banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jun 2025, 04:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 397 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Sledeća

Treba li drzavni vrh RS otici u Srebrenicu u julu?
Da 27%  27%  [ 14 ]
Ne 73%  73%  [ 37 ]
Ukupno glasova : 51
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2015, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
jok....srebrenicu vidim kao kraj rata....ko sta zgrabi njegovo....svi osjetili da je kraj blizu pa se zalijetali gdje god je ko mogao

krajina je dogovor...ima jedan general...sad je u penziji...dusa od covjeka....najbolji covjek kojeg poznajem...kaze nekako ovako....sjedim u vikendici i razmisljam 20 godina.....za sta nam djeca izginuse.....sve mi je jasno sta i kako al ko je dao sanski most...nije bio dio njihovog dogovora jebem im majku i dogovor.....

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Glupost je kroz kontekst kraja rata jos veca.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada budete citali tekst sa Danijelovog linka, obratite paznju na autobuse.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka

sta na autobuse...jel sto holandjanin laze da su razoruzavani odmah iza krivine i ubijani direkt iz autobusa......

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne. Na dio kada kaze da su stigli autobusi.

Mene zanima odakle su u tako kratkom roku stigli autobusi. Pa ako ima neko od logisticara da nam objasni koliko je autobusa i kamiona potrebno da se prveze 30-40.000 ljudi? Koliko je vremena da se autobusi opreme, poprave, nadju vozaci i mehanicari? Da se utvrde trase kretanja? Uostalom, da se sve to organizuje u uslovima rata i sveopste nemastine.

Hvala.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka

To su autobusi kojima je dovezena nasa vojska na front.....i ko kaze da su odjednom prevezeni....odvezu do linije razgranicenja,istovare,vrate se ponovo i sve tako.....
Nesto buseva je mobilisano po okolnim opstinama....

Naravno...cifra od 40 000 je tacna taman toliko koliko i ona o 8000 pobijenih

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidis zasto potenciram istinu. I da su to sve nasi autobusi, to je ogroman broj tura. Pa da je cifra i pet puta manja.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka

Jebo te tns ti ko dijete...naravno da se zna istina.....samo 2/3 svijeta boli kita za istinom....a u te 2/3 su najace zemlje svijeta minus kilava rusija...i onda da das djeci u skoli pravu istinu skocili bi i oci vadili kako negiramo zlocin......ako hoces iskreno....zaboli me racku sta oni zvanjkaju kao istinu,zaboli me za njihovim rezolucijama a pogotovo me boli kitac za marsem mira i majkama srebrenice.....

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A kako da se nosimo sa svijetom ako zivimo u zabludama? Ne potenciram ja istinu radi simpatija bijelog svijeta. Vec radi nas samih. Cisto da u buducnosti ne dodjemo u situaciju da se pitamo ko im dade Sanski Most jer to nije bio dogovor.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka

A sto bi se nosili sa svijetom.....i sa njima i bez njih nosimo se sami u picku materinu....dosta nam je i to......

doci ce cas budi siguran u to kad ce se promijeniti konstalacija snaga i americki sesir nece sve moci pokriti.......e onda ce se sve znati kako jest...do tada....nek ricu goveda

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i takav razvoj situacije valja znati iskoristiti. A sesir je sesir. Cuva glavu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
[video]http://www.youtube.com/watch?v=jYD4aZqrrNA[/video]

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://vostok.rs/index.php?option=btg_n ... ZwM6xuqqko

