BMW8 je napisao:
haris je napisao:
Jesi li poznavo EDU zlatara njemu su silovali zenu a sinu odsjekli usi.92. sto vise straha u Doboju to manje Muslimana.Probudi se momak budi realan razmisljaj svojom glavom,moramo svi priznati svoje greske.
уух, одсјекли уши??? Може ли мало више података о томе?
Хајде признајте своје грешке

Ma Haris je klasicni primjer nekoga ko nije bio tu kad se sve to desavalo, ili nije bio do kraja.
Ne zna da taj isti Karaga, tj. Slobodan Karagic, koji je "pljackao" dobojske privatnike 1996. godine prvi odlazi u Federaciju na dogovore sa istim tim koje je opljackao o novim poslovnim dogovorima. Uskoro taj Karaga otvara privatnu radio stanicu na kojoj pa recimo bar 90% reklama je bilo od ljudi koje je on "opljackao".
I za takve se brine nas Hare i jos mene naziva "momkom koji treba da se probudi".
Mene oni apsolutno ne brinu. Brine me onaj obicni narod koji je pobjegao iz Doboja (i drugih gradova) i sad se vratio bez icega. Kao i onaj izbjegli narod koji se nije uspio vratiti dok su stranci davali sakom i kapom, sve poruseno i popaljeno tamo, a u novom mjestu ga izbacili na ulicu. Oni su problem.
A ti o kojima Haris prica su sve povratili i obnovili i sad imaju i u Doboju i u mjestu gdje su trenutno (uglavnom opstine Doboj Jug i Doboj Istok).
I na kraju krajeva kakve to veze ima s temom
Otvori Hare neku temu o tome, pa cemo da se svadjamo do mile volje

odnosno do milosti moderatora