banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 11:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rocker je napisao:

Generalu svaka cast, ali ja nisam proveo onolike godine u uniformi da bi neko pobio par hiljada zarobljenika i sve ih zatrpao bagerima.
Da sam znao sta i kako ce se dogadjati nakon zauzimanja srebrenice, nikad mu ne bih pruzio ruku.

Hajde da se i ja složim sa tobom jednom!

Elem,gledam sad na fejsu,ima grupa "100 000 Srba koji su uz generala R.Mladića" ili tako nešto....Priključio se toj grupi i moj bivđši radni kolega....Srbin koji je tužio RS jer mu je otac poginuo na ratištu... :confused3:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Rocker je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Rocker je napisao:
A sta bi se protestima dokazalo, i sta bi se time eventualno dobilo ?

па са таквим ставом ништа.
на тргу бана јелачића још стоји разапет шатор и "домобрани" у униформама парадирају центром са антиним сликама.
зашто то не би било и у БЛ? инвалиди знају разапет шаторе у парку и чекат да им се дају неке паре, што то не ураде сад због младића?
самим ћутањем ми показујемо да прихватамо кривицу и да подржавамо хапшење а и осуду.

Zbog takvih kao ti, i slicnih stavova kao tvojih smo i dosli u situaciju da nas porede sa ustasama i fasistima.

Generalu svaka cast, ali ja nisam proveo onolike godine u uniformi da bi neko pobio par hiljada zarobljenika i sve ih zatrpao bagerima.
Da sam znao sta i kako ce se dogadjati nakon zauzimanja srebrenice, nikad mu ne bih pruzio ruku.

Значи и ти подржаваш Младићево хапшење?
Нисам се надао таквом ставу од тебе, читајући твоје постове од раније.
А и тих "пар хиљада", није претјерано јелда?

Нас су поредили и послије другог свјетског рата са усташама и фашистима иако то никад нисмо били.
Проблем је што ми који то нисмо трпимо због тог а Хрвати који то јесу поносне стоје и бране своје вјерујући да чине праву ствар.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Da je par desetina,previše je!
U momentu sveukupne satanizacije Srba,on je povukao potez koji će Srbe od naroda koji je uvijek bio na pravoj strani napraviti najveći bauk modernog doba....

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Citiraj:

Pa jeste bilo par hiljada, nemojte molim vas one priče o 200 streljanih muslimana...
Suština je da će ova naše sve pohvatati i osuditi dok njihove smradine oslobađaju.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Da je par desetina,previše je!
U momentu sveukupne satanizacije Srba,on je povukao potez koji će Srbe od naroda koji je uvijek bio na pravoj strani napraviti najveći bauk modernog doba....

таквих потеза је било током цијелог рата са свих страна.
да смо којим случајем ми требали бити "жртве" данас би Насер био оно што је сад Младић.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Maj 2011, 13:17
Što bi rekao Dodik:
Još jedna pobjeda Srba i srpske diplomatije!

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
zambak je napisao:
Što bi rekao Dodik:
Još jedna pobjeda Srba i srpske diplomatije!

Klasicno spinovanje :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Нас су поредили и послије другог свјетског рата са усташама и фашистима иако то никад нисмо били.
Проблем је што ми који то нисмо трпимо због тог а Хрвати који то јесу поносне стоје и бране своје вјерујући да чине праву ствар.

Naravno da podrzavam. Sud, pa neka objasni kako se moglo dogoditi da cim kazes "srbin" odmah dobijes po nosu zbog srebrenice. Ja nisam dobrovoljno obukao uniformu i ostavio dobar posao da bi neko ubijao zarobljenike i civile, nego da odbranim slobodu i obraz.
Ako to ne razumijes, jebiga onda, nema potrebe da ti bilo sta dalje objasnjavam.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
Mladic i Bin Laden su poginuli u istom rovu prije 15 godina xD

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Naravno da podrzavam. Sud, pa neka objasni kako se moglo dogoditi da cim kazes "srbin" odmah dobijes po nosu zbog srebrenice. Ja nisam dobrovoljno obukao uniformu i ostavio dobar posao da bi neko ubijao zarobljenike i civile, nego da odbranim slobodu i obraz.
Ako to ne razumijes, jebiga onda, nema potrebe da ti bilo sta dalje objasnjavam.

