_Krol_ je napisao:
.....kada dodju tvoji bice nam po tvom potpisu......ista je to bagra sve...u 5 deka
Ako mislis da je ista bagra, onda im daj sansu da to pokazu, ili da te demantuju. Sa sadasnjom vlasti znas sta nas ceka, pa hajde onda da vidimo da l' ce nas novi pljackati, ili ce pokusati nesto napraviti.
Bosic nije vjest govornik. Tu sam saglasan. Bosic nikako nije za predsjednika Republike i to on zna, te je zato kandidovao Ognjena. Bosic nije govornik, ali ima znanje, dobar je organizator, dobar diplomata. Stranka je bila u rasulu i mora se reci da su Bosiceve zasluge velike u oporavku stranke. Zna se ko sta radi, sta je ciji posao i na tome svaka cast. Napravljeni su timovi za razlicite oblasti. Ekonomija, zdravstvo, poljoprivreda i svaki od tih timova ima svoj program. To druge stranke nemaju. SDS se mnogo, mnogo uozbiljio. Iako nisam dugo clan, za kratko vrijeme sam se uvjerio da je SDS postao ozbiljna stranka.
Mislim da u stranci postoje neki ljudi koji kaljaju obraz stranke, kojima tu nije mjesto, ali sam siguran da ce u neko dogledno vrijeme isti biti skrajnuti.
Pozivam vas sve da posjetite stranku. Svako ko zeli moze uci, popricati sa nekim, upoznati se sa ljudima koji su svakodnevno tu. Slager to bolje zna. Ne ujedamo, ne obecavamo med i mlijeko, ni to da ce nas odmah obasjati duga, ali neki pomaci ce biti vidljivi. Da vas ne lazem, ja nemam nista od ovog. obicni sam clan, niko mi nije obecao posao, niti nesto drugo, ali zarko zelim promjene, jer ovo sto rade ovi je ponizenje naroda.