sinip je napisao:
Schlager je napisao:
@anoniman,to za djecu sam i ja cuo od bosica,u dvorani mejdan...kako ce biti nezamislivo da djeca funcionera sds dobijaju posao u drzavnim firmama....i to je korak naprijed,a ne da ga zaposlis dva mjeseca pred izbore i jos se bahtis "jesam,sta hoces"

...ili 'jeste,dobio je kredit tri miliona,zato sto nije narkoman!"
a o ostalom sto pitas,imamo 30 resornih odbora koji se bave svim sferama zivota,a na sta ce to liciti,komentarisacemo vec nakon prvih 100 dana
Ето видиш, ја ћу такође да потврдим да је ово што је предсједница владе урадила у најмању руку неморално у овом тренутнку. Исто као и Дудеков кредит сину за воћњак. А од тебе сам морао да "чупам" изјаву да СДС највјероватније држи Обрена јер му требају гласови муслимана. Конташ разлику између нас двојице, тебе као "политичког вјерника" и мене као "сви су исти, набијем их"? А за тих 100 дана, ме'ш'чини начекаћете се још јако.
jednoga dana mozda i shvatis da ne moze biti isti onaj koji je pokrao,i onaj koji "ce pokrast cim dodje na vlast".....ne da mi se nabrajat ni imena na koja mislim iz snsd,niti imena rukovodstva sds..ali zaista,kad biste stali pred ogledalo,mozda bi i sami sebe upitali "jbt,pa kako mi bosic,pandurevicka,govedarica,tadic,cuzulan,pa i stevandic,mogu biti isti kao..."..ma necu ni da ih nabrajam na nasoj temi
al vjeruj da nisam ljut na vas koji tako pisete,jer sam potpuno svjestan moci medija,a taj spin vladajucih "svi su isti",to je jedino sto im je ostalo,samo to guraju,malu izlaznost i ubili bi za to vase "svi su isti"...i moram priznat,skidam im kapu kod koliko ljudi im je upalilo!!
sds ce i pored toga dobiti ove izbore ubjedljivo,jer ima ipak vise onih koji znaju da nije isto "ukrao" i "sigurno ce ukrast i on".... ja sad odoh na spavanje,hebala vas politika subotom pred ponoc...

..nastavicemo u ponedjeljak ujutro