Tabako Pit je napisao:
richa je napisao:
Ala si se ti tabako obukao u crveno nije realno. Garant ide sendvic po ovoj nekoj mjesecnoj akciji u agapeu.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidis neko bi se sad zapitao, realno je onda sta?
I sad ste uprli da dokazete da sam crevni. Sta uopste imate od toga. Hoce li to mozda promijeniti nesto u tome da je Drale idiot koji ne razlikuje PCR od seroloskog testa, nece.
Ja sam napao Draska, a vi ste, nicim izazvani, napali mene, cemu pa nisam se ja kandidovao.
Uhvatio se u kolo, sad ga morate podnositi takvog kakav vam je, nisam vam ja kriv.
Zar stvarno ne shvatate u cemu je problem?
Ubi se ti Tabako dokazujući razliku između PCR i serološkog testa, a zanemaruješ nešto što je važnije.
Zar je stranka, pardon, Savez nezavisnih socijaldemokrata, morao toliko nisko pasti da to radi, da nudi testove na taj način? Moral? Etika? Ima li? Bar malo.
Nisu mogli drugačije? Naravno da jesu to mogli izvesti na drugačiji način i prikupiti poene pred izbore, ali ti što su to organizovali na način kako su organizovali nemaju mozga.
Inače, ovo djeluje da je neko "solirao", možda neko iz tog naselja, ne znajući kakvu štetu može činiti stranci. Pardon, savezu.
Baš me interesuje šta će ovi iz mog naselja smisliti, do sada im je vrhunac bio mjerenje pritiska na jednom štandu. Pred svake izbore.