banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 23:24 Danas je 30 Jun 2026, 23:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Dec 2018, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vej betr den blovmen

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 19:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
https://www.klix.ba/vijesti/bih/okupljanje-ispred-zemaljskog-muzeja-gradjani-sarajeva-opet-podrzali-banjalucane/181226110#1

Ovi su sinoć blokirali glavnu cestu u SA i izazvali saobr. kolaps. Pokušaju li večeras isto, plašim se da će dobiti po guzici, pa će opet kmečati o policijskoj brutalnosti...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nek' kmeče u Sarajevu koliko hoće

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Isao kupiti djeci, sutra pocinjemo s obukom, siguran posao za buducnostSlika

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ovaj Davor je kao Vučić i njegove izjave da niko ne smije Srbima na Kosovu ništa...tako i Davor, ne smijete ovo, ne smijete ono, a na kraju ispuši...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 20:57 
prolazio prije 7 kroz grad...idem kroz godpodsku, a ono ljudi okupljeni...e reko iepte se, odo ja pored sex shopa pa pored jacepi do meidana...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko si se zadržao pred izlogom seks šopa

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 21:01 
sta izlog...usao da kupim novu tranny latex doll 2019 special...gratis tenga jaje uz to...novogodisnji popust jbg

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
tranny latex doll 2019 special..

Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Pa čovjek kad izlazi iz tužilaštva ko Benito..orginale...jes se uživio

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
@ caca i Nikola- ovo sto Shakal kaze...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dama bez kurca nije dama...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2018, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
https://www.rtvbn.com/3934541/stanivuko ... -me-tukla-

Коментари су изненађујуће непроцјењиви. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 06:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Najjaca mi je, covjek radi svoj posao... pozivke policiji da stane uz narod kada nikada nije bila i nece biti narodna, uvijek iskljucivo sistemska....tu je da brani vlast a i sebe a ne narod...

Najjaci izvjestaj policajac povrijedjen ogreban po glavi ....

Sve mi jasno da kako kazu momci rade svoj posao, neka budaletina se osjetio mocnim pa mu narastao ego pa naredio da krenu na djecu i zene i goloruk narod.
Tipican nas mozak pita sta ce dijete tu...pa sigurno ne da bi se pravili neredi vec upravo obrnuto... a nisam vidio znak da je zabranjeno dovodjenje djece na trg...
Treba se zapitati sta bi bilo da je tu bilo 50 momaka, ubilo bi ih od batina?!

Pisem ovo sve ne da remetim ovu vasu svrsavamsamoseriteprotivljudinatrgu temu, vec bi se stvarno trebalo zastiti ti mladi policajci od egomanijaka koji im naredjuju da krecu na goloruk svoj narod a pogoto djecu i zene. Zakonom na neki nacin da smije ne izvrsiti naredjenje a da pri tome neodgovara, jer ovakav jaz izmedju tih mladih ljudi u uniformama koji zbog crkavice moraju postati najomrzenije osobe drustva nije vrijedna

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Kakav glup komentar....

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 07:19 
Citiraj:
Tipican nas mozak pita sta ce dijete tu...

Normalno, koji ce k dijete usred protesta i kada znas da moze doci do sranja.

Citiraj:
a nisam vidio znak da je zabranjeno dovodjenje djece na trg

Ono, nije bas redovna svakodnevna situacija bila pa da se moze setkati kako se prdne.

I da se zna, nisam protiv ljudi na trgu, ali jesam protiv toga da oni diktiraju drugoj velikoj vecini sta i kako da radi.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 07:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pazi, neki će reći da je pogrešno dovoditi djecu ne ona njihova večernja okupljnja, da je to iskorištavanje, bla bla. Realno jebe mi se, nek ih dovode, nije moj problem.
Ali uklanjanje onog s Trga je započela policija, a reakcija na to je ajmo na Trg gdje se sranje dešava, i ajmo djecu povesti. To je nenormalna reakcija.
A opet nisam gledao te snimke šta je bilo tamo, ali stvarno ne mogu da vjerujem da je bilo neko iživljavanje na narodu, pogotovo kad se gledaju raznorazni snimci kad policija razbija demonstrante, ništa krvavi ljudi, ništa suzavci, vodeni topovi, o kakvoj sili onda pričamo, o kakvoj diktaturi, nakon 300tinjak dana nelegalnog okupljanja. A ko je uhapšen? Ljudi koji su ometali rad policije, nisu čak ni one likove što šutiraju policajca pohapsili.
A na kraju krajeva ako je iko kriv, kriv je Davor, koji se namjerno nije odazvao na poziv (iako je odma nakon razgovora pušten), njegov advokat koji je njemu rekao da bježi, a medijima rekao da je Davoru slomljena ruka, da nije bilo poziva, što se normalno ispostavila kao laž.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 07:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Volim Borac je napisao:
Najjaca mi je, covjek radi svoj posao... pozivke policiji da stane uz narod kada nikada nije bila i nece biti narodna, uvijek iskljucivo sistemska....tu je da brani vlast a i sebe a ne narod...

Najjaci izvjestaj policajac povrijedjen ogreban po glavi ....

