banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Čuj specijalca... Pitam lijepo iz kojeg razloga ne bi dali da vidi tijelo? Sigurno neka zavjera...
Ako nije dobio slike, otkud mu onda, nije sigurno sam slikao

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Možda mu je neko preporučio da ne gleda tijelo, to je traumatično i sjećam se da su tako znali za vrijeme rata roditeljima preporučiti da ne otvaraju sanduke . . .
Imali smo nekog malo udarenog sveštenika, na sahrani jednoj kaže roditeljima "bolje što ga niste vidjeli, on je sav raskomadan". Dobrodušan ali malo priglup bio.

Ne vjerujem da postoji bilo kakav osnov da mu neko zabrani da vidi tijelo.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da ne postoji, osim u glavama pojedinih idiota.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Wrangler je napisao:
cini mi se na gostovanju na BN je rekao da mu cak nisu dali da otkrije tjelo vec je samo vidio dio noge.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
shakal je napisao:
Čuj specijalca... Pitam lijepo iz kojeg razloga ne bi dali da vidi tijelo? Sigurno neka zavjera...

Za prvi dio pitanja ces se morati obratiti Karanu ili nazvati Davora lazovom a za drugi dio Davoru.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Wrangler je napisao:
shakal je napisao:
Samo sam pročitao ovo da ga je čekalo 15-20 batinaša koji su ga brutalno pretukli. Pa bio bi u modricama od glave do pete i polomljen da je to tako

Ne branim Vaskovica niti imam poriv da povjerujem u njegovu pricu ali otkuda ti znas da i nije bio sav u modricama kad je sam Davor rekao da mu je jedna strana lica skoro neprepoznatljiva od povreda i da ima povrede na obe slepocnice a i izbacio je tri slike gdje se vide masnice po ledjima i nogama dok na ruci ima poprilicnu razderotinu a pri tom mu nedaju slike sa obdukcije...cini mi se na gostovanju na BN je rekao da mu cak nisu dali da otkrije tjelo vec je samo vidio dio noge.

Шта, спаковали га у заварени лимени сандук и организовали сахрану током ноћи а сад чувају гробље да не би неко случајно направио илегалну ексхумацију?!?

Тачно не вјерујем шта све овде може да се прочита... :confused2:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Wrangler je napisao:
shakal je napisao:

Za prvi dio pitanja ces se morati obratiti Karanu ili nazvati Davora lazovom a za drugi dio Davoru.

Prije 10 minuta si tvrdio da je to tako bilo. Na osnovu čega si siguran u tvrdnju da je zabranjeno (osim što imaš višak hromozoma), nemoj sad prebacivati na druge.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:38 
Veteran
Veteran

super_koza je napisao:
Wrangler je napisao:
cini mi se na gostovanju na BN je rekao da mu cak nisu dali da otkrije tjelo vec je samo vidio dio noge.

Majku mu Koza pa valjda se podrazumjeva da je glava otkrivena.
Elem mislim da ti nisi toliko glup da bi ti trebao odgovor na ovo pitanje a iz kojeg razloga ovako pises nije mi jasno.
Znaci kroz cijelu temu fanaticno branis zvanicnu verziju a tesko da bi toliko vrijeme i energiju trosio neko ko nema neki interes za to.
Eto vam jos jedna teorija zavjere pa se malo pozabavite sa tim. :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Wrangler dana 24 Apr 2018, 22:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:45 
Veteran
Veteran

shakal je napisao:
Wrangler je napisao:
shakal je napisao:

Prije 10 minuta si tvrdio da je to tako bilo. Na osnovu čega si siguran u tvrdnju da je zabranjeno (osim što imaš višak hromozoma), nemoj sad prebacivati na druge.

Hajd ti decko odjebi vise, jedino sto sam u tom postu tvrdio je da je Karan (po negovim rijecima) napravio 49 fotki a Davor tvrdi da ih nije dobio kao ni da vidi cijelo tijelo sto ovi nisu demantovali...sto mu ne daju fotke pitaj Karana ili policiju.
Nisam ti ja vidovita Zorka da ti u sitne sate razjasnjavam tvoje nedoumice.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bukvalno svi vrtite istu priču, čim vas se nešto upita konkretno, samo se prebacite na nešto sljedeće, opletete po nebulozama i novim teorijama zavjere

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Wrangler je napisao:
Eto vam jos jedna teorija zavjere pa se malo pozabavite sa tim. :lol: :lol: :lol:

Ако ћемо да се гађамо теоријама завјере, имам и ја једну која није ништа лошија од до сада наведених...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 23:05 
Veteran
Veteran

