richa je napisao:
Inteligencijo.
Zahvaljujem za pravilno oslovljavanje...
richa je napisao:
Jel ti ne vrijedja tvoju superiornu inteligenciju kad snsd prosipa iste ovakve supljake svake dvije godine istim tim koji ne koriste kontalicu, a redovno pobjedjuju unazad xy godina?
Naravno da vrijeđa. Da ne vrijeđa, bio bih drug član partije i ugurao bih svoju superiornu guzicu u neku udobnu fotelju.
richa je napisao:
I ko sere da je bilo ko dobar?
Opozicija, Draškić...
Aaaaa crvena hunta, lopovi, hapse ljude bez razloga, kradu... Mi ćemo drugačije, sve ćemo ih u zatvor i radićemo sve kako treba... Nećemo ući u Skupštinu dok se ne riješi slučaj DD...
Ja se taman ponadao, evo svjetlo na kraju tunela, živjeće ovaj narod, kad prc...
Uđoše u Skupštinu. Oni što su lajali da će hapsiti vlast eno sad sjede uz vlast.
Ovi što su lajali kako hunta spinuje i laže počeli da spinuju i lažu isto kao hunta.
Pa pi*ka mu materina, de recite, oćemo i mi malo da vladamo. Bićemo ista govna, al barem ćemo biti nova govna. Nemojte džabe da bacamo pare na maskarade i predstave da se ubjeđujemo kako smo ovakvi i onakvi...
richa je napisao:
Svakako nece biti bolje ko god da dodje na vlast, al daj bar skloni crvene idiote previse se bahate ne samo jebuci narod u zdrav mozak, nego sto za njih nema morala, etike postenja ni u kakvom obliku.
Cim im neko od kumova krene da supljira i vrda ide klanje do samog dna, da bi firmu istog tog kuma kupili i peglali budzet i pare za nevjerovatne sume kroz raznorazne tendere. Cist primjer prointer. A kaldera i niskogradnja samo sto se nisu zalaufale.
Gdje sam ja ikad rekao da su SNSD i vlast dobri, da treba još 100 godina da vladaju?
Nigdje i nikad. Ali me ponižava ovo preseravanje kako su neki drugu k'o zlatne jabuke.
Prodaju se kao polovna auta, svi pod špagu utegnuti do prvog automehaničara, a tamo vidiš da je vani gladac, a unutra jadac...
Al' nije ni to problem. Recite govna smo, nema veze, al' oćemo i mi malo da vladamo, pa onda dođe narod kao Mozaik prijateljstva i udijeli im funkcije...
EDIT:
Je*em ga, jel mora sve na prevaru kod nas?
Varamo na informacijama šta protivnička stranka radi, varamo na informacijama šta naša stranka radi, varamo na glasovima, varamo na porezima, varamo na... Jedino još na grobljima da varamo...