banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jebeš 2 konobara koji ne mogu poslužiti 50 gostiju

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Možda se inspektoru sviđa lokal pa hoće da ga se dočepa.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Apr 2018, 18:24
Da, konobari su losi i zato su nakon par dana i dali otkaze jer nisu za taj posao.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači nakon zavjere vrha države o zataškavanju navodnog ubistva, kreće se i u akciju eliminisanja svih koji pružaju podršku.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:26 
Početnik
Početnik

Ne, vjerovatno ti inspektori, komunalna i racije dolaze slucajno, a mozda su rijesili da se obracunaju sa svim vlasnicim kafana koji imaju neprijavljene konobare, pa ce zaredati i kod ostalih, samo nemaju dovoljno ljudi da to odjednom urade, pa ce ovako kafanu po kafanu. Za 100 godina ce ih sve pokaznjavati. Onda ce krenuti da rjesavaju i druge probleme u drzavi.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Ja mislim da se ne radi o zataškavanju ubistva. I da ne može policija baš sve da zna. Ima ona stara izreka "čuvaj se i bog će te čuvati".

Meni je čudno da je momak čitavu noć hodao sam od kafića do kafića, od ulice do ulice. U najmanju ruku tako rizikuješ da te neko opljačka, da ne govorim gore scenarije. I da je u svakom kafiću uspio sa nekim da se zakači, pokoška i tako dalje - po onome što su roditelji pričali - dolazilo je do nekakvih naguravanja.

Drži se svoje grupe, svojih drugara. Ne čačkaj ono što nije za čačkanje.

Ova opšta histerija može samo da ima kontra efekat. U javnost nije trebalo ništa da curi, već da roditelji sa policijom, advokatima i svim ostalim dokazima rade u tišini, da ne kažem tajnosti. Tj. bio je jedan momenat kad je sve trebalo da prestane biti javno. A to se nije desilo.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:53 
Početnik
Početnik

Mirat je napisao:
Ja mislim da se ne radi o zataškavanju ubistva. I da ne može policija baš sve da zna. Ima ona stara izreka "čuvaj se i bog će te čuvati".

Ova opšta histerija može samo da ima kontra efekat. U javnost nije trebalo ništa da curi, već da roditelji sa policijom, advokatima i svim ostalim dokazima rade u tišini, da ne kažem tajnosti. Tj. bio je jedan momenat kad je sve trebalo da prestane biti javno. A to se nije desilo.

Ovo je vrlo moguce, policija jednostavno nije u mogucnosti da u kratkom vremenu zavrsi istragu. Ali u tom slucaju je supacki od njih sto su pokusali da na brzinu zakljuce slucaj sa onom malo vjerovatnom pricom sa pocetka sto svakako ne ide u prilog nasoj policji. U tom slucaju je dobro, ukoliko je u pitanju ubistvo, da je vrsen pritisak javnosti da se ne stane na tome vec da se izvrsi detaljna istraga. Opet, posto istraga od pocetka mozda nije vodjena kako treba, sad je neke stvari teze pokazati.
U slucaju Luke Ritza u Zagrebu prije 10 godina, bilo je potrebno 5 mjeseci da se otkriju pocinioci koji su ga premlatili i to zato sto je u medjuvremenu jedan od pocinilaca napao i premlatio jos jednog momka, koji je srecom ostao ziv. Dakle, ne moze na brzinu. I tada se u javnosti digla frka kako se kriju pocinioci a u pitanju su bili klinci od 16-18 godina koji su jednostavno nasilni a ne guzonjini sinovi.

Poslednji put menjao Dejo. dana 25 Apr 2018, 14:01, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Meni je samo drago da sam se ja na vrijeme povukao iz ove rasprave, prije ovih napušavanja kurca. Ono što se ispostavilo tačno je samo traljav rad policije, ostalo što sam promašio, promašio sam i izvinio sam se zbog toga. Nego, ono što je ostalo od teme, e to je već za neke druge učesnike foruma, tipa administratore i moderatore, eventualno neke medicinske radnike...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Hertzog je napisao:
Kao i ti
+1

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 17:13 
Početnik
Početnik

https://www.facebook.com/ljiljana.djuri ... 705497448/

Inspekcija navratila i danas, zena dozivjela nervni slom, optuzuju ih da ne izdaju fiskalne racune...pa zar bi bili toliko ludi da ne izdaju fiskalne racune nakon svakodnevnog maltretiranja :(

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ova nije dobra sa glavom.

Prave predstavu 100% , evo nek me @srda demantuje.

Fino sam jutros napisao da valjda nisu tolike budale da ne kucaju racune poslije svega (u po centra grada, u toku velike akcije PURS)...al izgleda da jesu.

* sorry za offtopic

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne kažem da ih nije inspektor uzeo za zub...ali praktično svaka kafana danas ima kamere, pogotovo iznad kase da se pazi da konobari ne kradu...lako je ovo dokazati ili opovrgnuti...U svakom slučaju kafana može a i ne mora da profitira...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 18:07 
Početnik
Početnik

U zadnjih 15 dana tri puta sam bio u tom kaficu i svaki put su izdali racun...prijatelj sa kojim sam bio tamo ima obicaj da sakuplja sve racune pa tako jos uvijek ima i ove kod sebe.
Zena pravi predstavu a dobila nervni slom :( dobra sa glavom svakako nije, svako bi pukao kod ovolikog pritiska.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Meni je ta scena baš wtf . . .
Možda je problem postojao od prije, a gazdarica se pokušala prikačiti na "pravda za davida" voz da se riješi inspekcije . . .

Nekad davno prije 30 godina sam imao seosku kafanu, i tako mlad und naivan prijavljivao sav promet. Nakon možda dva mjeseca došli inspektori da mi kažu da se ne pravim budala, jer će neko morati na robiju, ili oni ili ja :D
U to vrijeme niko nije vodio prave knjige, sve se vodilo paralelno pa sam tako morao i ja.

Sa druge strane moguće da je neko "bacio oko" na lokal i priprema preuzimanje, ili jednostavno nisu izdavali fiskalne za kafe od kojih prihod ide Davoru (to mi je nekako najvjerovatnije) jer se čuje da neko govori "Zovite Davora" - što znači da problem ima neke veze sa njim, inače ga ne bi bez razloga uvlačili u priču.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
shakal je napisao:
Jebeš 2 konobara koji ne mogu poslužiti 50 gostiju

Ma ako je vrijedan, može i jedan lik da pokrije toliko duša. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Dejo. je napisao:
https://www.facebook.com/ljiljana.djuric.54/videos/1246344705497448/

Inspekcija navratila i danas, zena dozivjela nervni slom, optuzuju ih da ne izdaju fiskalne racune...pa zar bi bili toliko ludi da ne izdaju fiskalne racune nakon svakodnevnog maltretiranja :(
Ne lupajte. Nije bilo optužbi za neizdavanje fiskalnih.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 19:50 
Početnik
Početnik

Maja ponavlja 10 puta da je optuzuje da ne izdaje fiskalne racune. Pored ovog ima jos klipova na fb kad patrola dodje u kafic pa legitimisu tog inspektora.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Nema šta,poreska i komunalna hoće da uguše pokret pravda za Davida.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zavjera se širi...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Čuo sam da će isključivati struju i vodu onima što na Trg dolaze....

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]