banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 15:31 Danas je 15 Jun 2026, 15:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 11596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 575, 576, 577, 578, 579, 580  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jun 2026, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mislom da Draško neće ni izlaziti na izbore poslije ovog danas.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2026, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Opozicija umjesto da izađe sa 2-3 liste za NSRS (kad već ne mogu sa jednom) izaći će rasparčana, a lista za NSRS.je važnija i od inokosnih funkcija.

Stanivuković je već prevukao masu SDS-ovaca, pogotovo iz BL samo će se nastaviti prelijevati u njegov pokret.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2026, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka

veteran 1987 je napisao:
A mislim da je i izgledno jos jedno cijepanje SDS,pogotovo poslijeovako tijesnih odluka.
Kako je Drasko usao u SDS meni je misterija ,priznajem.

SDS se vazda cijepa i vazda ih neko napušta. Ali, ovi izbori su im biti ili ne biti, u slučaju da osvoje manje stolics u NSRS dalje cijepanje je neminovno. Dok ne ostane jedan član, onaj forumaš sam da ugasi svjetlo. Ili i on razmišlja malo o bježaniji.

I nije misterija podrške Drašku u dijelu SDS-a. Pare+uticaj sa strane+masa ih već prešla i prevode svoje kontakte.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2026, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Choban je napisao:
Opozicija umjesto da izađe sa 2-3 liste za NSRS (kad već ne mogu sa jednom) izaći će rasparčana, a lista za NSRS.je važnija i od inokosnih funkcija.

Stanivuković je već prevukao masu SDS-ovaca, pogotovo iz BL samo će se nastaviti prelijevati u njegov pokret.
Slažem se. Džaba i pobijeda za predsjednika ako nema skupštinske većine. Šta predsjednik može učiniti onda? Skoro ništa. Da vrati zakon nazad u skupštinu a drugi put ga mora potpisati.

Sama ideja u utapanju Draškovog pokreta u SDS i nije loša ali to je trebalo učiniti mnogo ranije.

Послато са SM-A175F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2026, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
To utapanje i nije baš tako jednostavno kao što se na prvi mah čini

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2026, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Mislom da Draško neće ni izlaziti na izbore poslije ovog danas.

tug :( y plaky

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2026, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Sav ovaj cirkus u zadnjih mjesec dana pokazuje koliko je opozicija kompletno nesposobna.

Drasko ima ambicije kojeg su debelo iznad i preko njegovog intelekta.

SDS ima dio ljudi koji su se upecali na mogucnost da uplove sa Draskom u vlast i napune dzepove, i dio ljudi koji nisu na prodaju i tu je u najavi cijepanje stranke. Valjda 763. po redu.

Vukanovic je neozbiljan za ozbiljnu politiku.

I onda ce i ovaj i ovakav SNSD koji ima tonu kadrovskih problema opet da ispliva i dobije izbore.

U prevodu, nista novo.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2026, 22:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
svaka ideja draska kao kandidata ispred opozicije za predsjednika je bila losa. bilo ko iz sds-a pa i sam vukanovic bi bili bolji kandidati. govorim sta bi bilo bolje za drzavu, nista drugo.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 05:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prevelik je upliv novca iz Srbije za PSS,oči bodu i medijska podrška preko BN TV i nekih portala...tako osokoljeni i debelo podmazani iz Srbije PSS su zamislili da su im sva vrata otvorena,čak je i onaj mlađahni Stanišić otvoreno napadao LJ.Petrovića u Bijeljini.I sad zamislite šta bi se sve na lokalu dešavalo fuzijom PSS I SDSa a na višim nivoima da ne pričam.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 07:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ispada jedini je zdravorazumski potez glasati za SNSD. Jer ako nas onaj bolesnik poklopi možemo lagano pakovati kofere.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 09:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Eh nekad tamo kad sam ja ovde objasnjavo ko je i šta je, niste mi vjerovali.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Bez obzira na svu nesposobnost opozicije, najveci problem im je Vukan. Covjek se samo kandidovao iako mu je baza jako mrsava ,odbija mogucnost bilo kakvog dogovora,a ako bilo ko ospori njegove budalastine onda je izdajnik.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
_зока je napisao:
Ispada jedini je zdravorazumski potez glasati za SNSD. Jer ako nas onaj bolesnik poklopi možemo lagano pakovati kofere.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Изгледа психопата не може ипак проћи ни поткупити Миличевића и Петровића, који су јасно и оштро против њега, а колико видим ипак су стекли јако упориште у странци.

