DELLBOY je napisao:
@Aragorn
Starac mislim da ovaj tvoj pristup ne vodi ničemu...Bar ne onom čemu ti težiš (pa čak i ja).
Izbori su pravo rješenje za tvoj problem. Ali ako tvoje mišljenje usvoji šačica ljudi (forumaša) opet si donji.
Ti si npr ljut što je grad bio blokiran zbog SNSD-a. Meni se lično ebe za njim i njegovim kongresom.
Ako ne mogu to promjeniti, mogu se skloniti da ne gledam zlo očima. Jer se onda još više iznerviram.
Ali nije ni rješenje izigravati noja.
Izbor su blizu. Zaokruži neki drugi broj...
''natjeraj'' mnogo ljudi da zaokruže drugi broj
Dell, razumijem što govoriš. Uopšte se ne trudim da ljudi usvoje moje mišljenje, želim da ljude podstaknem da razmišljaju (što više to bolje), jer samim tim će se nešto pozitivno desiti. Moja ljutnja je prolazna, jer ko će se stvarno ljutiti što je vuk vuk, i što je pojeo ovcu! Ja samo hoću da ukažem da se radi o vuku, koliko god jagnjećih koža na sebe nabacio.
I uopšte nije u pitanju SNSD nego bahatost kao pojava. Ko god je bahat, ko god zloupotrebljava svoj položaj, ko god je parazit na račun drugog, ja sam mu nasuprot, pa ko bio da bio. Danas Dodik(ovi) juče Ivanić(evi), prekjuče Karadžić(evi) i Krajišnik(ovi)...
To nije lična stvar, pogotovo ne stranački ili izborno motivisana.
Ja se ne slažem da samo posmatram šta se radi, i da me "baš briga" za to. Naravno da me briga za okruženje u kom živim i u kome će živjeti i moja djeca i ljudi koje volim i cijenim...Nije mi svejedno!
To što se dešava, svaki potez, svaka sitnica i krupnica, nešto govore onom ko ima uši da čuje i oči da vidi, i um da razumije.I ja reagujem....
Dobro, ja inače imam običaj da se izražavam u hiperbolama, ali to je moj stil. Međutim, važno je da ne mašim suštinu, i da ne pričam samo zato što mi je do mentalne gimnastike, ili što sam ljut na cijeli svijet...U stvari nisam ljut ni na koga. Ti mene pusti da ja pišem kad i šta mi se piše, a ja dobro znam zašto to radim, a znam i šta i koliko sa tim postižem ili ne postižem. Svemu ima vrijeme i svakom poslu ima vrijeme. A velike promjene počinju uvijek od nečeg malenog i neuglednog...neočekivano...Ja osjećam da se nešto iza brda valja, mirišim to u zraku, u vodi, u zemlji...
I to u stvari, vrlo malo ima veze sa (ovim i bilo kojim) izborima i političarima...Ja cijelo vrijeme u stvari pišem o tome, sijem sjeme koje će možda dati neki rod nekad (a to ne zavisi od mene), a političari i njihovo ponašanje su mi samo dobar "šlagvort".