banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
_зока je napisao:
Znam ih i više od tuceta, i iz pozicije, a i opozicije. I znam da posao neće izgubiti ko god došao na vlast jer niko neće rizikovati slijedeći izborni ciklus otpuštanjem.
I da, koliko nemaš pojma govori spominjanje ŽRS i premija plate u istoj rečenici. Pa tamo inženjer sa 20 godina staža, sa svim prinadležnostima na koje ima pravo ima platu kao kasirka u Tropiku.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Opet pišeš jedno te isto. Ko je spominjao inžinjere ? Znam ih koji su dobijali posao, a posao im je bio da sjede u kancelariji i praktično ništa ne rade. Kolika je plata nije ni bitno, ako zjakaš po cijeli dan.

Nek ti imaš pojma.

P.S.

Znam ih i par koji rade obične poslove na održavanju, voze bolje automobile nego ja, tako da priču o kasirkama okači mačku o rep.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
richa je napisao:
Castra je napisao:
@Choban
Ovo je debilna akcija SNSD-a, sa ciljem da postignu - pa ništa. Privuće ljude da se testiraju jer ih je panika uhvatila ili jer žele negdje da idu.
Prodaće svoj glas zbog testa od 30-40 KM.
Realno, ako Alpha Lab drži neki SNSD pulen, oni su to završili po ustaljenom postupku izbornih poslova...

Po čemu se ova akcija razlikuje od ostalih?
I prije su imali te medicinske akcije...
Mada bilo je i dijeljenja pašteta, praška za veš i čega sve ne... Obična kupovina glasova...

A ovo, ovaj video, to je meni čisto vrijeđanje moje superiorne inteligencije.
Mažu oči ljudima koji ne žele ili ne mogu da uključe kontalicu, a takvih je previše kod nas.
Sve ok, može i takva kampanja, ali nemojte da mi serete non-stop kako ste dobri, čestiti i pravedni...
Inteligencijo. Jel ti ne vrijedja tvoju superiornu inteligenciju kad snsd prosipa iste ovakve supljake svake dvije godine istim tim koji ne koriste kontalicu, a redovno pobjedjuju unazad xy godina? I ko sere da je bilo ko dobar? Svakako nece biti bolje ko god da dodje na vlast, al daj bar skloni crvene idiote previse se bahate ne samo jebuci narod u zdrav mozak, nego sto za njih nema morala, etike postenja ni u kakvom obliku.
Cim im neko od kumova krene da supljira i vrda ide klanje do samog dna, da bi firmu istog tog kuma kupili i peglali budzet i pare za nevjerovatne sume kroz raznorazne tendere. Cist primjer prointer. A kaldera i niskogradnja samo sto se nisu zalaufale.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A opozicija ostaje opozicija, jer je negdje pokazala da radi drugacije.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Naravno da nije, nego kao sto dosadi srati u istu solju pa s vremenom promjenis da seres u novije, mladje.
Tako isto i ovo.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 20:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Ma u biti ok, ali da na vlast i dodju kao seratori i ako ce sutra oni biti ti koji su crveni, ali mi se nekako cini ide u drugom smjeru, posto su vec sad uzeli monopol na bolji zivot, gradjane i demokratiju.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 20:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pečenko je napisao:
P.S.

Znam ih i par koji rade obične poslove na održavanju, voze bolje automobile nego ja, tako da priču o kasirkama okači mačku o rep.

Igrom slučaja ima dva brata u ŽRS, oba u tehničkom dijelu, inženjer i tehničar. Oba voze aute od cca 4k KM i pored posla ubiše se radeći privatno elektroinstalaterske poslove da bi živjeli koliko toliko pristojno. Tako da znam kakva su primanja u ŽRS.

Vrh

Tema posta: Drasko Stanivukovic
PostPoslato: 07 Nov 2020, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Imao sam i ja rodju(dok ga nisu otpustili u onom prvom talasu rezanja troskova) radno mjesto mu bilo u kafani. U zrs se samo prijavi ujutro i to je sve bilo od radnih obaveza. Tvoja braca i ovaj moj Su samo dokaz koliki su paradoks ta javna preduzeca.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 20:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Ima takvih i u mom preduzeću, privatnom. Marketing je čudi, bitmo je samo dobro se prodati.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 20:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
richa je napisao:
Inteligencijo.

Zahvaljujem za pravilno oslovljavanje... :D

richa je napisao:
Jel ti ne vrijedja tvoju superiornu inteligenciju kad snsd prosipa iste ovakve supljake svake dvije godine istim tim koji ne koriste kontalicu, a redovno pobjedjuju unazad xy godina?

Naravno da vrijeđa. Da ne vrijeđa, bio bih drug član partije i ugurao bih svoju superiornu guzicu u neku udobnu fotelju.

richa je napisao:
I ko sere da je bilo ko dobar?