Sve mi jasno da kako kazu momci rade svoj posao, neka budaletina se osjetio mocnim pa mu narastao ego pa naredio da krenu na djecu i zene i goloruk narod.
Tipican nas mozak pita sta ce dijete tu...pa sigurno ne da bi se pravili neredi vec upravo obrnuto... a nisam vidio znak da je zabranjeno dovodjenje djece na trg...
Treba se zapitati sta bi bilo da je tu bilo 50 momaka, ubilo bi ih od batina?!

Pisem ovo sve ne da remetim ovu vasu svrsavamsamoseriteprotivljudinatrgu temu, vec bi se stvarno trebalo zastiti ti mladi policajci od egomanijaka koji im naredjuju da krecu na goloruk svoj narod a pogoto djecu i zene. Zakonom na neki nacin da smije ne izvrsiti naredjenje a da pri tome neodgovara, jer ovakav jaz izmedju tih mladih ljudi u uniformama koji zbog crkavice moraju postati najomrzenije osobe drustva nije vrijedna

Imas li ti djece?
Ja neznam ko bi normalan isturio sestogodisnjaka ispred sebe na policiju.
Jesu li to radili zuti prsluci ili mozda oni u Bg za 5 oktobar?
Da Sukalo Borenovic i Drasko imaju imalo pameti i obraza pozvali bi roditelje da djecu sklone.
Ali ne njima treba krvava glava za slikanje pa makar i djecija. Uostalom nije njihovo ko ga jebe. Bitno je to iskoristiti u svoje ciljeve.
Na srecu nije se desilo i nadati se da nece. Na zalost ove trojice a na radost svih normalnih.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2018, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Džontra je napisao:
Pazi, neki će reći da je pogrešno dovoditi djecu ne ona njihova večernja okupljnja, da je to iskorištavanje, bla bla. Realno jebe mi se, nek ih dovode, nije moj problem.
Ali uklanjanje onog s Trga je započela policija, a reakcija na to je ajmo na Trg gdje se sranje dešava, i ajmo djecu povesti. To je nenormalna reakcija.
A opet nisam gledao te snimke šta je bilo tamo, ali stvarno ne mogu da vjerujem da je bilo neko iživljavanje na narodu, pogotovo kad se gledaju raznorazni snimci kad policija razbija demonstrante, ništa krvavi ljudi, ništa suzavci, vodeni topovi, o kakvoj sili onda pričamo, o kakvoj diktaturi, nakon 300tinjak dana nelegalnog okupljanja. A ko je uhapšen? Ljudi koji su ometali rad policije, nisu čak ni one likove što šutiraju policajca pohapsili.
A na kraju krajeva ako je iko kriv, kriv je Davor, koji se namjerno nije odazvao na poziv (iako je odma nakon razgovora pušten), njegov advokat koji je njemu rekao da bježi, a medijima rekao da je Davoru slomljena ruka, da nije bilo poziva, što se normalno ispostavila kao laž.

realno, ti ljudi nisu nikome prijetnja, jesu tamo to u neku vrstu "svetista" pa mozemo reci i turisticke "atrakcije" pretvorili, jer ko god dodje sa strane odmah se ide prvo na trg gledati itd.

Sama ideja u glavama da djecu ne treba dovoditi na proteste je pogresna, jer protest kao protest ne treba da znaci sranje, vec izraz nezadovoljstva, medjutim kod nas protest = nasilje, a pri tome nije obavezno uopste da "rulja" bude nasilna , vec se zna kada dodje jzp da ce biti sranja, e to je kont u nasim glavama.
Opet se vracam na pitanje, kako zaustaviti egomanijake koji mladim porodicnim ljudima naredjuju da tuku goloruke ljude. Da ne pricam da recimo izlome neke navijace, to je opste pohvalno pa cak i pozeljno jer ih se treba nauciti "pameti" (nisu ni ovi ni goloruko ni cvijece ali ...)

Pricati o sutiranju policajca, gdje ga neki dedica papanski udario , a ne pitati se uopste sta je dovelo do eksalacije je bjezanje od istine.
Kome odgovara sada kada je grad pun turista da se jzp setka ispred boske, da nam grad lici kao ratno stanj ... Zimzograd preseljen, koncert ispred krasa ...znaci cemu u ovome trentku na najvece praznike sranja u gradu? zasto nije odradjeno poslije izbora odmah ili cekaj da prodje "sveti" januar?!

Ovo Davor je kriv, opet neka tipicno okretanje cinjenica, jer na taj nacin mozemo reci da nije covjek izgubio sina na takav nacin ne bi tu ni bio niti to sve radio.

Citiraj:
Ja neznam ko bi normalan isturio sestogodisnjaka ispred sebe na policiju.

ja sigurno ne bi, buduci da mi je dobro poznat mentalni sklop istih, sto se i pokazalo.

Opet se vracam ,
ta ista policija se finansira iz budzeta svih nas, utopija da treba sluziti narodu je smijesna iako je narod finansira da sluzi njemu i garantuje sigurnost. Policija je kao i sve kod nas politizovana i sluzi ne narodu vec onome ko je na vlasti tj ko im postavlja kadrove.
Deskalacija sukoba, prica, identifikacija, kazne, mirnoća, 1000 načina da rješiš takve stvari, pendreci panciri palice tesko da su put kojim se treba ici ...

Vrh

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]