banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:17 Danas je 15 Jun 2026, 14:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 1121 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2025, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Tabako Pit je napisao:
Zar nisam negdje ovde pročitao da ga Rusi ruše, možda mu Putin radi iza ledja

Sad slijede ostre note zapadnim vladama poimenicno i protjerivanje ambasadora ...najmanje... cuj rade ti o glavi i prave pobune u tvojoj kuci !! :lol:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2025, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Tabako Pit je napisao:
Zar nisam negdje ovde pročitao da ga Rusi ruše, možda mu Putin radi iza ledja

Svasta se ovdje moze procitati, ljudi nagadjaju, pokusavaju sebi nekako objasniti stvari u skladu sa nekom licnom logikom...Kakve sad pa to ima veze?

Brale001 je napisao:
Sad slijede ostre note zapadnim vladama poimenicno i protjerivanje ambasadora ...najmanje... cuj rade ti o glavi i prave pobune u tvojoj kuci !! :lol:

Kako da ne! :lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2025, 19:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Ma nikakve, ja samo volim teorije koje nemaju veze sa logikom.

Za ovu konkretno zašto bi to Rusi radili. Kao da Rusi nemaju prečih briga od pravljenja haosa u Srbiji samo radi haosa.. Ko bi im došao umjesto Vučić koji ima kakv takav odnos prema Rusiji. Opoziciji je i tako ono mozga što imaju već odavno u Briselu. Blokaderi od početka ni sami ne znaju ko su, šta su.i gdje su pošli.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2025, 07:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Bitno je da zato Aca šiptar vodi jasnu i odlučnu politiku, naročito što se tiče potpune predaje i de fakto priznanja nezavisnosti KiM.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2025, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Pa da... I veoma je posvecen tome da svim svjetskim centrima moci udovolji na razne nacine i u raznim aspektima (cak ni Kosovo nije dovoljno) i prikaze stvari domacoj javnosti upravo suprotnim nego sto jesu te sposoban u realizaciji svih nauma. Jedina mala smetnja, takoreci preprekica, ili prije iritantni svrbez, u drzanju zadatog kursa su ovi ustanici, tj.sramni "blokaderi".

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2025, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Путин је такође рекао за "блокадере" или "усташе", како их назива Вучичевић и слични, цитирам "ти млади су патриоте и заслужују дијалог".
Иначе је Вучић Швабама рекао да је прозивка руског СВР, за продају оружја Украјини, највећа увреда коју је икад доживио. Остаје онда и да је тајни план Вучића и Путина да све замаскирају продајом муниције Зеленском од цирка милијарду долара?
Слојевита изјава Путина из које вади ко шта хоће. Има и она "keep your friends close, but your enemies closer".
Можда Путин стварно мисли тако. Можда због акутних проблема не жели да Вучића у овом тренутку скроз гурне у загрљај ЕУ. Око протеста сигурно и вршљају западне службе, били би неспособни да не покушавају ту да убаце своје људе. Протести су, чињеница, јењали, па можда Путин сад вади кестење из ватре? Можда ово, оно.

Иначе Мариника прозивала недавно студенте, помињала заставе "Вагнер Исуса" итд, па јој ови нису остали дужни:

https://www.alo.rs/vesti/politika/11238 ... grupe/vest

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2025, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto ja nekad nesto tesko razumijem i shvacam ono sto svi vi vide moze neko da mi pomogne.
Da mi objasni ovu saradu i logiku oko NIS al na nivou 12 godina.
Sto cika Noem Chomski rece ako ne mozes najslozeniju naucnu ili umnu tezu da objasnis uprosceno na tome nivou da te razumiju onda ....zaboravi.

Znaci sankcije NIS u su uvedene zbog vecinskog Ruskog vlasnistva ok uredu.

Znaci nije problem samo cija je nafta vec i kako preradit drugu naftu koja nije Ruska.

Znaci nafta vise ne dolazi iz Omisa hrvatskim JANAF -om- naftovodom u Srbiju u NIS ova postrojenja zbog sankcija.

E sada znaci Rusi gube sve prihode od rada NISa to im se isplati vise nego da prodaju 5 ili 6% vlasnistva Srbiji i da nema sankcija.
Ali ili medjutim.
Ako su sankcije samo za NIS postrojenje i vlasnistvo u Srbiji i ne vaze i za transport Ruske nafte JANAF -om iz Omisa ili bilo koje nafte koja ide do NIS-ovih rafinerija u Srbiji.
Da li to znaci ako Rusi prodaju 5- 6% vlasnistva Srbiji onda bi mogla nafta od ostalih snadbjevaca- zemalja (IRAK i drugi) da ide preko JANAFa i NIS bi mogo da radi i pravi nesto manji profit Rusima nego sad.
Ili ako ne proda NIS dio vlasnistva moze Iracka nafta preko JANAFA u NISove rafinerije.
Da je i to sve tako opet izgleda ne moze jer NIS ne moze da operise bez banki a banke nisu nase i pod sankcijama su ako rade sa NIS....!

