banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 17:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2008, 05:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
XIX century je napisao:
SIJU[quote="fantastikus1 je napisao:
Ne daj se Ratko mi smo uz tebe

jest, kao što je on bio uz nas kad je iznio ono par milijardi iz banjalučkog SDK-a i nagulio. 8)

Zar mu onda nismo mi trebali suditi,nisam znao da se Hagu sudi za kradju novca :roll:[/

što se tiče mene, nek mu sude za bilo šta, kad je tako mogao opljačkati svoj narod i ostaviti ga u najvećoj bijedi. :cat: 8)[/quote]

IXI Objasnila 8)

Daj ljudi molim vas.DOk je on hasao lubenice na Palama,mi smo u Sarajevu zivjeli na saci rize sedmicu dana,ako nam se posreci.More..kus...Smrt Hagu,ali smrt i pljackasima sa obe strane Drine

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 08:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Kao sto smo nocas kum i ja uz pivo malo komentarisali o cupi, nije neki covjek al mi ga zao ko Srbina i molili boga da nam samo Denerla ne uhvate mada mislim ipak on je vojnik i nece se ziv predati

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 08:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nek bar Mladić umre na slobodi, kao onaj šokac i onaj vehabija!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Sassy je napisao:
,nisam znao da se Hagu sudi za kradju novca :roll:[/

što se tiče mene, nek mu sude za bilo šta, kad je tako mogao opljačkati svoj narod i ostaviti ga u najvećoj bijedi. :cat:

Da, njega inace i trazi cijela Evropa zbog toga sto je imao duuuubok dzep. :D
Toliki patriota, toliko volio svoj narod, svoju porodicu da se krio 13 godina, bio uteg svim Srbima i od nas pravio balkance koji jos zive u ratu i kriju svoje "heroje". A istina je da vise nikoga nije briga... sto rece i Vasic sinoc, lik mi inace ide na jetru najveci dio vremena al izvali i on neku pametnu.

A ovih dana najjaci mi je Dacic sa njegovim biserima poput "pa moram da se sastajem sa tuziocima iz Haga, pa i Kostunica se sastajao sa Del Ponte" , ili ovo brzopotezno pranje ruku MUP-a od hapsenja. Jos ce traziti neki izgovor svaki put kad bude is'o da pisa.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Znaci ona slika kako izgleda je ludnica, ne bih ga prepoznao nema sanse. Onaj tihic sinoc kenja kako su novinari krivi sto je on heroj u zemlji i kako su novinari krivi za rasplamsavanje mrznje u zemlji i za pokretanje nereda, a oni po cele dane emituju ratne snimke, sta im onda to znaci sigurno pokazuju kako nas balije vole... ma onu BHT treba zapaliti

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 10:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dragan Dabić

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Iskreno kreten zasluzuje samo smrt sve ostalo je malo za tog izdajnika svog naroda...covjek koji nas je prodao u svakom pogledu...i da ga zalim...ubio bi ga kao i onog siptara Haradinaja bez casa okljevanja...samo mi je zao sto to neko vec nije uradio...ovo sto je on uhapsen i sto ce mu se suditi u Haagu je samo gore po Srbiju!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Koliko ima cigana ovde, stvarno nevjerovatno ..
Kako se mozete radovati hapsenju jednog Srbina i slanju u taj jebeni Hag koji ce ga kao pravedno osuditi??
Pa vidite sta se dogadja sa siptarima i muslimanima koji odu tamo ..
Federalci ce sad sve moguce uraditi da ukinu "genocidnu tvorevinu" a vi se radujete tome ...
Ne treba nama vecih neprijatelja nego sto smo mi sami sebi ..
STRASNO!

Pljujete po svom narodu preko Drine... Pa vi ste budale ...

E sad sto se tice konkretnih stvari o hapsenju ..
Njegov advokat izjavio da je uhapsen jos u petak vece u autobusu i da je to tad drzan negde u nekoj sobi koja nije ni zatvor ni nista..

Posto pratim vijesti cijelo jutro .. prvo gledam izjavu MUP-a Srbije da oni nemaju nista sa hapsenjem i da nisu to organizovali ..

Posle toga gledam Rasima Ljajica kako prica kako je policija vec duze vreme pratila Karadzica, cekala da on bude sam pa da ga onda uhapsi da nebi doslo do nekog incidenta ..