Opozicija, Draškić...
Aaaaa crvena hunta, lopovi, hapse ljude bez razloga, kradu... Mi ćemo drugačije, sve ćemo ih u zatvor i radićemo sve kako treba... Nećemo ući u Skupštinu dok se ne riješi slučaj DD...

Ja se taman ponadao, evo svjetlo na kraju tunela, živjeće ovaj narod, kad prc...
Uđoše u Skupštinu. Oni što su lajali da će hapsiti vlast eno sad sjede uz vlast.
Ovi što su lajali kako hunta spinuje i laže počeli da spinuju i lažu isto kao hunta.

Pa pi*ka mu materina, de recite, oćemo i mi malo da vladamo. Bićemo ista govna, al barem ćemo biti nova govna. Nemojte džabe da bacamo pare na maskarade i predstave da se ubjeđujemo kako smo ovakvi i onakvi...

richa je napisao:
Svakako nece biti bolje ko god da dodje na vlast, al daj bar skloni crvene idiote previse se bahate ne samo jebuci narod u zdrav mozak, nego sto za njih nema morala, etike postenja ni u kakvom obliku.
Cim im neko od kumova krene da supljira i vrda ide klanje do samog dna, da bi firmu istog tog kuma kupili i peglali budzet i pare za nevjerovatne sume kroz raznorazne tendere. Cist primjer prointer. A kaldera i niskogradnja samo sto se nisu zalaufale.

Gdje sam ja ikad rekao da su SNSD i vlast dobri, da treba još 100 godina da vladaju?
Nigdje i nikad. Ali me ponižava ovo preseravanje kako su neki drugu k'o zlatne jabuke.
Prodaju se kao polovna auta, svi pod špagu utegnuti do prvog automehaničara, a tamo vidiš da je vani gladac, a unutra jadac...

Al' nije ni to problem. Recite govna smo, nema veze, al' oćemo i mi malo da vladamo, pa onda dođe narod kao Mozaik prijateljstva i udijeli im funkcije...

EDIT:
Je*em ga, jel mora sve na prevaru kod nas?
Varamo na informacijama šta protivnička stranka radi, varamo na informacijama šta naša stranka radi, varamo na glasovima, varamo na porezima, varamo na... Jedino još na grobljima da varamo...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Ja ih znam teojocu koji su do pre 3 godine imali posao u ŽRS a to su dobili kao nagradu samo da ostanu igrati fudbal u Željeznicaru. Plat jest bila minimalac al nisu ni isli na posao,trwning utakmice i poslije zena djeca pa dali otkaz...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
_зока je napisao:
Pečenko je napisao:
P.S.

Igrom slučaja ima dva brata u ŽRS, oba u tehničkom dijelu, inženjer i tehničar. Oba voze aute od cca 4k KM i pored posla ubiše se radeći privatno elektroinstalaterske poslove da bi živjeli koliko toliko pristojno. Tako da znam kakva su primanja u ŽRS.

A ja neću ni da kažem...gdje radim i kako i kako je po nekima ovdje to trebalo biti.Po nekima ja bih hladio...nešto al nije tačno..zato je Zoka sve u pravu...ostali misle rekla kazala i toga se drže.Uostalom i ja i mnogi drzgi treba da se samoubijemo ako maći može biti gradonačelnik..alo gradonačelnik..ne šef stanice

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Kad je ovaj završio faks? :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Zavrsio je a i da ne zna da je zavrsio

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 17:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

www.youtube.com/watch?v=wVYuGch6nss

Da li je ovo realno? :lol: :lol: :lol:

Šta je sa maskama?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostaće Vukota bez svih bakica izgleda... :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Bosnian Serb!?
Nabijem ih nepismene na onu stvar!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
ajoj, nigdje rendera za spomenik pomirenja ali, slava gospodu, eo ga projektuje bolnicu! :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Castra je napisao:
Slika

Kad je ovaj završio faks? :lol:

Wikipedia.
Svako može editovati.

Pa je li neko onomad stavio par forumaša na wikipedijinu listu "poznatih Banjalučana".

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
A šta banjalučki forumaši misle treba li Banja Luci opšta bolnica?
Ili i to ovisi o političkoj pripadnosti?
Draško kaže da je nasušna potreba a Džajić kaže da je za "gradić" u ovom trenutku nepotrebna i neisplativa.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 19:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Castra je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=wVYuGch6nss

Da li je ovo realno?

Šta je sa maskama?
Kaže Draško aj da ne bude ovima iz US jedino neprijatno...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2020, 19:54 
Administrator
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
A šta banjalučki forumaši misle treba li Banja Luci opšta bolnica?
Ili i to ovisi o političkoj pripadnosti?
Draško kaže da je nasušna potreba a Džajić kaže da je za "gradić" u ovom trenutku nepotrebna i neisplativa.
Koja je prednost imanja opšte bolnoce za BL u odnosu na sadašnje stanje tj Dom zdravlja i UKC? Ne razimijem se pa da mi neko objasni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]