga ?

Ili je ipak zakon i pravda selektivni ?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Pa, bi li ti volio da se rijesi i jedno i drugo?
Ja bih, neselektivno.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Apsolutno...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka

Ozrenx je napisao:
veteran 1987 je napisao:
@ Volim Borac

Kako objasniti da je svaki petak i subotu iza cca 22h budu auta parkirana na platou oko boske , na pjesackoj zoni , ili je to ok ako si malo jaci pa ti s ne da cimati za parking dok ides u Agape i Cristal ?

Kako objasniti da muzika rasutura iz Agape koji je u centru grada , a zna se kako je regulisano to , ili to ne vazi za neke ?

Postoji li komunalna polcija ili ova druga ?

Ili je ipak zakon i pravda selektivni ?

Da si procitao vidio bi da sam napisao da je policija nesposobna. I da neradi svoj posao.
Apsolutno sam da se isto tretira i Davor i ja i taj koji je u tom jebenom agapeu.
Pa valjda je to jasno.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

Kome god ovo kažem (a sve informacije kupi sa bn dnevnika i ostalih njihovih emisija) odma krenu priče kako je to sve laž vladajućih i kako je taj lik bio za na ranu priviti. Kako se suprostaviti argumentu poput "Znaš li ti da je to kod Karamele u emisiji bilo?" :D

Iskreno, i meni je ovo najprije aljkavost u odrađivanju posla i daj da se odma riješi par slučajeva. Spetljali se, pojeli govno i sad ne znaju šta raditi jer realno nemaju pojma, a neće da priznaju nesposobnost.

Da je služba bila umješana u njegovu smrt zašto bi ga bacili u Crkvenu (ili na ušće iste)? Par metara dalje i bio bi još jedan utopljenik u nabujalom Vrbasu. Ili bi se još uvijek vodio kao nestao poput hiljada drugih. Nema leša, nema ubistva.

I dalje stoji mogucnost da je policija odradila sve sto je mogla i da je pored moguce aljkavosti liferovala jedino sto je mogla. Doduse, na pogresan nacin.

Dakle, postoji sansa da bi slucaj ostao nerjesen i pored profesionalnog rada policije.

Ali jbg, to je vec stvar zdravog razuma, a ne logike histerije.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka

Jel protestujemo i danas?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Lako je iz Kostajnice protestvovati.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisi u toku, nisu to vise protesti.
Sada su to setnje stazama revolucije.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka

It has to start somwhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time then now :)

https://youtu.be/RZul_mSFczs

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Pošteni Srda je napisao:
Ti ili nećeš da shvatiš ili ne možeš da shvatiš. Ipak mislim da je ovo prvo. Svaki protest je mogućnost za eskalaciju sukoba,dovoljan je jedan kreten sa bilo koje strane da zapali vatru. Ne mogu da pocjerujem da je neko toliko glup da ne razumije rizik vođenja malog djeteta na takav skup,sve mi se više čini da je i to,pored mnogo stvari vezanih za ovaj slučaj,isfabrikovano. Priča li iko o mudonjama koji su čupali one kolčeve oko sadnica drveća u gradu,da se obračunaju sa policijom? Miran protest? Miran bunt Davora Dragičevića gdje psuje i kune Lukačevu djecu i pljuje,bukvalno pljuje po policiji? Nasrće na njih dok ga ona govna iza njega huškaju. I nije mu dlaka sa glave spala. Idemo i dalje,sjećate li se nekog od prošlih skupova kad su čak i štampani leci sa sadržajem tipa,zar na svoj narod Milorade? Iako je svega par policajaca bilo tu. Dakle,sistematsko provociranje na najružnijem nivou kako bi se isprovocirao incident. I to dugo dugo,dok Šukalo,Borenović i mali Stanivuković ubacuju lopate uglja i lože li lože. Bar sam za tog malog smatrao da ima nade ali debelo sam se prevario. I jeste debil,kako i izgleda. Gadi mi se sve u vezi pzd,a što je u vezi politike. Toga je bar 90%.

sve ok, i sta se cekalo, zasto odmah nije reagovano na verbalni delikt ili na te provokacije?
Sada je pravi treutak? Zasto sada, zasto ne za mjesec dana?
Gadi ti sve u vezi pzd i politike, a politika od prvog dana, dok nije ni postojala pzd umjesala se u slucaj, znamo dobro kako.
jednostrano navijacki gledano kao i vecina na ovome forumu.

Citiraj:

Policija u ozbiljnim zemljama ne bi nikada dozvolila da ovo ode ovoliko daleko, gledajuci iz svih perspektiva, ali u ozbiljnim zemljama policija je kontrolni organ politike.

Vrh

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]