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Redakciji Telegrafa sa molbom da bude objavljeno stiglo je pismo čitaoca iz Mostara I. M. (38), a koje vam
prenosimo u celosti:
“Ljudi, ja sam građanin Bosne i Hercegovine, tačnije iz Mostara sam – veroispovest: Islam (ako nekog zanima
jer nažalost prema tome se ljudi danas dele).
Sa gađenjem gledam ovu „Rezoluciju Pomirenja“ i da mogu ODMAH bi spalio sve do jednog primjerka.
Naravno da ću sa ovim postati „IZDAJICA“ i da će mi svako reći kakav sam to Musliman? E pa pravi, onakav
kakav bi svaki Musliman trebao biti! Zar nije greh najveći u našoj veri lagati? I učiti decu naopako? Kako može
neko reći da je Musliman, a sutra učiti decu da su Srbi genocidan narod?
Isti Srbi kojih je izginulo i Boga pitaj u Jasenovcu i par drugih mesta, a niko nije nikakve rezolucije donosio. Ja
svoje dete ću da ucim da je u Srebrenici bio genocid, i nemojte se zavarati da nije – gde god pogine više od 10
nevinih ljudi to je genocid i nikako ga drugačije ne treba zvati (bili oni Srbi, Muslimani, Hrvati, Kinezi itd).
Međutim, nikad svome detetu neću reći da su to Srbi uradili, ne!
To je uradilo par budala, igrom slučaja građana Srbije, verovatno i tada pod pritiskom istih sila koji danas
nameću kojekakve pogrešno, STRAŠNO pogrešno sročene rezolucije!
Srbi ne trebaju priznati da su genocidan narod, nikad! Trebaju priznati samo da je par njihovih građana, svi
znamo ko, učinilo ovaj zločin i bacilo jedan sramotni veo na građane Srbije, prave vojnike koji su se borili za
slobodu i branili svoju državu kao sto bi svak normalan.
Ti isti generali se opet ne mogu zaboraviti u Srbiji kao heroji, jer su sigurno odbranili svoju državu i svoja sela i
sprečili da dosta ljudi izgine, međutim bacili su tu mrlju na sebe i nema povratka tu.
Isto kao što i u Bosni treba da se prizna sve i jedan zločin, pokloni zrtvama i procesuira svaki general bio on
heroj ili ne, ako ima mrlju ima i tačka. Isto sa Hrvatima, isto sa svakom nacijom na svetu , pa koja nacija nema
par luđaka? Nemačka? Pa njihov je svet o jadu zabavio! Jedva ga sklonili.
Uglavnom, svim srcem molim da se ova rezolucija danas ne usvoji i da se ovaj narod pomiri onako kako treba,
a ne nekakvim nametanjem sa strane – svak prizna svoje greške, pruže se ruke, pokloni se žrtvama i samo tako
možemo napred”, napisao je on.
(D. Z., Telegraf)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 20:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
veteran 1987 je napisao:
Ima tu jos faktora. Srebrenica je poslije kozarca mislim prvo mjesto koje je VRS oslobodila a da je lokalno stanovnistvo ostalo u njemu. Jeenadnostavno na sve ove faktore jos dodati i nesposobnost kadra da se nosi sa tom situacijom.

Nije stanovnistvo ostalo.Muskarci su krenuli u proboj prema Tuzli u velikoj koloni do 15 000 ljudi a zene i djeca su otisli u Potocare bazu UN

Sa kolonom su vodjene teze borbe.kolona je tucena artiljerijom.Napravljeno je nekoliko zasjeda od strane VRS.A doslo je do sukoba medju samim muslimanima unutar kolone.Isto je bilo mnogo samoubistava.Kolona je bila presjecena na dva dijela itd

Evo jedan interesantan video dolazak kolone u Nezuk na Alijnu teritoriju 16 jula
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QWDzMtXQOeA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
A poticati su gdje? Pa na našoj teritoriji. Ono sto sam ja htio reci je da smo dotad kad bi ulazili u gradove zaticali pustinju. Ovo je prvi put da je ostalo i civilno stanovništvo i vojska. Znam da je preko 10 000 muslimana krenulo u proboj. Naoruzanih. Kao takvi su legitimna meta. Za sve osim za Hag.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Пучкоусти иде у Сребреницу. Мада то је било и очекивано.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Има још 3 дана да се опет предомисли. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 07:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da ce Bosnjaci povuci poziv ako rezolucija ne prodje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 397 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]