banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2020, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Poenta je samo da trebas procitati 5-6 naslova dnevno i iskazati svaki put svoje nezadovoljstvo lazima i ispisavanjima po obicnom narodu kakav smo ti i ja. Evo pomocu ti ja ovih par dana, da osudis debile mimo djecaka Draskica

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Rado bih svaki debilizam ispratila i iskomentarisala, ali nema se toliko vremena. Zato biram ove naupecatljivije. Ili makar one o kojima nesto znam pa mogu napisati iz prve ruke.
Iskreno se ni Draskicem ne bih zamarala da mi danas nije pola imenika poslalo ovaj klip.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
@wizzy: izvini, mislio sam da si napisao "supacki' za SNSD, a ne za Draskica... I slazem se, tacno je supacki od njih sto to rade...

Takodje da dodam, ovdje pisu o nekoj etici i moralu... prije 2 godine, SDS je koristio stradanje momka od 20 godina u politicke svrhe... Gdje je tu bila etika i moral?

Moj stav je uvijek bio: svi su oni ista govna, razlika mozda u 5 deka... Ali i dalje smatram da ih na svake 2 godine treba mjenjati, pa nek se malo zapitaju... Ako sada opozicija recimo pobjedi, i ne bude radila svoj posao, pa glasati za poziciju na opstim... ako budu radili dobro, skinuti poziciju na opstim... I tako u krug... kako radi lokala, odlucivati za opste i obratno...

Pored toga bih uveo i glasanje kao u AT sto je (sa dva kruga, pa da ovi sto glasaju za ove znj likove i daju im 1% glasova, na kraju moraju odluciti izmedju 2 kandidata)... mislim da bi ovo dvoje zajedno puno pomoglo...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Problem je što našem narodu ne odgovara smjena, jer svako ima nekog uhljeba. Dolaskom opozicije, vjerovatno neće zadržati radno mjesto (kupljena diploma, nesposoban)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 15:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Da, ima opozicija sve da otpusti. Kako lupate gluposti bože dragi.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Neće opozicija otpuštati, u slučaju pobjede opozicije gotovo izvjesno će većina preletiti.

Meni nije jasna jedna stvar, što se ljudi boje promjena?
Kao dosad bila kadifa i svila, pa će nam to Draško, Borenović i Šarović uništiti.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Može neko ostati bez posla ili bar fotelje.
Načelnici, šefovi kabineta, savjetnici, direktori gradskih preduzeća i agencija... mogu biti smijenejeni ili da ne budu ponovo postavljeni. Oni u upravi što rade na ugovor na određeno mogu biti poslani kući, ako im ugovor ne bude produžen.

Ali to je manjina u gradskoj upravi, tako da većina ne mora da brine. Uostalom mnoge i boli tuki ko će im biti šef, bitno je da im kaplje redovno.
Čak i ako ostanu isti na vlasti moguće su određene promjene jer je pitanje ko će dobiti koje odjeljenje, agenciju...

Iako smatram da bi Igor ili Draško, ko god od njih bude na čelu grada, morao provesti reviziju diploma u gradskoj upravi. Ili bar ozbiljnije krenuti u taj proces.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ajde da razjasnimo neke stvari prvo...

Naravno da nije sve svila i kadifa, zapravo ništa nije bilo svila i kadifa.
Evo ja prvi nemam nikakve veze sa SNSD-om ili bilo kim u vlasti ili opoziciji, ali mi ide na ku*ac kad neko priča kako vlast ne valja, a opozicija radi iste šupačke stvari kao i vlast.
Pa čekajte malo, ako hoćete da mijenjate stvari na bolje, počnite od sebe. Ali jok...

Pa pi*da mu materina kako imate obraza da spinujete i lažete narod za jebene testove.
Tim svojim nastupom su preneseno rekli SNSD ukrao sve testove za sebe, samo ljudi iz SNSD-a mogu da se testiraju, a svi drugi nek umru...
Naravno da je narod stado ovaca, pa neće pročitati ništa više od nekog naslova. Onda pogleda malo oko sebe, nađe način da potvrdi taj naslov i formira mišljenje...

