banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 05:03 Danas je 01 Jul 2026, 05:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 712, 713, 714, 715, 716, 717, 718 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To stoji. Ali policija nikoga nije napala. Ni verbalno ni bilo kako drugacije.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mogli su kao pičke kad mrak padne dovesti komunalce?
Uklanjanje onog svetilišta tamo ne bi ni u kojem slučaju moglo mirno proći...Prisustvo policije je logično...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
Sto je bilo veoma glupo. I tada bi lakse bilo gotovo nego sada.

Ja uopste nemam problem s borbom opozicije protiv pozicije, niskih udaraca etc. U politickoj areni je sve dozvoljeno, pa je insistiranje na legalnosti veoma bitno. S toga se slazem s tobom. Neka je legalno, a to sto je preko kicme covjeka koji je izgubio djete je stvar njihovog medjusobnog konsenzusa.

Gledam danas Borenovica i slusam iste izlizane matrice od maja, juna, jula,...oktobra, ista pitanja i cudjenja kao da on nista ne zna...E to se zove politicka vjestina, lazes ljude, snebivas se, glumis emocije...a sve s ciljem zauzimanja fotelje. Divno :D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Kako rekoh, sustina je da se moze protestvovati, ali da se mora prijaviti, dobiti odobrenje i za sobom pocistiti. Ova vlast je to trebala uraditi jos prije 8 mjeseci, ali se ustrtarila zbog izbora.

Sustina je da je i ova energija veceras upropastena,pozivom da se raziđe i dođe sutra u 18....po mom mišljenju,sutra ni petina ovih ljudi i ove energije neće biti,i prognoziram da će se ovo sve pretvoriti u jedan veliki kurac od ovce...volio bih da se prevarim

Hvala.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danas pricam sa covjekom koji zna Borenovica. Kaze da je prilicno glup. S tim da nije jedini koji mi je takvo sta rekao. Ja sam licno mislio da je prosjecna politicarska gnjida. Medjutim...

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 25 Dec 2018, 20:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Kako rekoh, sustina je da se moze protestvovati, ali da se mora prijaviti, dobiti odobrenje i za sobom pocistiti. Ova vlast je to trebala uraditi jos prije 8 mjeseci, ali se ustrtarila zbog izbora.

Sustina je da je i ova energija veceras upropastena,pozivom da se raziđe i dođe sutra u 18....po mom mišljenju,sutra ni petina ovih ljudi i ove energije neće biti,i prognoziram da će se ovo sve pretvoriti u jedan veliki kurac od ovce...volio bih da se prevarim

Hvala.

Stigao Vukota jbg

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Citiraj:
"Schlager":

jbg Šlageru, ako tebe kao staaaarog Banjalučanina sutra ne uapse, nemoj nam više ovdje muda pod bubrege.
jes vidjo malog Draškića, dvaput u danu, eeeej! a ti - nula poena!
3.14čko!

Poslednji put menjao kosta dana 25 Dec 2018, 20:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eto zasto sam rekao da je Govedarica bio mudonja u ono vijece naroda poslao bi Davora umjesto sebe i nabavio mu imunitet i pokazao da je spreman za politicku partiju saha...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Oni nisu glupi..ni Borenovič...pare su bitne.a Komšić već poziva opet na ukidanje policijskih agencija...pa i da ne poziva policija i vojska koju nemamo zahvaljući nekoj vlasti...su prinuda...koju svaka država ima i koristi...

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Na kraju sa čime se mi bavimo...Davor postao ikona oko kone i Shlagzi lomi koplja a do nedavno mu donosio ćevape...i sve to kao u bkrbi za pravdu...Da postoji mogucnost vec vi do sad bio prriveden izvrsilac djela ako isto postoji

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11

Jeste....policija je dobila naredjenje da se ti ljudi rastjeraju....mirno su ljudi stajali na trgu i oni su nasrnuli na njih....poslije se ista stvar ponovila u parku...na trgu je bilo malo ozbiljnije, poslije u parku ljudi nisu htjeli da ulaze u naguravanje da ne bi opet bilo guravo i samo su se okrenuli i otisli prma hramu....
Znaci policija jeste napala...verbalno nije, jos nikad nisam vidio da policija dobacuje nesto ili skandira nesto...ali jeste fizicki tj "bilo kako drugacije"

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:

srećom do sad nije bio kurac od ovce

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stratovarius je napisao:
@Dzonta i @manitu

Imate pravo, tacno je da se ekipa oko PZD osilila do te mjere da su poceli da zabranjuju neke standardne aktivnosti na Trgu tako da sam saglasan po tom pitanju, glavni gradski Trg treba da pripada svakom covjeku a ne odredjenoj grupaciji.
Uglavnom trebalo je sve ovo na normalniji i mirniji nacin rijesiti jos ranije a tu je vlast pokazala svoju nesposobnost, bezveze se haos pravi, spinovi na sve strane.
Nervira me sto se tucemo medjusobno, to nikome nije u cilju.

