banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 10:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 358  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jul 2013, 12:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
skitnica je napisao:
Naravno da ne cvjetaju. Previse ih je. A premalo plijena.

slazem se

ta baraka ne vredi mnogo...a ne verujem da nije na atraktivnom mestu...mora da je dogorelo do nokata kad je nekom zatrebala...pa izbacili tog penzionera...
kao da znaju da nece ostvariti dobar rezultat na izborima pa pojedinci uzimaju sta mogu...
ne verujem da su svi takvi u snsd-u...ima tu i postenog sveta verovatno...mozda isplivaju nakon sledecih izbora...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Banjaluka osvanula oblijepljena “Potjernicom za Laktaškim klanom”
Citiraj:
U Banjaluci su jutros ponovo osvanuli leci prema kojima se može protumačiti kritički izneseno nezadovoljstvo građana ogorčenih načinom rada i ponašanja aktuelne vlasti.
Na fotografijama koje su putem elektronske pošte upućene redakciji portala Istinito, jasno se može vidjeti plakat osmišljen u obliku potjernice raspisane za "najzloglasnijim klanom u Evropi, takozvanim Laktaškim klanom".
"Stop kriminalu i korupciji" pečat je zamišljene potjernice na kojoj je kao vođa takozvanog zloglasnog klana okarakterisan aktuelni predsjednik RS Milorad Dodik, nazvan po nadimku Mile Ronhil.
Uz Dodikovu fotografiju nalazi se fotografija vladike Grigorija, potpisanog svjetovnim imenom Mladen Durić, koji je označen kao duhovni vođa takozvane bande. Dodikov savjetnik Slavko Mitrović okarakterisan je kao glavni inspirator i podstrekač svih zločina koji posjeduje veliki broj kuća, stanova i ljubavnica.
Za njim slijede Slobodan Stanković zvani Slobo Bos vlasnik preduzeća Integral Inžinjering, kao privilegovani pripadnik, potom Milenko Čičić poznat kao Milin ujak i vlasnik privatne firme Kaldera te Ljubomir Ćubić zvani Ljubo, vlasnik Niskogradnje, po imaginarnoj potjernici, osumjničen kao otmičar nekoliko narodnih preduzeća.
Autori plakata nisu zaboravili ni Miloša Čubrilovića, zvanog Čubri, označenog kao najsuroviji pripadnik Laktaškog klana, upoređenog sa Sretkom Kalinićem zvanim Zver iz Zemunskog klana. Slikom i imenom na plakatu se našao i Budimir Stanković zvani Budo. Navedeno je da spada u najsvirepije pripadnike klana, po zanimanju mesar i vlasnik 30 hektara zemljišta kod Prijedorske petlje i brojnih nekretnina u RS. Borko Đurić, vlasnik građevinske firme Krajina, okvalifikovan je navodno kao jedan od finansijera takozvanog Laktaškog klana.
(Istinito)

FOTO GALERIJA
http://www.istinito.com/index.php/banja ... -foto.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jutros je i kod nas sve bilo zasuto lecima protiv aktuelnog nacelnika :lol: cirkus zivi

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 15:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Kad posle ovih idiota tadica, DOS klovnova, jovanovica, vucica, poslusam sta prica Dodik, pozelim da se preselim u Srpsku.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
poslusam sta prica Dodik

dok ih još možeš slušati šta pričaju,dobar si...problem će nastati onog dana kada više ne budeš obraćao pažnju šta pričaju,već šta su napravili....tada doživiš razočarenje i kažeš "car je go!".

još uvijek je mnogo veći broj onih koji slušaju šta se priča.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ista sranja na svim stranama.Oni nama daju šupljaru o srpstvu,hrvatstvu,bošnjaštvu a mi njima vlast.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Vodi li neko evidenciju šta su sve izobećavali ljudi što su na vlasti prije nego što su najašili na vlast?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne...to je problem što se biračko tijelo ne opredjeljuje po odnosu "obećano-ispunjeno",već po tome ko šta priča...ali,demokratija se uči 200 godina,mi smo tek počeli :wink:

biće to sve bolje i bolje...ako ne rasprodaju sve dotad...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta će biti bolje,demokratija ili ljudi :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
Šta će biti bolje,demokratija ili ljudi :D

pa nadam se da ove mlađe generacije neće biti tako glupe,i da ih se neće moći levatiti šupljom pričom,šatorom ili volom na ražnju :D ...da će ismijavati takve stvari!

nisam ja glup,znam da prave demokratije nema nigdje,ali nek bude bar upola ovako kako mi maloprije jedan drug ispriča uz kafu,kako je u zemlji gdje on živi...između ostalog,dijete čim se rodi,dobiješ 4500 evra,a kasnije svaki mjesec 500 maraka za svako dijete,dok god ne postane punoljetno 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa eto,baviš se politikom,obećaj tu polovinu pred sledeće izbore ako imaš iole realne osnove za tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne bavim se ja politikom,već samo simpatišem i pomažem dobrovoljno jednoj stranci čiji mi se program mnogo više sviđa od nekih kadrova...nije to za mene,nemam ja tu debljinu obraza da mogu stati pred kamere i braniti neku stranačku tezu u koju ne vjerujem ni 1%,samo da bih imao neku poziciju ili privilegije...dobro mi je i ovako......prosto mi je žao pred kamerama neki dan bilo gledati jednu poštenu ženu iz snsd-a kako "brani" tezu da vulići nisu u pravu i kako institucije rade svoj posao,a znam da o tome misli isto kao i ja :(