Ogromna većina ljudi će glasati protiv vlasti, a ne za opoziciju. Pa u pi*ku materinu zapitajte se kakvi ste, ako vam je to jedini kvalitet...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A zar SNSD nije na drugi način mogao uraditi ovo sa testovima?
Jeste. I morao je.
Ali, jebi ga, navikli da mjere pritisak i razapinju seoske šatre po gradu za vrijeme kampanje, pa im kreativnost nije jača strana i to dolazi do izražaja kada se ne može realizovati "šator kampanja".

Opet mislim da je to neko solirao, da nije sam vrh gradskog štaba to uradio jer su pozvani ljudi iz jednog naselja, ali ako jeste vrh zaslužan, onda to samo govori o odsustvu mozga u štabu. Što je loše.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 16:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Nego vezano za ovu uhljeb, crvenu kampanju, nesto me zanima,

Ako opozicija sutra nekako i dodje na vlast da li ce se oni koji ne izgube posa i oni koje opozicija zaposli i dalje zvati uhljebi ili nekako drugacije. Posto je sad vlast crevna da li ce i ako opozcija dodje na vlast i onda vlast biti crvena ili cemo imati nastavak demokratske borbe protiv crvenih ovaj put u opoziciji.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 17:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@Choban
Ovo je debilna akcija SNSD-a, sa ciljem da postignu - pa ništa. Privuće ljude da se testiraju jer ih je panika uhvatila ili jer žele negdje da idu.
Prodaće svoj glas zbog testa od 30-40 KM.
Realno, ako Alpha Lab drži neki SNSD pulen, oni su to završili po ustaljenom postupku izbornih poslova...

Po čemu se ova akcija razlikuje od ostalih?
I prije su imali te medicinske akcije...
Mada bilo je i dijeljenja pašteta, praška za veš i čega sve ne... Obična kupovina glasova...

A ovo, ovaj video, to je meni čisto vrijeđanje moje superiorne inteligencije.
Mažu oči ljudima koji ne žele ili ne mogu da uključe kontalicu, a takvih je previše kod nas.
Sve ok, može i takva kampanja, ali nemojte da mi serete non-stop kako ste dobri, čestiti i pravedni...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 17:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Neće opozicija otpuštati, u slučaju pobjede opozicije gotovo izvjesno će većina preletiti.

Meni nije jasna jedna stvar, što se ljudi boje promjena?
Kao dosad bila kadifa i svila, pa će nam to Draško, Borenović i Šarović uništiti.
Choban je napisao:
Može neko ostati bez posla ili bar fotelje.
Načelnici, šefovi kabineta, savjetnici, direktori gradskih preduzeća i agencija... mogu biti smijenejeni ili da ne budu ponovo postavljeni. Oni u upravi što rade na ugovor na određeno mogu biti poslani kući, ako im ugovor ne bude produžen.

Ali to je manjina u gradskoj upravi, tako da većina ne mora da brine. Uostalom mnoge i boli tuki ko će im biti šef, bitno je da im kaplje redovno.
Čak i ako ostanu isti na vlasti moguće su određene promjene jer je pitanje ko će dobiti koje odjeljenje, agenciju...

Iako smatram da bi Igor ili Draško, ko god od njih bude na čelu grada, morao provesti reviziju diploma u gradskoj upravi. Ili bar ozbiljnije krenuti u taj proces.
Znači da je priča o uhljebima koji glasaju samo da bi zadržali posao ili neke privilegije glupa i služi sa za vrijeđanje sugovornika. Prvi koji najavi masovno otpuštanje iz javne službe ima moj glas, a to neće niko. Ni najaviti, ni uraditi. Ako opozicija dođe na vlast prigrliće i SNSD tajkune i "uhljebe", obijema rukama. Isto kao što ih je Dodik prigrlio kad se on popeo u fotelju.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Posao i privilegije nisu isto, neki fino žive od raznih privilegija.
A ima i malo straha za posao. I straha od rada :iconbiggrin:
Nekome ne odgovaraju promjene jer smatra da će npr. za vrijeme osmočasovnog radnog vremena morati raditi tri ili četiri sata, a sada efektivno radi sat ili dva ili ne radi niš' :iconbiggrin:
Pa onda neki se plaše za radno mjesto jer imaju lažne diplome...
A neko iz uprave godinama lijepi plakate ili sjedi na stranačkim sastancima kako bi uvalio nekog svog, pa bi promjenom morao se ponovo angažovati.

