banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 09:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2014, 06:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G6vGw36SPSM[/youtube]
Neki nas pametnjakovic :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Sta je objasnio?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da se moze kad se hoce.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Karl Obdur će biti deportovan iz Srbije

Čovek koji se već šest godina neumorno, iz dana u dan, bori za istinu o Srbiji . Zbog njega su se dvojica Amerikanaca pred kamerama izvinili Srbima za bombardovanje naše zemlje

KARL Odbur - čovek koji se već šest godina neumorno, iz dana u dan, bori za istinu o Srbiji i propagira njene prirodne lepote, koji dnevno na svom veb-sajtu „Srpski ambasador u svetu“ ima 8.000 posetilaca, zbog kog je na stotine turista došlo u Beograd - zbog nemilosrdne domaće birokratije biće deportovan iz Srbije u rodnu Francusku!

Za Karla Odbura javnost je saznala prošle godine kada ga je grupa huligana prebila u beogradskom Studentskom parku pred 10-godišnjom ćerkom, dok su vozili rolere. Posle incidenta izvinjavali su mu se svi - od običnih građana do političara. Jer Odbur već četiri godine živi u našoj zemlji boreći se za pravu sliku o nama. Zbog njegovog sajta dva Amerikanca, od kojih je jedan zaposlen u NATO, pred kamerama su se izvinili Srbima zbog bombarodavanja 1999. U Beograd je došao bežeći od albanskih nasilnika, koji su ga napali 2010. u gradiću Rojan zato što propagira Srbiju.

- Polomili su mi nos i rekli da će, ako ih prijavim policiji, ubiti i ćerku Lunu i mene. Odlučio sam da se preselim u Srbiju. Rekao sam ćerki da idemo da počnemo život iz početka, posle smrti moje žene, a njene majke Karoline. Tri godine je umirala od raka. Za Francusku me više nije vezivalo ništa, prijatelji su nestali u vreme njene bolesti. Prodao sam nameštaj i kola, i došao ovamo sa dve putne torbe - kaže Karl.

Pošto je morao, kako objašnjava, da deponuje 1.000 evra za vizu, koju nije imao, ovde je praktično ostao ilegalno. Mislio je da je ljubav prema Srbiji dovoljna. Policija očigledno nije mislila tako. Posle četiri godine upali su mu u stan, pokrenuli prekršajni postupak i sud je naložio da sa ćerkom napusti zemlju. Zatražio je azil, jer se plaši da će ga Albanci, kojih u Francuskoj ima više od 100.000, ubiti. MUP je odbacio njegov zahtev u prvom stepenu, pošto je Francuska sigurna zemlja. Na to je uložio žalbu.

- Luna je sinoć plakala jer ne želi da se seli. Ovde ima prijatelje, trenira hokej, klizanje. Pošto mi je zamereno što je učim kod kuće, od septembra je trebalo da krene i u školu. Kad sam prvi put došao, 2005. godine, osećao sam se kao da sam u nekom prethodnom životu već živeo ovde. Ja sam Srbin, a ne Francuz, i ne mogu život da zamislim van ove zemlje - očajan je Karl.

Srbija ga je zainteresovala u vreme NATO bombardovanja. Bio je besan. Onda je 2002. gledao dokumentarac o nama i opčinila ga je Bajagina pesma „Moji su drugovi“. U decembru 2008. pokrenuo je veb-sajt, koji je do danas posetilo osam miliona ljudi. Pretili su mu Albanci iz svih krajeva sveta. Zahvaljivali su mu najviše Amerikanci, Francuzi, Indijci, Brazilci. Pisali da su zbog njegovih tekstova o prelepoj srpskoj prirodi posetili našu zemlju, da su zahvaljujući njemu saznali da ovde ne bukti rat.

- Ne tražim nikakve pare od Srbije. Živim od donacija posetilaca sajta. Želim samo da moja ćerka i ja dobijemo srpsko državljanstvo, jer drugu domovinu nemamo - poručuje Karl.

