banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
sta posle izbora ako sds dobije vlast ?

ne znam na sta mislis...ako mislis da ce odmah penzija biti duplo veca,da ce pokuljati dim iz fabrickih dimnjaka,a radnici iz regiona se grabiti za nasu radnu vizu-nece....toliko smo devastirano drustvo od vrha do dna,da se to ni za deset godina ne moze potpuno dovesti u red :( :( ...tri gumena camca nemamo,nijednu konzrervu u robnim rezervama kad voda poplavi samac i doboj :( :( :(

ali da ce narod imati utisak da zivi u mnogo pravednijoj drzavi,u to vjerujem,cvrsto.

a zoka i sinip ne vjeruju,to ti je kratak rezime vecerasnje diskusije :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vjerujem i ja u vanzemaljce. SDS je pokazao šta za njih znači pravda istjerujući ljude iz kuća i stanova, djeleći otkaze i sl.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
jbt,ima još dosta ljudi koji misle da je posao države da pravi fabrike i zapošljava narod...kao u vrijeme tite

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Schlager je napisao:
Citiraj:

ne znam na sta mislis...ako mislis da ce odmah penzija biti duplo veca,da ce pokuljati dim iz fabrickih dimnjaka,a radnici iz regiona se grabiti za nasu radnu vizu-nece....toliko smo devastirano drustvo od vrha do dna,da se to ni za deset godina ne moze potpuno dovesti u red :( :( ...tri gumena camca nemamo,nijednu konzrervu u robnim rezervama kad voda poplavi samac i doboj :( :( :(

ali da ce narod imati utisak da zivi u mnogo pravednijoj drzavi,u to vjerujem,cvrsto.

a zoka i sinip ne vjeruju,to ti je kratak rezime vecerasnje diskusije :lol:

jesu li spremni u sds-u boriti se da se nesto popravi...ili ce i oni nakon par meseci kada vide da ne mogu menjati lako poceti sa zapsoljavanjem aktivista,rodjaka...kazu da nece decu zaposliti...sta je sa rodbinom,kumovima,prijateljima ?

sta ce sds uraditi da privrednici ne zatvore malo fabrika sto imamo...i da zaustave odlazak firmi u federaciju jer je tamo lakse poslovati ?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
_зока je napisao:
Samo što ja svoje mišljenje temeljim na dosadašnjim rezultatima SDS-a u borbi sa kriminalom, a ti svoje na obećanjima.

+1

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
nije se reformisao jer ima jos imena koja ne trebaju biti u toj partiji...
sds ima prednost jer se funkcioneri snsd ponasaju bahato pa ce sds dobiti glasve onih sto su protiv snsd.

edit
@sinip smor si covece sa tim linkom iz glasa...koji put ga kacis ?100-ti?

Небитно и ако је 101. Ако ико "дође себи" по питању поштења СДС-а након читања тог линка - мени ок.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@anoniman,to za djecu sam i ja cuo od bosica,u dvorani mejdan...kako ce biti nezamislivo da djeca funcionera sds dobijaju posao u drzavnim firmama....i to je korak naprijed,a ne da ga zaposlis dva mjeseca pred izbore i jos se bahtis "jesam,sta hoces" :( :( ...ili 'jeste,dobio je kredit tri miliona,zato sto nije narkoman!" :(

a o ostalom sto pitas,imamo 30 resornih odbora koji se bave svim sferama zivota,a na sta ce to liciti,komentarisacemo vec nakon prvih 100 dana

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Sep 2014, 22:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Vjerujem i ja u vanzemaljce. SDS je pokazao šta za njih znači pravda istjerujući ljude iz kuća i stanova, djeleći otkaze i sl.