Radovan se navodno bavio alternativnom medicinom, radio u nekoj beogradskoj klinici i zivio na Novom Beogradu ..
Objavili su njegovu sliku na TV gde lici na nekog bijelog maga..
Sta se tu desilo pitaj boga..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
XentoniX je napisao:
Koliko ima cigana ovde, stvarno nevjerovatno ..
Kako se mozete radovati hapsenju jednog Srbina i slanju u taj jebeni Hag koji ce ga kao pravedno osuditi??
Pa vidite sta se dogadja sa siptarima i muslimanima koji odu tamo ..
Federalci ce sad sve moguce uraditi da ukinu "genocidnu tvorevinu" a vi se radujete tome ...
Ne treba nama vecih neprijatelja nego sto smo mi sami sebi ..
STRASNO!

Pljujete po svom narodu preko Drine... Pa vi ste budale ...

E sad sto se tice konkretnih stvari o hapsenju ..
Njegov advokat izjavio da je uhapsen jos u petak vece u autobusu i da je to tad drzan negde u nekoj sobi koja nije ni zatvor ni nista..

Posto pratim vijesti cijelo jutro .. prvo gledam izjavu MUP-a Srbije da oni nemaju nista sa hapsenjem i da nisu to organizovali ..

Jel ti zao Rase materet???

Posle toga gledam Rasima Ljajica kako prica kako je policija vec duze vreme pratila Karadzica, cekala da on bude sam pa da ga onda uhapsi da nebi doslo do nekog incidenta ..

Radovan se navodno bavio alternativnom medicinom, radio u nekoj beogradskoj klinici i zivio na Novom Beogradu ..
Objavili su njegovu sliku na TV gde lici na nekog bijelog maga..
Sta se tu desilo pitaj boga..

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja sam vaš Oglo Ogulin Ćulibrk i alternativnom medicinom se bavim!

Za ovaj eksperiment nije nam potreban luk, pa ćemo njega da bačimo!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Normalno da mi je zao.
Zao mi je svakog Srbina koji zavrsi u Hagu jer tamo nema pravde za SRBE.
Ako ce mu neko suditi onda to trebamo biti mi a ne oni koji rade protiv nas!!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
Vuk_samotnjak je napisao:
Slika

ма бураз то је гандалф

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 11:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Duffman je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Slika

ма бураз то је гандалф

Ma Deda Mraz :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ja ne mogu da vjerujem da ima jos srba koji se raduju ovome??? mislim, nakon sto je oric pusten iz haga, nakon sto slobodno seta po sarajevu u kojem mu je priredjen i DOCEK, gdje su izjavljivali da je njegovo pustanje iz haga VELIKA POBJEDA BOSNE, neko se jos veseli ovome? zbog toga sto ce oni sto su sljegli u sarajevo, i kojima je oric heroj, sad da nas, kao veliki evropejci i demokrate, potapsu po ramenu i kazu "dobro, djeco, niste losi, popravljate se".
i nek mi niko ne sere da "treba prvo pocistiti svoje dvoriste, pa onda gledati u tudje". jer je tako nesto moguce samo ako i sa druge strane postoji spremnost za tako nesto, sto u ovom slucaju ocigledno ne vazi. licno, radovana uopste ne volim, ne smatram ga nikakvim srbinom, ali mi se povraca od tog ulizivanja "komsijama" i evropi koja oslobadja orice i ostale, i tog prihvatanja teze da su jedino srbi ovde cinili zlocine i da jedino oni treba da odgovaraju.
izvinjavam se ako sam ikad ista rekao protiv zorana djindjica, on je cetnicki vojvoda u odnosu na ovu prodanu bagru koja sad vlada srbijom.
a, mozda se svi raduju zato sto je ovo "presudan korak priblizavanju evropskoj uniji"???
pogledajte samo primjer poltronske drzave hrvatske, koja ispunjava sve zahtjeve evropske unije, svira kako im oni diktiraju, i opet su im francuzi juce rekli "ulazak u evropsku uniju? mozda 2012, a mozda ni tad". sve zemlje balkana ce u paketu da udju u evropsku uniju onda kada to evropi bude odgovaralo, bez obzira kako se ponasale, koga budu izrucivale. ili je, mozda, rumunija usla u evropsku uniju zato sto su se ti cigani jedno jutro probudili kao potpuno novi, moderni, demokratski narod? ne, ipak ce biti da su usli zato sto je to evropi odgovaralo. bio sam tamo 2001 godine, i nakon bukuresta mi se ono teheransko sarajevo ucinilo kao london.
poenta je da ovo nije nikakav korak ka evropskoj uniji, jer zaboli evropu i za karadzica i za srbiju, bosnu, hrvatsku i sve ostale jadne i cemerne tvorevine ovog supka evrope (kako to amerikanci kazu), primace u EU one za koje budu postojali politicki razlozi da budu primljeni.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 13:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Evo jos bolje slike