SRBI SU ŽRTVE

MNOGI, posebno Amerikanci, zahvaljivali su mi što sam im otvorio oči. Pisao sam da je za vreme NATO bombardovanja poginulo na hiljade srpskih civila i 700 dece, da Srbi nisu izvršili genocid na Kosovu i da su ih Albanci odatle proterali. Oni koji su ostali, a neki od njih su moji prijatelji, ne smeju da mrdnu ni 100 metara od kuće jer će biti ubijeni. Na KiM caruju trgovina drogom i ljudima, prostitucija, kriminal - kaže Karl Odbur.

http://novosti.rs/vesti/naslovna/drustv ... -iz-Srbije

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nešto o "neutralnosti" Srbije,nešto o čemu se šuti i ne priča
Citiraj:
Шеста седница првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије, сазвана 13. маја 2009. године, учинила је бесмисленим све расправе о томе да ли Србија треба или не треба да буде чланица НАТО. Са само три предлога закона владајућа већина је дала САД и њеној војсци већа права него што би Вашингтон и Пентагон имали да је којом несрећом наша држава постала чланица Северноатлантског савеза. Штавише, режим је Војсци Сједињених Држава уступио права која нису могли да добију чак ни у Рамбујеу.

http://www.geopolitika.rs/index.php/sr/ ... nesporazum
https://app.box.com/s/53ba634af8930c85b189

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Može li ijedna vlada bez Dačića, lično? :lol:

Od ministra unutrašnjih dela do ministra inostranih poslova.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Eno Vucko vec najavio ekspresnu prodaju manjinskog paketa EPS (ali kupac dobija vecinska ovlastenja :P ) i jos ekspresniju prodaju Telekoma :D I to pocinje vec u prvih 100 dana vlade. Sto ce reci da je stvar vec izdogovarana.

Cisto sumnjam da ce njemu neko iskesirati vise nego sto vrijedi :D

Eto zasto se toliko cekalo na novu Vladu... Vorili su se neki drugi razgovori :D

Eto nam Vucka :P

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I sve te prodaje i reforme napravit će pod plaštom zaštite penzionera i njihovih penzija.Kako su ga večeras gledali,kao u sveca.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Strah me bijede koja ceka Srbiju. Bio sam optimista glede njega, samo zato sto sam optimista.
A stalno mi je u pozadini kuckalo da mali koristi neopjevane muljatorske fore i fazone. Nadao sam se da grijesim, ali...

Srbijo medju sljivama.
Laku noc.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li Schlagera ziva da prokomentarise ovo krcmenje Srbije od strane bata Vucka, sefa sestrinske im partije :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čak je citirao velikog srpskog prijatelja Tonija Blera "Nemam strah od modernizacije. Jedini strah imam od mogućnosti da u budućnosti ne budu sprovedene reforme".
Ja sam za razliku od tebe od početka znao da mu Tačerka nije ni do koljena.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma znao sam i ja. Cak sam nakon izbora 2012. izjavljivao saucesce nekim iz Srbije... Ali kazem ti, optimizam je malo prevladao. Nepotrebno.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 21:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jedna prigodna. Ostarili su al' i dalje ubadaju "u sridu"....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dyHMlCAWCgE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E da je isto... Bilo bi dobro naspram ovog sta se sprema.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Spoiler:
Slika

eto para :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WHcwRGD3cqk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 03:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Ja sam za privatizaciju Telekoma, ali sam bio i 2010.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=467131

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... ma%22.html

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 05:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A meni se to nije svidjalo ni tada, a evo ni sada... Osim ako ovi SNS specijalci nisu toliko talentovani da gurnu Telekom u ambis.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 09:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Već su ga usrali do balčaka....

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 09:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Srbija će biti lider u regionu. Ako se ne varam još niko iz bivše Jugoslavije nije prodao elektroprivredu. Živo me zanima hoće li cijena koju dobiju biti dovoljna da se pokrije izgradnja Đerdapa recimo....

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Oce, ali u austrijdkom ministru ino poslova :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]