Pfc88 je napisao:
Iskreno, ne.
Nemam penzionera u kuci, a i nije me to toliko zanimalo. Doduse ne zanima me ni sad. Samo me nerviraju pricom o nekom strasnom povecanju, i o nekom napretku RS. A vise nam iz zemlje ne odlaze samo doktori i skolovan kadar vec i kurta i murta. A zene umiru u fabrikama radeci za 410 km.
Znam da su ranije sva ta "socijalna" davanja bila manja, ali i sada je to za bilo koju drugu "normalnu" drzavu smijesno.
Pa ne vidim da li stvarno postoji potreba za tolikom samopromocijom, necim sto bi trebala biti sasvim normalna stvar.
Па распитај се мало о исплати пола панзије па 80% па кашњењима па износима исте па ће ти бити јасно зашто неки пензионери кажу да нема шансе да икад више гласају за СДС.
А иначе, ено из 'Рватске од уласка у ЕУ отишло 300.000 људи, званично. А домаћи послодавци, ако наставе да одлазе и "Курта и Мурта", што искрено подржавам, јер ко год оде може и да се врати, ће на крају баладе морати да почну да плаћају раднике више. Поготово стручне и образоване раднике.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.