Ma kad lupa svako (tu ubrajam i sebe :D ) lupi i ti.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 23:15 
Veteran
Veteran

shakal je napisao:
Bukvalno svi vrtite istu priču, čim vas se nešto upita konkretno, samo se prebacite na nešto sljedeće, opletete po nebulozama i novim teorijama zavjere

Shakale djete sta ti nije jasno ? Hajd ponovo ali polako citaj...
Ti me pitas sto nisu dali da se vidi cijelo tijelo a ja ti kazem pitaj Karana ili proglasi Davora lazovom (mozda su i dali), pa ti kazem da Davor par puta izjavi da mu ne daju fotke a po Karanu imaju ih 49 i na tvoje pitanje ko mu dade one tri ja te uputi da pitas njega.
P.S. Duboko udahni i citaj polako.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si rekao da mu nisu dali, pitam te na osnovu čega, kad već tvrdiš to bez ikakve osnove.

Zašto bi Davoru davali fotografije koje su dio istrage.

Puno serendaš a bez ikakvog pokrića, samo na osnovu onog što si čuo iz rekla - kazala priča

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 08:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Apr 2018, 18:24
Sta je sa tim snimkom sa trga koji se pojavio prije dva dana, a na kome se vidi da je David bio na trgu u vrijeme kad su iz MUP rekli da je bio u pekari na Lausu i pljackao kucu, zasto inspekcija cetiri puta u mjesec dana (jednom prilikom dva puta u jednom danu, prvo inspektor pise kaznu tokom dana, a onda navece ponovo dolazi u raciju) dolazi u taj Life pab koji podrzava ta okupljanja na trgu i pise im tri puta kazne u iznosima 2-4000 km, nakon cega neki konobari daju otkaz, zasto su prijetili decku koji je dronom i profesionalnom opremom snimao okupljanje na trgu u subotu (sam je pisao na fb da su mu sugerisali da to ne radi jer ce mu se smanjiti obim poslova u kojima ga angazuju)? Da li je to sve normalno za drzavne sluzbe koje rade svoj posao kako treba?

I na kraju, ako je tacno da je momak upao u rijeku pod dejstvom opijata i ugusio se i ako to potvrdjuju patoloski nalazi, zasto nakon mjesec dana istraga jos uvijek traje, zasto ne zatvore slucaj?
Da se nije digla ova frka, to bi i uradili i to bi i bila zvanicna verzija.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pa da, briše se kad Đ razotkriva multi kulti bošnje. Kome smeta istina, koga se bojite?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Eto srece da je bar jos pet novinara kao sto je Vaskovic.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Tijelo je mocno je napisao:
Eto srece da je bar jos pet novinara kao sto je Vaskovic.

Da lupeta bez pokrica?
Siri dezinformacije i paniku?

Objasni mi, molim te, sta je to konkretno Vaskovicev plus?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Dejo. je napisao:
Sta je sa tim snimkom sa trga koji se pojavio prije dva dana, a na kome se vidi da je David bio na trgu u vrijeme kad su iz MUP rekli da je bio u pekari na Lausu i pljackao kucu, zasto inspekcija cetiri puta u mjesec dana (jednom prilikom dva puta u jednom danu, prvo inspektor pise kaznu tokom dana, a onda navece ponovo dolazi u raciju) dolazi u taj Life pab koji podrzava ta okupljanja na trgu i pise im tri puta kazne u iznosima 2-4000 km, nakon cega neki konobari daju otkaz, zasto su prijetili decku koji je dronom i profesionalnom opremom snimao okupljanje na trgu u subotu (sam je pisao na fb da su mu sugerisali da to ne radi jer ce mu se smanjiti obim poslova u kojima ga angazuju)? Da li je to sve normalno za drzavne sluzbe koje rade svoj posao kako treba?

I na kraju, ako je tacno da je momak upao u rijeku pod dejstvom opijata i ugusio se i ako to potvrdjuju patoloski nalazi, zasto nakon mjesec dana istraga jos uvijek traje, zasto ne zatvore slucaj?
Da se nije digla ova frka, to bi i uradili i to bi i bila zvanicna verzija.
a kazne se pisu onako, samovolja inspektora?? Bar napisi zasto su kaznjeni .. da li je opravdano, ili necija samovolja?

*govorim o Life pubu

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Poslednji put menjao wizzy_bl dana 25 Apr 2018, 09:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 09:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Čovjek je objavio stotine tekstova koji su se ispostavili kao tačni, o korupciji uglavnom i institucionalnim prevarama. Ne govorim konkretno o ovom slučaju uopšte ali mi nije jasno ovoliko pljuvanje nekoga ko objavljuje kriminal institucija odnosno pojedinaca u institucijama?
Tolika hajka se vodi na čovjeka godinama na ovom forumu, kažem ne samo zbog ovog slučaja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]