banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Džontra je napisao:
Na ovo od RSBPBIH se samo može nadovezati zbunjeni čovjek koji kaže : "I onda je svizac umotao čokoladu"
Ajmo pobiti sve neistomišljenike i zavesti totalistički režim...Balkanski Bliski Istok, a nije Federacija...

Dragi Dzontra, nemam uopste volje diskutovati s nekim ko samo kontrira, a pogotovo ne s tobom koji uopste nisi formirana licnost, ali evo da ti pojasnim:
Niko nije rekao "pobiti neistomisljenike" nego "pobiti korumpiranu gamad"... Ako se sa uklanjanjem iste ne slazes, pa ti si onda pravi mainstream politikolog ;)
Drugo, zaokret, tj. od*ebavanje EU nije totalitarizam nego promjena politike. A posto nisam siguran koliko uopste pratis politiku, trebas da znas da cemo biti natjerani i u Nato ako nastavimo putem EU... je l' i to podrzavas?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Eto ispado komunjara i jugonostalgičar, da ne pominjem kako sam i iz mješanog braka...

ne trebas se toga stidjeti, i ja sam jugonostalgirac u dusi, i smatram komunizam idealnim drustvenim sistemom.

samo imamo jedan problem, vecina ljudskog roda nije na dovoljno visokoj stepenici evolucionog razvoja da shvati da je komunizam ultimativno rjesenje.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
De mi navedi neku zemlju u istoriji planete, da je samo "pobijala korumpirane". A da ne spominjem bilo kakvo zatvaranje od nečega vodi u povlačenje u sebe...Kao onomad Albanija...I opet te pitam, ko si ti pa da bi slao odavde ljude u rat da pobiju šiptare...Da li si ti nekom spreman pokucati na vrata i poslati ga u rat' da li si spreman na ista vrata pokucati i reći da je osoba koja je otišla u taj rat umrla? Da li si ti spreman ići u rat i nekoga ubiti? Jesi li? Zato prestani pričati gluposti i ponašati se kao neko ko zna o čemu priča, jer nemaš pojma. Al opet ja sam nedefinisana ličnost, neam ja pojma...
A komunizam je sve samo ne idealno...kominizam na prvom mjestu ima društvenu jednakost...a opšte poznata činjenica je da nismo svi jednaki...Evo ti si načitani intelektualac, a ja sam mješanac bez imalo pameti...Komunizam bi bio idealan kad bi svi bili isti, kad bi nam DNK bila ista...Tek bi tad bili jednaki i tad bi svi mogli vladati...a to bi onda bila demokratija...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
De mi navedi neku zemlju u istoriji planete, da je samo "pobijala korumpirane". A da ne spominjem bilo kakvo zatvaranje od nečega vodi u povlačenje u sebe...Kao onomad Albanija...I opet te pitam, ko si ti pa da bi slao odavde ljude u rat da pobiju šiptare...Da li si ti nekom spreman pokucati na vrata i poslati ga u rat' da li si spreman na ista vrata pokucati i reći da je osoba koja je otišla u taj rat umrla? Da li si ti spreman ići u rat i nekoga ubiti? Jesi li? Zato prestani pričati gluposti i ponašati se kao neko ko zna o čemu priča, jer nemaš pojma. Al opet ja sam nedefinisana ličnost, neam ja pojma...
A komunizam je sve samo ne idealno...kominizam na prvom mjestu ima društvenu jednakost...a opšte poznata činjenica je da nismo svi jednaki...Evo ti si načitani intelektualac, a ja sam mješanac bez imalo pameti...Komunizam bi bio idealan kad bi svi bili isti, kad bi nam DNK bila ista...Tek bi tad bili jednaki i tad bi svi mogli vladati...a to bi onda bila demokratija...

tipicno mjesanacko razmisljanje, zato smo i dovde dosli.
ako jednom nesto dopustis (neko je u prethodnim postovima to vec dovoljno dobro razlozio)...
to dodje nesto kako sve one emisije o kurvama zasto i kako su postale - mnoge od njih ne pretjerano svojom voljom, ali im je bio potreban novac, pa su rekle sebi samo jednom, pa jos jednom, pa jos jednom.... pa beogradski pasaluk.