neizbježno bi bilo da danas,sutra dođem u takvu situaciju...nije to za mene...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ne bavim se ja politikom,već samo simpatišem i pomažem dobrovoljno jednoj stranci čiji mi se program mnogo više sviđa od nekih kadrova...nije to za mene,nemam ja tu debljinu obraza da mogu stati pred kamere i braniti neku stranačku tezu u koju ne vjerujem ni 1%,samo da bih imao neku poziciju ili privilegije...dobro mi je i ovako......prosto mi je žao pred kamerama neki dan bilo gledati jednu poštenu ženu iz snsd-a kako "brani" tezu da vulići nisu u pravu i kako institucije rade svoj posao,a znam da o tome misli isto kao i ja :(

Da li tu ima bar 1% demokratije?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Schlager je napisao:
Citiraj:
poslusam sta prica Dodik

dok ih još možeš slušati šta pričaju,dobar si...problem će nastati onog dana kada više ne budeš obraćao pažnju šta pričaju,već šta su napravili....tada doživiš razočarenje i kažeš "car je go!".

još uvijek je mnogo veći broj onih koji slušaju šta se priča.

A ne, ovo sa dodikom mi je interesantno jer su ga postavili sa zapada a on im se oteo, videcemo kako ce da zavrsi.Verovatno kao milosevic ili djindjic

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 17:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da li tu ima bar 1% demokratije?

kolega,bojim se da se nismo razumjeli,nemam ja nikakve veze sa snsd :D

ali,nebitno,u svim strankama je slicno....na stranackim tijelima (citaj glavni odbor,ili jos direktnije citaj predsjednik stranke :( ),se iskristalise neki stav o odredjenom pitanju,i ti si duzan da taj stav zastupas u svakom svom obracanju,bez obzira koliko si zucno unutar stranke bio protiv!

taj zvanicni stav stranke je za tebe od tog trenutka sveto pismo!
svako drugacije ponasanje se tumaci kao stranacka nedisciplina ili stvaranje frakcija unutar stranke...

da se ne lazemo,tako je svagdje u svijetu,jedino imam osjecaj da se tamo bar unutar stranke vode zucnije rasprave nego ovdje gdje je jako tesko zamisliti da neko u snsd kaze "nisi mile u pravu,nije tako i tako,vec je ovako i ovako :lol: "..ili karadzicu nekad u sds...nebitno apsolutno...

e sad,ko je zarad neke fotelje,putovanja,dnevnica,zaposlenja,sluzbenog auta,ljubavnice i sl,spreman na klimoglavstvo (to je ubjedljivo najveci "kvalitet"),ja mu preporucujem ozbiljnije angazovanje u politici...onaj ko nije,nek osniva svoju stranku ili se mane corava posla,ili simpatise ovako sa strane cekajuci postenija vremena 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ne znam da li je neko ukrštao mišljenja sa Dodikom unutar stranke i da je dobio šut kartu? Mislim ako je konstruktivno mišljenje, zašto bi cvikao od toga.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 18:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

najlakse je na primjerima docaravati...

zato,nadam se da ne mislis da je svih 25 000 banjaluckih vlasnika clanskih karata snsd-a za ovu otimacinu vulicima,ili ovo guranje miliona u igokeu,gdje crnci imaju po 50 000 maraka mjsecno dok banjalucki sport propada i gdje igraci borca igraju za 150-700 evra,ili spasavanje privatne balkaninvestment banke novcem poreskih obveznika,itd,itd...banke preko koje su iz RS izvucene milijarde maraka?

ne mora biti banjaluka,tako je svagdje...mislis da u trebinju svi podrzavaju ovo neki dan,gdje se IAT-u oprasta dug drzavi od 20 miliona maraka,u zamjenu za akcije za koje se na berzi moze dobiti 600 000 maraka?

pametan si momak,i mislim da se razumijemo...

jos uvijek je kod nas demokratija na jako niskom nivou....ali kazem opet,bice bolje...vec sad je bolje nego kad je moj gojcilo otvarao kofer i pitao koliko kosta ovo zasjedanje narodne skupstine RS u hotelu Sanus. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam što svjesno ignorišem te činjenice.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Svejedno,za mene je bilo kakvo političko aktivisanje pojedinca pa čak i glasanje ravno ludilu ako on kao pojedinac nema od toga lične koristi.Što se tiče programa,razlika između SNSDa i SDSa je u pet banki.
To je moje mišljenje ,možda grubo rečeno ali je takvo.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
BREAKING NEWS :)
Citiraj:
Milorad Dodik zbog klime na bolovanju?
Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, trenutno se nalazi na bolovanju, saznaje se od izvora iz Palate Republike Srpske.
Dodik je, navodno, već nekoliko dana na “prinudnom odmoru” zbog upale pluća.
Prema tim informacijama, velike vrućine i temperaturna razlika zbog konstantnog rada klima uređaja u kabinetu i automobilu su najveći razlog za pogoršano zdravstveno stanje predsjednika Republike Srpske.

http://istinito.com/index.php/aktuelno/ ... vanju.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 358  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]