Džontra je napisao:
De mi navedi neku zemlju u istoriji planete, da je samo "pobijala korumpirane". A da ne spominjem bilo kakvo zatvaranje od nečega vodi u povlačenje u sebe...Kao onomad Albanija...I opet te pitam, ko si ti pa da bi slao odavde ljude u rat da pobiju šiptare...Da li si ti nekom spreman pokucati na vrata i poslati ga u rat' da li si spreman na ista vrata pokucati i reći da je osoba koja je otišla u taj rat umrla? Da li si ti spreman ići u rat i nekoga ubiti? Jesi li? Zato prestani pričati gluposti i ponašati se kao neko ko zna o čemu priča, jer nemaš pojma. Al opet ja sam nedefinisana ličnost, neam ja pojma...
A komunizam je sve samo ne idealno...kominizam na prvom mjestu ima društvenu jednakost...a opšte poznata činjenica je da nismo svi jednaki...Evo ti si načitani intelektualac, a ja sam mješanac bez imalo pameti...Komunizam bi bio idealan kad bi svi bili isti, kad bi nam DNK bila ista...Tek bi tad bili jednaki i tad bi svi mogli vladati...a to bi onda bila demokratija...
tipicno mjesanacko razmisljanje, zato smo i dovde dosli.
ako jednom nesto dopustis (neko je u prethodnim postovima to vec dovoljno dobro razlozio)...
to dodje nesto kako sve one emisije o kurvama zasto i kako su postale - mnoge od njih ne pretjerano svojom voljom, ali im je bio potreban novac, pa su rekle sebi samo jednom, pa jos jednom, pa jos jednom.... pa beogradski pasaluk.
a zemlja koja je nesto tako napravila? - zna se, nacisticka Njemacka.