Ја чак имам и фотке објеката који се нису видјели голим оком. Фотке СДС-ове борбе против криминала немам. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
@anoniman,to za djecu sam i ja cuo od bosica,u dvorani mejdan...kako ce biti nezamislivo da djeca funcionera sds dobijaju posao u drzavnim firmama....i to je korak naprijed,a ne da ga zaposlis dva mjeseca pred izbore i jos se bahtis "jesam,sta hoces" :( :( ...ili 'jeste,dobio je kredit tri miliona,zato sto nije narkoman!" :(

a o ostalom sto pitas,imamo 30 resornih odbora koji se bave svim sferama zivota,a na sta ce to liciti,komentarisacemo vec nakon prvih 100 dana

Ето видиш, ја ћу такође да потврдим да је ово што је предсједница владе урадила у најмању руку неморално у овом тренутнку. Исто као и Дудеков кредит сину за воћњак. А од тебе сам морао да "чупам" изјаву да СДС највјероватније држи Обрена јер му требају гласови муслимана. Конташ разлику између нас двојице, тебе као "политичког вјерника" и мене као "сви су исти, набијем их"? А за тих 100 дана, ме'ш'чини начекаћете се још јако.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
anoniman je napisao:
nije se reformisao jer ima jos imena koja ne trebaju biti u toj partiji...
sds ima prednost jer se funkcioneri snsd ponasaju bahato pa ce sds dobiti glasve onih sto su protiv snsd.

edit
@sinip smor si covece sa tim linkom iz glasa...koji put ga kacis ?100-ti?

То је једино што имају.
Ко још слуша обећања, кампању и те будалаштине?
Живим у сасвим обичној породици и вјерујем да као и моји укућани и већина других обичних људи ове земље пребаци на други канал кад на тв види било кога од тих главоња у некој емисији како се препиру. Народу је тога преко оне ствари и гласови су подјељени по принципу: 1. СНСД је запослио неког од мојих гласам за њега 2. Доста ови више јашу вријеме је да разгулите, гласаћу за опозицију

Лично ме не занима ничији програм ни ничије приче кад су то све шарене лаже и јасно је да од тог нема ништа. Нема правог плана, ни идеје ни моћи да овдје неко нешто промјени нити то много зависи од њих ако ћемо искрено. Свјесни смо ко нам судбу кроји. Ко год гласа за СДС не гласа из неке љубави и вјере у боље сутра него гласа да казни ове што сад владају за њихов лоповлук и бахатост.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Schlager je napisao:

Ето видиш, ја ћу такође да потврдим да је ово што је предсједница владе урадила у најмању руку неморално у овом тренутнку. Исто као и Дудеков кредит сину за воћњак. А од тебе сам морао да "чупам" изјаву да СДС највјероватније држи Обрена јер му требају гласови муслимана. Конташ разлику између нас двојице, тебе као "политичког вјерника" и мене као "сви су исти, набијем их"? А за тих 100 дана, ме'ш'чини начекаћете се још јако.

jednoga dana mozda i shvatis da ne moze biti isti onaj koji je pokrao,i onaj koji "ce pokrast cim dodje na vlast".....ne da mi se nabrajat ni imena na koja mislim iz snsd,niti imena rukovodstva sds..ali zaista,kad biste stali pred ogledalo,mozda bi i sami sebe upitali "jbt,pa kako mi bosic,pandurevicka,govedarica,tadic,cuzulan,pa i stevandic,mogu biti isti kao..."..ma necu ni da ih nabrajam na nasoj temi :lol: :lol:

al vjeruj da nisam ljut na vas koji tako pisete,jer sam potpuno svjestan moci medija,a taj spin vladajucih "svi su isti",to je jedino sto im je ostalo,samo to guraju,malu izlaznost i ubili bi za to vase "svi su isti"...i moram priznat,skidam im kapu kod koliko ljudi im je upalilo!!

