banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 02:17 Danas je 01 Jul 2026, 02:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 716, 717, 718, 719, 720, 721, 722 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
The_new_Statesman je napisao:
Pa o kakvoj ti onda energiji pricas?

pa Vukota, to je ta 1 nemjerljiva energija.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Dok se vi svađate Tanja Šljivar postala direktorka Narodnog Pozorišta u Beogradu. Katolički božić nas jebe. Fudbalskim rječnikom 2-0 na gostujućem terenu za Bošnje.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
TNS,i Kutak..taj policajac patetiše,kao i Cenićka da je ovo ne znam kakva represija...ko god krene na demonstracije,ili s druge strane da ih razbija,mora bit spreman na tako nešto...po meni je danas sve bilo u nekim razumnim granicama...lične simpatije ćemo ostavit po strani,što mene više bole batine mog malog Baneta,inače našeg forumaša,s Borceve teme...a vas zaboljele policajčeve batine....to je samo stvar ko koju stranu podržava...sve u svemu,po meni danas sasvim podnošljivo,s obzirom na revolt naroda ,s jedne,i instrukcije policiji,s druge strane...

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Dec 2018, 23:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Da malo dodatno relativizujemo stvari... Nelegalni protest i okupljanje se odvija već priličan broj dana, skoro 300. Policija je danas, odlučila da djeluje. Čitav vod specijalne policije, bio je potreban da razjuri masu od 50ak penzionera i sredovječnih žena, s obzirom na objektivne procjene pojedinaca na ovom forumu, u pogledu strukture i brojnosti te grupe.
Cijenim da je dobro vjerovati u institucije države (u našem slučaju entiteta), te da je pogrešna percepcija stvari kad se kaže "policija udarila na narod". Nije to nikakva narodna milicija, već izvršno tijelo pod okntrolom ljudi koji su demokratski birani da rade u interesu naroda. Možemo dodatno relativizovti stvari i svesti tu masu pod statističku grešku i reći da u tom pogledu to i "nije narod", ali... Sve to, uključujući i politizaciju slučaja, moglo je - u stvari moralo je - biti drugačije, da upravo nadležne institucije nisu "usrale motku" istragom koju nisu sproveli na adekvatan način, odnosno da je nisu uradili površno i amaterski, a potom pokušavajući da umanje štetu u jeku predizborne kampanje, prema slučaju zauzeli ignorantski stav, odnosno stav nečinjenja ničega... Znači koliko god subektivan čovjek bio, ne može se pobjeći od utiska da je ovo sve dalekosežan posljedica nerazjašnjene smrti Davida Dragičevića i činjenice da je policija neće/ne može da rasvijetli taj slučaj.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
TNS,i Kutak..taj policajac patetiše,kao i Cenićka da je ovo ne znam kakva represija...ko god krene na demonstracije,ili s druge strane da ih razbija,mora bit spreman na tako nešto...po meni je danas sve bilo u nekim razumnim granicama...lične simpatije ćemo ostavit po strani,što mene više bole batine mog malog Baneta,inače našeg forumaša...a vas zaboljele policajčeve batine....to je samo stvar ko koju stranu podržava...sve u svemu,po meni danas sasvim podnošljivo,s obzirom na revolt naroda ,s jedne,i instrukcije policiji,s druge strane...

Ko patetise sem tebe i lake malme? Upravo sam napisao da uopste to nije pomenuo.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Frisky_Dingo je napisao:
Dok se vi svađate Tanja Šljivar postala direktorka Narodnog Pozorišta u Beogradu.

krivi navod: direktor drame Narodnog pozorišta. inače, ovo jeste uspjeh ali postoji razlika između direktora Pozorišta i direktora drame u Pozorištu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Izbor za debilcinu dana je zavrsen, nekadasnji prvi skejter banja luke se zamoljava, kad uhvati pauzu od britkih makro ekonomskih analiza i kritike vlasti, da preuzme nagradu.