Ne vjerujem da će biti velikog otpuštanja u javnoj upravi, iako je neophodno smanjenje broja radnika u ovom sektoru.
Mada, ako se ovakvo stanje sa koronom nastavi, i ako padnu prihodi u budžetu, a ne bude se moglo zaduživati, talas otpuštanja i u upravi biće neizbježan. Ili rezanje plata/naknada... Mada je to posljednja opcija, prije će rezati nešto drugo.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
_зока je napisao:

Gluposti ? Zoka, reci mi da ne znaš tuce ljudi koji su posao dobili preko stranke, a ne znaju se potpisati ? Misliš da takvima trebaju promjene ? Ne mora nužno ni biti u gradskoj upravi, bilo koji posao gdje je plata sa budžeta je premija. Eto ti željeznica za primjer.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Znam ih i više od tuceta, i iz pozicije, a i opozicije. I znam da posao neće izgubiti ko god došao na vlast jer niko neće rizikovati slijedeći izborni ciklus otpuštanjem.
I da, koliko nemaš pojma govori spominjanje ŽRS i premija plate u istoj rečenici. Pa tamo inženjer sa 20 godina staža, sa svim prinadležnostima na koje ima pravo ima platu kao kasirka u Tropiku.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Pečenko je napisao:
_зока je napisao:

Gluposti ? Zoka, reci mi da ne znaš tuce ljudi koji su posao dobili preko stranke, a ne znaju se potpisati ? Misliš da takvima trebaju promjene ? Ne mora nužno ni biti u gradskoj upravi, bilo koji posao gdje je plata sa budžeta je premija. Eto ti željeznica za primjer.
A opozicija će napraviti tu čistku?

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Do tog će doći tek kad se udari u zid kao u Grčkoj..

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa hoće. To su pokazali u gradovima u kojima su imali/imaju vlast kao što su... Doboj, Bijeljina. Pa i Prijedor...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

munja.alex je napisao:
Do tog će doći tek kad se udari u zid kao u Grčkoj..

Još se nije stiglo do zida, ima još fore, ali svakoga dana, sve više se napreduje.

Vrh

Tema posta: Drasko Stanivukovic
PostPoslato: 07 Nov 2020, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Castra je napisao:
@Choban
Ovo je debilna akcija SNSD-a, sa ciljem da postignu - pa ništa. Privuće ljude da se testiraju jer ih je panika uhvatila ili jer žele negdje da idu.
Prodaće svoj glas zbog testa od 30-40 KM.
Realno, ako Alpha Lab drži neki SNSD pulen, oni su to završili po ustaljenom postupku izbornih poslova...

Po čemu se ova akcija razlikuje od ostalih?
I prije su imali te medicinske akcije...
Mada bilo je i dijeljenja pašteta, praška za veš i čega sve ne... Obična kupovina glasova...

A ovo, ovaj video, to je meni čisto vrijeđanje moje superiorne inteligencije.
Mažu oči ljudima koji ne žele ili ne mogu da uključe kontalicu, a takvih je previše kod nas.
Sve ok, može i takva kampanja, ali nemojte da mi serete non-stop kako ste dobri, čestiti i pravedni...
Inteligencijo. Jel ti ne vrijedja tvoju superiornu inteligenciju kad snsd prosipa iste ovakve supljake svake dvije godine istim tim koji ne koriste kontalicu, a redovno pobjedjuju unazad xy godina? I ko sere da je bilo ko dobar? Svakako nece biti bolje ko god da dodje na vlast, al daj bar skloni crvene idiote previse se bahate ne samo jebuci narod u zdrav mozak, nego sto za njih nema morala, etike postenja ni u kakvom obliku.
Cim im neko od kumova krene da supljira i vrda ide klanje do samog dna, da bi firmu istog tog kuma kupili i peglali budzet i pare za nevjerovatne sume kroz raznorazne tendere. Cist primjer prointer. A kaldera i niskogradnja samo sto se nisu zalaufale.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]