Имао је Младић довољно часних потеза током цијелог рата но о њима се мало или никако не пише као ни о српским жртвама.
Имамо овде форумаша (ако хоће нек се јави) који је био присутан кад су Хрвати бјежали из Травника па их наши заробили.
Тад је Младић дошао и све их пустио, и војнике и цивиле. Што о том нико не прича?
Сви говорите о Сребреници а нико не говори о оном што је било мало раније, о Орићевим кољачима који су харали тим крајем.
Освета је јебена ствар.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Osveta jest jebena stvar, ali ako ne laze on se svojim "djelom" svetio za neke dahije(stalimutovecdodje), a to je vec malo za ispitivanje...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
ERROR je napisao:
Osveta jest jebena stvar, ali ako ne laze on se svojim "djelom" svetio za neke dahije(stalimutovecdodje), a to je vec malo za ispitivanje...

Da nisi na casovima istorije u osnovnoj skoli sjedio na usima, znao bi sta su, ili ko su, bile dahije. Ja bih se na tvom mjestu makar potrudio sakriti takv sramotu, a ne je jos isticati u prvi plan.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
Имао је Младић довољно часних потеза током цијелог рата но о њима се мало или никако не пише као ни о српским жртвама.
Имамо овде форумаша (ако хоће нек се јави) који је био присутан кад су Хрвати бјежали из Травника па их наши заробили.
Тад је Младић дошао и све их пустио, и војнике и цивиле. Што о том нико не прича?
Сви говорите о Сребреници а нико не говори о оном што је било мало раније, о Орићевим кољачима који су харали тим крајем.
Освета је јебена ствар.

Izvini, ali daj reci mi koliko si imao godina u vrijeme rata? Ako si ih uopste imao.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Srbijo,da bog da se raspala na hiljadu komada

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
Освета је јебена ствар.

Potpis...i dalje ne vjerujem sta neki forumasi pisu(bar oni srpske nacionalnosti)
Citao sam po hr portalima i forumima preko hapsenja Gotovine i Markaca do presude,rijetko ces naci koment nekog Hrvata koji kaze da su isti cinili zlocine.99% ih je uz njih.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Освета је јебена ствар.

Izvini, ali daj reci mi koliko si imao godina u vrijeme rata? Ako si ih uopste imao.

Какве то везе има?
Ратко Младић је један од људи који су поставили темеље РС. Његовим процесуирањем тим темељи су пољуљани.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svima koji misle da bi mi trebali ko hrvati strajkati gladju i sijeci se staklom , eno Komarica jedva ceka.
Lijepo se odrecite sizme i postanite hrvati, bice vam lakse.

АЛЕКСАНДАР je napisao:

Какве то везе има?
Ратко Младић је један од људи који је поставио темеље РС. Његовим процесуирањем тим темељи су пољуљани.

Ima veze, i to velike. Recimo i ja sam jedan od ljudi koji su postavljali temelje RS-a. Za razliku od Ratka Mladica, ja sam temelje zalio svojom krvlju (u vise navrata). I stotine mojih saboraca.
Ja ne mislim da ce RS biti ugrozena njegovim hapsenjem, nema nikakvih razloga za to. Moze biti ugrozena u slucaju da takvi kao ti izadju na ulicu i pocnu lupati izloge.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ето, ако се буде излазило, ја ћу сигурно изаћи. излоге нећу лупати, за тим нема потребе.
а што се тиче угрожености РС, уколико се докаже да је иста створена на "геноциду", видјећемо шта ће бит.
можда нови рат? хоћеш ли опет оставити добар посао да би бранио част и слободу?

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
nema nikakvih razloga za to. Moze biti ugrozena u slucaju da takvi kao ti izadju na ulicu i pocnu lupati izloge.

Nek` se lupa po BG i Srbiji,njihova vlast,njihova policija je sprovela hapsenje...ne Rep.Srpske

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
ето, ако се буде излазило, ја ћу сигурно изаћи. излоге нећу лупати, за тим нема потребе.
а што се тиче угрожености РС, уколико се докаже да је иста створена на "геноциду", видјећемо шта ће бит.
можда нови рат? хоћеш ли опет оставити добар посао да би бранио част и слободу?

Ja sigorno hocu, za tebe nisam siguran. I prosli put su tako neke bukadzije poput tebe makle preko grane nakon samo par dana.
Sve heroji, ali cim je zapucalo i nestalo marlbora pobjegose glavom bez obzira. I naravno sad glavu okrecu kad me sretnu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]