Slika

Jel on u Sloveniji? Ovo je školski primjer nerazumjevanja konteksta u kojem živiš. Stvarno moraš biti talentovan za glupost da ovako nešto napišeš.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
TNS,i Kutak..taj policajac patetiše,kao i Cenićka da je ovo ne znam kakva represija...ko god krene na demonstracije,ili s druge strane da ih razbija,mora bit spreman na tako nešto...po meni je danas sve bilo u nekim razumnim granicama...lične simpatije ćemo ostavit po strani,što mene više bole batine mog malog Baneta,inače našeg forumaša...a vas zaboljele policajčeve batine....to je samo stvar ko koju stranu podržava...sve u svemu,po meni danas sasvim podnošljivo,s obzirom na revolt naroda ,s jedne,i instrukcije policiji,s druge strane...

Ko patetise sem tebe i lake malme? Upravo sam napisao da uopste to nije pomenuo.

Pa kako saznasmo zato?

I zasto ja nisam okacio sliku tog istog gdje vadi pistolj na svoj narod,vec ti moras uvijek nesto srati?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kosta je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:
Dok se vi svađate Tanja Šljivar postala direktorka Narodnog Pozorišta u Beogradu.

krivi navod: direktor drame Narodnog pozorišta. inače, ovo jeste uspjeh ali postoji razlika između direktora Pozorišta i direktora drame u Pozorištu.

Još gore. Njima. Sad se Frljić i majke Srebrenice u raznim varijantama neće skidati sa repertoara. A beograđani će da se pitaju odakle su nam ovu uvalili.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

Pa kako saznasmo zato?

I zasto ja nisam okacio sliku tog istog gdje vadi pistolj na svoj narod,vec ti moras uvijek nesto srati?

Znaju drugi, ta nije pao sa Marsa jutros. I ne pratis na casu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nisam mislio,ali natjerao si me..i nadam se da ces zacepit gubicu o stvarima u koje se razumijes kao mara u kriv q...15 puta me startas,ja se pravim da ne vidim,a ti navalio kao na kurac.....gori sam ja koji uopste svracam ovdje

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jel istina da su crkveni velikodostojnici zakljucali hram, da narod ne bi usao?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
I šta ovde vidimo? Policajca koji poteže pištolj na narod ili policajca koji se popravlja poslije nokauta?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
skypostman je napisao:

Pa ne bude crkva otkljucana navece. I sve i da bude, zasto bi pustali da se u ovakvim situacijama ulazi u crkvu i pravi haos unutra, u tom naguravanju da se nesto osteti, ukrade i sl

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
I šta ovde vidimo? Policajca koji poteže pištolj na narod ili policajca koji se popravlja poslije nokauta?

Poteze pistolj na kolegu :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:

Ovo drugo.
To su cak na tviteru i potvrdili ljudi koji su bili pored njega u tom momentu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Hertzog je napisao:
skypostman je napisao:

Pa ne bude crkva otkljucana navece. I sve i da bude, zasto bi pustali da se u ovakvim situacijama ulazi u crkvu i pravi haos unutra, u tom naguravanju da se nesto osteti, ukrade i sl
U 6 sati crkva zatvorena?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili da spinujemo da mu je ruka bila na pistolju dok je lezao na zemlji zbog straha da mu neko od tih sto su ga oborili ne ukrade oruzje?

Ali sta ja znam, spinovanje uz patetiku je rezervisano samo za clanove SDS.a.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Hertzog je napisao:
skypostman je napisao:

U 6 sati crkva zatvorena?

Kao sto rekoh, u drugom delu posta pa ponovo procitaj...

Nemoj selektivno ko slager i ekipa

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 23:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
V@nja je napisao:
Citiraj:

Ovo drugo.
To su cak na tviteru i potvrdili ljudi koji su bili pored njega u tom momentu.
Što će reći da je Šlager moralna nula koja će policiju optužiti da poteže pištolje na goloruk narod ako misli da će time dokazati poentu.

Vrh

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 716, 717, 718, 719, 720, 721, 722 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]