Мада исркено ја ово "не контам" ко је кога предложио, ко је гласао, ко је кога бушио, ко је за Драшка, ко је мало за Драшка, ко је нимало за Драшка.

Додуше и не занима ме да контам, јер не може бити лоше чим овако плаћу нене:

Slika

....

А Вукан к'о Вукан, опет се прси да он испадне некако најбитнији у цијелој причи... од народног трибуна постао је народни смор и квочка.

И да, остаје могућност да је Блануша формално прихватио Драшков предлог, а знао да ће пасти на том одбору, главном или ком већ. Ипак човјек ако и није досада показивао неки калибар политичара, доктор је наука, није шабан, има интелектуални капацитет некакав.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Blanusa mi djeluje kao neko ko zna i moze procijeniti situaciju. SDS je sam sebi najveci neprijatelj.a svojim lutanjem je godinama i najveci neprijatelj opozicije u RS. Ako je suntavi Draskic dosao na korak da ih preuzme onda neznam kako bi to sutra vodilo drzavu. Mogu zamisliti borbu za podjelu ministarstava, javnih preduzeca itd.
Kako bilo mozda je ovo prilika profesoru da pokusa preuzeti stranku, jer bolju nece imati. On svakako nije planiran tu gdje jeste ali mozda pokaze muda. Mada realnije je ocekivati novu stranku i ko zna koje cijepanje.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka

Rivaldinho je napisao:
И да, остаје могућност да је Блануша формално прихватио Драшков предлог, а знао да ће пасти на том одбору, главном или ком већ. Ипак човјек ако и није досада показивао неки калибар политичара, доктор је наука, није шабан, има интелектуални капацитет некакав.

Misliš da je toliki kapacitet da izvede takav potez? Predloži znajući da će prijedlog biti odbijen?

I on je doktor tehničkih nauka, svaka njemu čast, ali danas svaka šuša može biti doktor nauka. Ako je dobar u tehničkim naukama, ne mora značiti da će biti dobar u politici.
Šta mislim o Blanuši napisao sam davno. I, nažalost, pogodio. Čovjek nije taj kalibar. U političkim smislu. Mislim da neko manipuliše sa njim.

I neka mu neko plati frizera i par odijela, bruka se hoda gradom pogužvan sav, sreo ga nedavno, kao da mu je sako krava žvakala. Pa jebote, druga po veličini stranka. Predsjednik. I ne mora vazda u odijelu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 14:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Захвалан сам Предсједништву Српске демократске странке и предсједнику Бранку Блануши што су ме на највишем органу странке предложили као кандидата за предсједника Републике Српске. То је част, али још више обавеза коју као предсједник Покрета Сигурна Српска схватам веома озбиљно

Sta ovo drasko tvituje danas?!
Dvosmisleno, sad moze da se tumaci kao hvala sto ste me kandidovali iako nije proslo, ili u smislu da je on ipak kandidat?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
U smislu kako je Blanuša nezainteresovan i kako je htio da se izvuče iz priče.
Vjerovatno istina, a usput i blaga diskreditacija.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jbg, blanusa je svakako diskreditovan. i sam sebe a i stranka ga je diskreditovala jer nije jedinstveno stala iza njega vec se podijelili.
i kako sada narod "ovo" da podrzi? strategija iscrppljivanja branka blanuse je ocigledno upalila, sada jos treba pocistite ove koji su mu drzali stranu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Mislim da sam nekad pisao na temu, ovo sve izgleda kao da postoji neka nevidljiva sila koja potkopava i lagano "topi" SDS, a sve je počelo sa Bosićem.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2026, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Choban je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Misliš da je toliki kapacitet da izvede takav potez? Predloži znajući da će prijedlog biti odbijen?

I on je doktor tehničkih nauka, svaka njemu čast, ali danas svaka šuša može biti doktor nauka. Ako je dobar u tehničkim naukama, ne mora značiti da će biti dobar u politici.
Šta mislim o Blanuši napisao sam davno. I, nažalost, pogodio. Čovjek nije taj kalibar. U političkim smislu. Mislim da neko manipuliše sa njim.

I neka mu neko plati frizera i par odijela, bruka se hoda gradom pogužvan sav, sreo ga nedavno, kao da mu je sako krava žvakala. Pa jebote, druga po veličini stranka. Predsjednik. I ne mora vazda u odijelu.

Ваљда је толико капацитет да може пребројати од кога има, од кога нема подршку у одбору.

Како год, најважније да су изгубили Драшко и Вучић. Лакше ћемо с Бланушом, него са њима.

Vrh

[ 11596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 575, 576, 577, 578, 579, 580  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]