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Milanko Djeric je napisao:
ja ne mogu da vjerujem da ima jos srba koji se raduju ovome??? mislim, nakon sto je oric pusten iz haga, nakon sto slobodno seta po sarajevu u kojem mu je priredjen i DOCEK, gdje su izjavljivali da je njegovo pustanje iz haga VELIKA POBJEDA BOSNE, neko se jos veseli ovome? zbog toga sto ce oni sto su sljegli u sarajevo, i kojima je oric heroj, sad da nas, kao veliki evropejci i demokrate, potapsu po ramenu i kazu "dobro, djeco, niste losi, popravljate se".
i nek mi niko ne sere da "treba prvo pocistiti svoje dvoriste, pa onda gledati u tudje". jer je tako nesto moguce samo ako i sa druge strane postoji spremnost za tako nesto, sto u ovom slucaju ocigledno ne vazi. licno, radovana uopste ne volim, ne smatram ga nikakvim srbinom, ali mi se povraca od tog ulizivanja "komsijama" i evropi koja oslobadja orice i ostale, i tog prihvatanja teze da su jedino srbi ovde cinili zlocine i da jedino oni treba da odgovaraju.
izvinjavam se ako sam ikad ista rekao protiv zorana djindjica, on je cetnicki vojvoda u odnosu na ovu prodanu bagru koja sad vlada srbijom.
a, mozda se svi raduju zato sto je ovo "presudan korak priblizavanju evropskoj uniji"???

pogledajte samo primjer poltronske drzave hrvatske, koja ispunjava sve zahtjeve evropske unije,
svira kako im oni diktiraju, i opet su im francuzi juce rekli "ulazak u evropsku uniju? mozda 2012, a mozda ni tad".

sve zemlje balkana ce u paketu da udju u evropsku uniju onda kada to evropi bude odgovaralo, bez obzira kako se ponasale, koga budu izrucivale.

ili je, mozda, rumunija usla u evropsku uniju zato sto su se ti cigani jedno jutro probudili kao potpuno novi, moderni, demokratski narod?
ne, ipak ce biti da su usli zato sto je to evropi odgovaralo. bio sam tamo 2001 godine, i nakon bukuresta mi se ono teheransko sarajevo ucinilo kao london.

poenta je da ovo nije nikakav korak ka evropskoj uniji,
jer zaboli evropu i za karadzica i za srbiju, bosnu, hrvatsku i sve ostale jadne i cemerne tvorevine ovog supka evrope (kako to amerikanci kazu),
primace u EU one za koje budu postojali politicki razlozi da budu primljeni.

Управо тако.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Da ponovim:boli me qratz za Radovana.Lopov nas je ojadio malo je reci.A o prodaji i zamjeni teritorija da ne govorim.Ali greska je da ga salju u Hag.Treba mu ovdje suditi i presuditi!!!
Uzasno ce biti iritirajuce "moralisanje" iz komsijskih redova narednih ne znam koliko ni ja dana i prica kako je RS genocidna tvorevina ovo-ono.Ali istrpicemo i to.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 13:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ako ti neko spasi zivot, a poslije toga ubije covjeka, on je tebi i dalje spasio zivot, i i dalje trebas da mu budes zahvalan na tome. Ako je kriv za Srebrenicu, za kradju sopstvenog naroda, ok, neka odgovara za to, ali i dalje je to covjek koji nas je poveo u ono u cemu smo svi bili slozni, i dalje je to covjek pod kojim smo imali preko 70% BiH, Da je Hag pravedan sud, ja bi prvi bio za to da se isporuci, prvi sam za to da mu se sudi za kradju sopstvenog naroda.

A vi, klonovi Natase Kandic, radujte se i dalje. Dajte novu snagu nasim komsijama koji se busaju u prsa kako je sad vrijeme da se ukine "Republika Sumska".

Mali smo mi narod, koliko velike izdajice imamo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]