a zemlja koja je nesto tako napravila? - zna se, nacisticka Njemacka. ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa tako brate,priznaj odma' da si nacista i sve ok....Vidiš kako je Danny odmah iznio svoj stav i sve ok....
Džontra kurvo,nisi mi rekao da si miješani? I šta će ti onaj Dražin bakrorez ustašo jedan? :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Držim sliku neprijatelja u kući...Da ga prepoznam na ulici i pretučem...
A nisam ti rekao, zato što smo mi mješanci prevrtljivi...al ti to i sam znaš zato što si i sam takav...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa.....imaš pravo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Pa tako brate,priznaj odma' da si nacista i sve ok....Vidiš kako je Danny odmah iznio svoj stav i sve ok....
Džontra kurvo,nisi mi rekao da si miješani? I šta će ti onaj Dražin bakrorez ustašo jedan? :lol:

ja sam realista. ako je nacizam po tebi tome najblizi ok.
inace smatram da je hitler napravio dvije strateske greske - jednu veliku, napao Rusiju, i jednu malu: nije uzeo Srbiju kao saveznika i policajca za ovaj region. Da nije imao toliki napoleonski kompleks, danas bismo sretno zivjeli u njemackoj EU, crpeci zalihe iz kolonija, i povremeno tukuci albance i muslimane samo zato sto nam se MOZE :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne'a šta,pravi si rodoljub....Nebitno što se diviš čovjeku koji je omogućio da nestane skoro dva miliona tvojih sunarodnika.....

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Realista...napao bi Kosovo s 9 miliona Srba i preuzeo bi ga u jednoj noći...
Ujedinio bi se s Hitlerom koji slavene gleda kao nižu rasu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Kojih 9 miliona Srba?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa znaš da je rekao da Srba ima devet miliona prije par strana...
EDIT: nije beg cicija, lako mi bilo potražiti
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Al, uz izbjeglice iz RS i RSK, plus mi iz RS, ima NAS bar 9 miliona :D

na ovoj strani

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ne'a šta,pravi si rodoljub....Nebitno što se diviš čovjeku koji je omogućio da nestane skoro dva miliona tvojih sunarodnika.....

ne divim mu se ja, samo kazem koju je gresku napravio. a divio bih mu se da je bio promucurniji da je skontao da Srbi nisu kao ostali Slaveni.
Dzontrice: pa sta pricas ti mili moj? Koliko Srba ima, ako racunamo citavu bivsu jugoslaviju? Da nije mozda 5mil?
Ja sam se na toj ili slicnoj temi ispravio. 7.5mil Srba u Srbiji, plus mi iz RS i RSK... To prevazilazi 9mil. I tvoja poenta je?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Plus sto miliona Rusa...Ma čitav svijet je naš!
Mada dopada mi se ovo kako me infantilizuješ s "Džontrice"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Plus sto miliona Rusa...Ma čitav svijet je naš!

rekao bih da je rusa ipak malo vise ;)
ne treba nam svijet, samo nam treba da od*ebemo od EU ideja. i to je to.
medjutim, s tobom o tome ne vrijedi raspravljati. tebi je najbolje da odes da se uclanis u neki floorball klub u BL i igras te igre bez kontakta :) to bi ti najbolje pristajalo.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
nepokoreni je napisao:
Pa bi se Beograd zvao Bombaj jer bi na samu pomisao na tako nešto ovi iz miroljubive EU digli sve što ima krila na Srbiju....

Je l' ti mislis da nakon sto bi se (za 10 20 ili 30 godina) Srbija ekonomski, te na bilo koji drugi nacin, povezala sa npr. Kinom i Indijom s kojima ruku na srce i nemamo neke pretjerano veze, te bili strateski faktor u geopolitickom smislu, da bi EU/Nato tek tako lako mogao da napada kao sto je to bilo 99e?