Niko ne moze reci sem tih roditelja da im je stalo vise od mene ili bilo koga normalnog da se slucaj rijesi i ubice uhapse. Po meni je decko ubijen nehoticno i to se veoma vjesto prikrilo, ali ne na nacin kako su blogeri pretvorili slucaj u sprdnju. Prije dvije godine je ubijena ona pjevacica u Srbiji, hiljade ljudi je ucestvovalo u istrazi i dzaba. Kanalisanje bijesa prema policiji zbog njihove aljkavosti i nesposobnosti nece rijesiti slucaj, a pustanje opozicije da mesetari samo je zakomplikovalo kompletnu situaciju, te uplelo vise entiteske i drzavne spletke u slucaj koji je i bez toga komplikovan.
I sad je sve u qurcu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:

Jeste....policija je dobila naredjenje da se ti ljudi rastjeraju....mirno su ljudi stajali na trgu i oni su nasrnuli na njih....poslije se ista stvar ponovila u parku...na trgu je bilo malo ozbiljnije, poslije u parku ljudi nisu htjeli da ulaze u naguravanje da ne bi opet bilo guravo i samo su se okrenuli i otisli prma hramu....
Znaci policija jeste napala...verbalno nije, jos nikad nisam vidio da policija dobacuje nesto ili skandira nesto...ali jeste fizicki tj "bilo kako drugacije"
Ako pratis danasnji tok, nije. To sto pominjes je reakcija.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

P.S. Puna podrška protestima u Sarajevu i blokadi saobraćaja.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stratovarius je napisao:
@Dzonta i @manitu

Imate pravo, tacno je da se ekipa oko PZD osilila do te mjere da su poceli da zabranjuju neke standardne aktivnosti na Trgu tako da sam saglasan po tom pitanju, glavni gradski Trg treba da pripada svakom covjeku a ne odredjenoj grupaciji.
Uglavnom trebalo je sve ovo na normalniji i mirniji nacin rijesiti jos ranije a tu je vlast pokazala svoju nesposobnost, bezveze se haos pravi, spinovi na sve strane.
Nervira me sto se tucemo medjusobno, to nikome nije u cilju.

Niko ne moze reci sem tih roditelja da im je stalo vise od mene ili bilo koga normalnog da se slucaj rijesi i ubice uhapse. Po meni je decko ubijen nehoticno i to se veoma vjesto prikrilo, ali ne na nacin kako su blogeri pretvorili slucaj u sprdnju. Prije dvije godine je ubijena ona pjevacica u Srbiji, hiljade ljudi je ucestvovalo u istrazi i dzaba. Kanalisanje bijesa prema policiji zbog njihove aljkavosti i nesposobnosti nece rijesiti slucaj, a pustanje opozicije da mesetari samo je zakomplikovalo kompletnu situaciju, te uplelo vise entiteske i drzavne spletke u slucaj koji je i bez toga komplikovan.
I sad je sve u qurcu.

Apsolutno se slazem....ispolitizovano do besmisla...i sad ljudi ne znaju jel tamo idu da ruse rezim ili istjeruju pravdu za ubijenog momka....sve vise ni jedno ni drugo...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Najveći smradovi su večeras na okupljanju bili provokatori koji su miroljubivi narod huškali na policiju i da prave nerede.

Ko vas je poslao? Po čijem nalogu radite?

Smradovi jedni.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zene sa dva prezimena...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:

Ako pratis danasnji tok, nije. To sto pominjes je reakcija.

Ne....to nije reakcija....prije toga je bilo momenata kada da se desilo bi mogli pricati o reakciji....u tom momentu u kojem se desilo to je bilo naredjenje jer nije bilo ni gram povoda da se to desi....a pogotovo nije bilo potrebe da se krene na ljude u parku dva sata kasnije....

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2018, 20:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:
Citiraj:
Najveći smradovi su večeras na okupljanju bili provokatori koji su miroljubivi narod huškali na policiju i da prave nerede.

Ko vas je poslao? Po čijem nalogu radite?

Smradovi jedni.

Ne znam Šako koga citiraš,jer se ne vidi iz tvog upisa...ali policiji je samo skandirano,idite na Kosovo,i ubice,ubice....nakon čega se pjevala himna Bože Pravde,čisto da se pokaže da ne protestvuje danas na Trgu i večeras pred Crkvom, ni Komšić ni Sergej Trifunović

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Dec 2018, 20:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

[ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 712, 713, 714, 715, 716, 717, 718 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]