sds ce i pored toga dobiti ove izbore ubjedljivo,jer ima ipak vise onih koji znaju da nije isto "ukrao" i "sigurno ce ukrast i on".... ja sad odoh na spavanje,hebala vas politika subotom pred ponoc... :D ..nastavicemo u ponedjeljak ujutro 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Sep 2014, 22:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mator čo'ek, a naivan....Dobiće al' u panjevima.
I stoji ovo što je Pele napisao, ljudi će glasati protiv SNSD-a ne za SDS jer SDS nema šta da ponudi. Skontali su i oni to pa igraju na tu kartu. Evo mi smo uglađeni fini, nismo bahati kao ovi na vlasti.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nisam cuo da SDS ima neke saveznike, kako jako malo pratim TV i kampanje, zna li neko reci nesto na tom planu?
Na koga SDS misli da se osloni u inostranstvu?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
jednoga dana mozda i shvatis da ne moze biti isti onaj koji je pokrao,i onaj koji "ce pokrast cim dodje na vlast".....ne da mi se nabrajat ni imena na koja mislim iz snsd,niti imena rukovodstva sds..ali zaista,kad biste stali pred ogledalo,mozda bi i sami sebe upitali "jbt,pa kako mi bosic,pandurevicka,govedarica,tadic,cuzulan,pa i stevandic,mogu biti isti kao..."..ma necu ni da ih nabrajam na nasoj temi :lol: :lol:

al vjeruj da nisam ljut na vas koji tako pisete,jer sam potpuno svjestan moci medija,a taj spin vladajucih "svi su isti",to je jedino sto im je ostalo,samo to guraju,malu izlaznost i ubili bi za to vase "svi su isti"...i moram priznat,skidam im kapu kod koliko ljudi im je upalilo!!

Ма у ствари ја од 1996. до данас живим у алтернативној реалности у којој су сви исти, дочим су у стварном свијету СДС-овци узор правде, поштења, високих моралних норми и заштите интереса РС". А то може и Изетбеговић јуниор да ми потврди... Чим се пробудим и вратим у "стварни свијет". Џеботе, к'о да се расправљам са Јеховиним свједоцима. :)

Vladimir RUS je napisao:

Poslednji put menjao sinip dana 13 Sep 2014, 22:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Rocker je napisao:
Nisam cuo da SDS ima neke saveznike, kako jako malo pratim TV i kampanje, zna li neko reci nesto na tom planu?

Spoiler:
Slika

знамо кога позиција покушава да прогура

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:

На Вучића. :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
elaboriramo jedno te isto po stoti put

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ш'а да се ради. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Rocker je napisao:

Na Karadzica.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 15:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dosta je bilo supljiranja o komunistima,cetnicima i partizanima :D

odsad cu vas ovdje informisati o aktivnostima stranke u ovih mjesec dana do izbora...danas smo zvanicno zapoceli kampanju za grad banjaluku,u maloj sali dvorane obilicevo,koja je naravno bila pretjesna....bili su svi mediji,pa koga zanima,moze pogledat u onim izbornim hronikama.....predstavili su se kandidati iz nase izborne jedinice,a upoznao sam i covu iz bg,cija agencija ce nam voditi kampanju,cini mi se da rece da se zove milan...ne bih otkrivao neke takticke finese,i zasto zasad kaskamo sa bilbordima u odnosu na mnogo manje od nas,ali vjerujte da se sve radi planski,i da se stranka dobro pripremila za ove izbore,pa i finansijski..od sredine sledece sedmice polako krecemo sa nasim standovima,sa kampanjom od kuce do kuce i bice to sve ok,pogotovo kako se kampanja bude blizila kraju...

u svih 14 banjaluckih podrucnih odbora,odrzacemo tribine...ako budete imali vremena,dodjite,poslusajte sta vam imaju poruciti kandidati srpske demokratske stranke,procjenite da li vam djeluju ok,posteno i iskreno,i nakon toga na izborima naravno glasajte po svojoj savjesti...ne nasjedajte na spin vladajucih "svi su isti",vec izadjite na izbore i glasajte za bilo koga...

sledeca drzuzenje sa narodom i tribina je u petak,na kocicevom vijencu...mislim da ce biti u 18 h,ali potvrdicu to jos ovdje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]