Pa kako ima obraza i kako predsjednik jedne zemlje moze da izadje pred narod i sve prizna i kaze ovo otvoreno...da nista nemamo svoje nista bas nista!

Pa imamo li svoje gace ili i to nemamao ili nije nase, odamo tako gologuzi polupognuti na izvoli!!
Koja je to bruka koja je to sramota ...pa cija je to zemlja i za koga ko radi?
Mi govorimo o nekoj neutralnosti, nekoj suverenosti pa osnovne stvari nemamo sve smo prodali tudjinu, sve smo opljackali i sad je sramota reci da smo sluge obicne.

Ma ja to ne razumijem ima tu nesto sto sve ovo opravdava i sto je dobro za plebes i u njegovom interesu...... samo je do mene!!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2025, 09:31 
Veteran
Veteran

E jbga Brale zar ti nisi nadugo i naširoko objašnjavao ovde kako veliki jedu male i da nam pomoći nema, kako stoje stvari, dodju i prvo što ti pojedu su banke za tvoje dobro ono big picture style, kako to da sad ne razumiješ.

Google banka poštanska štedionica u čijem je vlasnistvu nije 12+

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2025, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tabako Pit je napisao:
E jbga Brale zar ti nisi nadugo i naširoko objašnjavao ovde kako veliki jedu male i da nam pomoći nema, kako stoje stvari, dodju i prvo što ti pojedu su banke za tvoje dobro ono big picture style, kako to da sad ne razumiješ.

Google banka poštanska štedionica u čijem je vlasnistvu nije 12+

Hvala Pite sto mi rasvijetli i objasni na nivou 12 godisnjaka ovu saradu oko NIS-a .....hvala ti mada mi nije sada nista jasnije!!
Ali ili medjutime.

Sad mi je lakse... znam da je do mene !!

Sve mi se nekako poslozilo. Kad sam cuo ove price da je ustvari Hrvatska uvela sankcije Srbiji ....jer sa Amerima bi mi mogli, ali ovi Hrvati.....a toliko smo za njih uradili i sta su nam sve duzni...ccc eeh!!
Ili opet je tu nesto ne vidim... ko obicno? :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2025, 14:59 
Veteran
Veteran

:D Nema na čemu.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2025, 00:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Jbg žuti su prodali sve što su mogli. Prodali bi i svog ćaću da su mogli. Čudi me da nisu stigli prodati i Telekom i EPS.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2025, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Само нису продали Косово до краја јер су након оних протеста 2008. ментори ипак закључили да би народ кренуо у рат, па су поставили и исфинансирали овога сад да се то одради на фињака, док се народу до краја испере мозак фармама, паровима и осталом содомом и гомором, а капље довољно да се има за разне матијевиће и остале паризере од крепалих свиња. "Немој, тата, тај паризер, то не ваља ништа, задње смеће!". "Ма, само нешто од меса да осјетим". Неки наши разговори из куће, кад се баш није имало...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2025, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
https://www.facebook.com/reel/662920606682677

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2025, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
- Nadam se da će sve i do kraja proći mirno. Još jednom, ne mogu da ne kažem, da ne naglasim, da ne razumem neke od njihovih obreda, kao što je spuštanje venaca u reku, kao i to 16-to minutno ćutanje, to nema nikakve veze sa pravoslavnim običajima niti sa našom tradicijom. To mi se čini kao neki performans, za koji mislim da nije prikladan za odavanje počasti žrtvama - rekla je Brnabić.

Је*ем ти живот крвави. Ово је кринџ верзија Надреалиста.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2025, 20:58 
Veteran
Veteran

Ona i pravoslavlje... joj majko moja.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2025, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2025, 01:17 
Veteran
Veteran

Al' se čovjek nadrobi kod Marića. Da je rekao jednu smislenu... ni jednu.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2025, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Најјаче је да је гањају двојицу снајпериста :lol:
Задњи пут у метроу виђени.

Вучко има озбиљну дијагнозу.

Завадио се и са Пецонијем, чим је онај ретард Марић утеко на "Прва тв".

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2025, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Најјаче је да је гањају двојицу снајпериста :lol:
Задњи пут у метроу виђени.

Вучко има озбиљну дијагнозу.

Завадио се и са Пецонијем, чим је онај ретард Марић утеко на "Прва тв".

Само кад му видиш онај усиљени осмијех код супруге, све јасно.

Елем, нисмо прокоментарисали можда и најважнију ствар тренутно, протест од 1. новембра. Питао сам се да ли ће бити испада, али прошло је веома мирно и достојанствено, како и треба.
Зато вјерујем да су ови нереди омањих група у БГ инсценирани, јер је недопустиво да "блокадери" не врше обојену револуцију, јелте. Какви су сад па то страни плаћеници... стварно ове млађе генерације ни издати државу не знају како треба, само у телефоне гледају.

А иначе, одвратност понашања таблоидно-режимске клике је достигла свој врхунац: https://ziginfo.rs/licni-stav/pesma-u-c ... ludjerice/

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2025, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
https://www.tiktok.com/@healthingandwea ... 4425899320

Vrh

[ 1121 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]