Ne mislim nego odgovorno tvrdim. Kad neko skrši milijarde dolara da napravi geopolitiču kartu na Balkanu tj bivšoj YU misliš da bi skrštenih ruku gledao kako to neko otima i razje8ava tek tako? Pa jarane to je zacrtano prije 20 i više godina i ima da tako bude, jer njima i pašu banana države sa korumpiranom vlašću koju mogu da okreću kako hoće, jer falinka SFRJ je bila zato što je nisu mogli kontrolisati s vana što je rekao Kisindžer ili ko već, a kao to bi opet tako da uradiš? Tek Kinu i Rusiju zabole patka za našim prepucavanjima gledaju svoju guzicu i korist, rat se odavno prestao dobijati na bojnom polju danas se to radi uvlačenjem u pakšu što dublje moćnima.
A tu istu EU što pominješ, kad bi nas odjebala pocrkali bi od gladi kad bi nam ispostavila račun za sve one pare što smo kukajući od nje iskamičili.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
ne divim mu se ja, samo kazem koju je gresku napravio. a divio bih mu se da je bio promucurniji da je skontao da Srbi nisu kao ostali Slaveni.

Ne mogu da vjerujem. Ti bi se divio nekome ko bi te svrstao u "visu rasu", bez obzira sto taj neko poubija milione drugih naroda koje po svojoj kvalifikaciji nije svrstao u tu rasu? Pa ti si onda kao Hrvati u NDH, samo na suprotnoj strani, jer ovo sto ti govoris da Hitler nije omogucio Srbima, on je to omogucio Hrvatima u NDH. I ti bi se divio takvom covjeku samo da je on to omogucio i Srbima. Pa onda si isti kao pristase Pavelica, samo na suprotnoj strani.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish:
prvo: razlika izmedju nas i Hrvata je to sto smo mi pravi ratnici, a oni koljaci-beskicmenjaci, koji od srednjeg vijeka, pa do 91 nisu imali drzavu. tako da to sa NDH nikako ne moze da se poredi.

druga stvar, sta, je l' ti tvrdis da nakon sto je hitler pobijedjen da je planeta krenula putem jednakosti i jednakih uvazavanja za sve. od 45-e nema duplih arsina?
ja samo kazem da bi u svijetu bilo bolje da ima jedan diktator koji otvoreno diktira sta se radi, a ne ovako kao sto to rade Amerika, EU i Nato, da na podmukao nacin izjedaju slabije od sebe, a sve pod krinkama znamo vec cega... i iz samo licnih interesa.
hitler je za svoj narod i one koji su mu bili saveznici vizionar, a da je bio pobjednik (uz zrtvu jevreja) svijet bi bio bolje mjesto za one koji su bili na njegovoj strani, nego sto je to sad svijet za sve nas koji smo bili na strani saveznika.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
druga stvar, sta, je l' ti tvrdis da nakon sto je hitler pobijedjen da je planeta krenula putem jednakosti i jednakih uvazavanja za sve. od 45-e nema duplih arsina?

Planeta nije krenula putem jednakosti, ali je jedankost daleko veca nego sto bi to bilo da je Hitler ostao na vlasti. Sto se tice diktatora njih nije falilo kroz istoriju i znamo kako su prosle sve zemlje i narodi koje su imale diktatore :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

Planeta nije krenula putem jednakosti, ali je jedankost daleko veca nego sto bi to bilo da je Hitler ostao na vlasti. Sto se tice diktatora njih nije falilo kroz istoriju i znamo kako su prosle sve zemlje i narodi koje su imale diktatore :roll:

pa ne vidim nesto da se bune protiv npr. diktatora Caveza, ne bi se bunili ni protiv Gadafija da se nisu umijesali zapadnjaci, pa evo Sadama nakon sto su svrgli ni 1% nije situacija bolja poslije ovoliko godina... zamisli tek u kojem bi se haosu nasla Kuba da Amerika nekako uspije svrgnuti diktaturu porodice Kastro?
jednostavno nisi u pravu da pod diktaturom nikad ne moze biti dobro.
Evo ti ovih mjesanaca na forumu, svi se kunu kako je bas u doba Tita bilo najbolje i dugo ce biti neprikosnoveno tako na prostorima bivse jugoslavije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]