banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 04:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2014, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I naravno,najvaznije,....Nek je vjecna SLAVA I HVALA svim poginulim borcima VRS i Vojske Republike Srpske Krajine!!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 11:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Samo kratko da se zahvalim svim gradjanima koji su u stranku donosili onolike stvari,i sto imaju i sto nemaju prethodna dva dana,i da se bar u svoje licno ime izvinem svima onima koji me jutros zovu da su donijeli pomoc,a da nema ko da je primi,i da dodju sutra :( :(

Velika je sramota za Gradsku organizaciju SDS da se hvali da ima 4000 clanova,a da sav posao oko primanja stvari,pakovanja,razvozenja,raspodjele preuzme 4-5 ljudi :(

Ovi momci u Prijedoru nemaju ni tolike prostorije,ni LCD-ove i plazme i projektore,,ali nije im problem ni da na pijaci skupljaju pomoc i raspodjeljuju po Tukovima,Gomjenici i cak salju i u druge gradove :( :(

Nadam se da ce neko odgovoran procitati ovo,i bar ublaziti sramotu time da posalje nekoga tamo,ili bar skine vijest sa sajta,dok ponovo ne pocne prijem robe tamo u prostorijama,kod Konzuma u Jovana Ducica 23!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Propustili ste veliku priliku da vodstvo koalicije, stranacki i gradski lideri SDS-PDP-NDS, pokaze humano lice i altruizam. Umjesto da su na svim javnim mjestima u organizovanju volontera i stranackih timova za pomoc, vi jeftino podbadate Milu za nespremnost i nekoordinaciju. A za tu nespremnost, zapustenost sistema itd. krivi ste jednako, to je talog isprepletenosti lokalne i drzavne vlasti dug deceniju i vise. Ovako, on je zajedno sa vladom dao 72 sata nespavanja a vi nista, cast Micicu. Povlacim sve receno za RTRS, neka su servis vladajucih, znaju ukrasti al znaju se i uslikati, SDS u oba slucaja zna samo sutiti ko kurwetina.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

manitu,jebes priliku,poene i samopromociju u ovakvoj tragediji :( :( ...vjerujem da i ti to pises bezveze,i da bi prije sebi ruku otkinuo nego pricao sta si organizovao,donirao,kupio,darovao...bar sam te ja tako procjenio,pa me zato dodatno iznenadjuje sto pricas o "propustenoj prilici"...

vidis da i ja,koji sam nekriticki branio sve u vezi sds,ne mogu sebi doci da gradjani sa pomoci,danas u stranci nailaze na zatvorena vrata :( :(

uostalom,bicu predvece ponovo u banjaluci,pa cu se licno uvjeriti da li je takva bruka stvarno moguca :( :(

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Da puno je bolje sjediti u toplom domu nego 72 sata pomagati ljudima pa i zbog samopromocije.
:angry3:

I svaka cast Mici Micicu.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlageru, nije mi jasno sta ti je uopste trebalo da pokreces temu.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Necu da pisem Slageru sta je sve Manitu skupio, poslao, uplatio, zvao..to nije bitno. Ovo "prilika" ne znaci promocija stranke nego prikazati sebe da si dio naroda kao sto je Mile prikazao.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
U ovoj tragediji zar je bitno ko kojoj stranci pripada? Nije bitno ni ljudima iz Federacije da izvlače ljude iz Doboja, nije bitno ni Hrvatima, niti ljudima iz ostalih zemalja, niko ne gleda na vjerske podjele, jer ovo su momenti gdje se nadilazi ta nebitnost, sad se dijeli na dvije stranke, na ljude i neljude.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne razumiju oni to. Sve sam mislio da ce se desiti nesto al sam pogrijesio

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo,Talija je otprilike napisala kao i ja sto bih..a TNS u da odgovorim na pitanje..

Citiraj:

mislio sam da je bar motiv jasan....na ovom forumu ima ljudi svih profila,a vjerovatno i ljudi koji su rodbinski,komsijski,poslovno,ili bilo kako povezani sa ognjenom tadicem,davorom sesicem,aleksandrom petkovicem,djordjem umicevicem,predragom vulinom,ili bilo kim iz gradskog rukovodstva...da (za razliku od mene),imaju njihov privatni broj na koji ih mogu dobiti i nedjeljom,i da im objasne kolika je sramota sa jedne strane pozivati gradjane da donose pomoc,a sa druge da tu pomoc nema ko da primi :( :( ...sigurno ne laze ovih 15-tak ljudi od kojih sam dobio sto poziv,sto sms! :(

mada,za danas je vjerovatno vec kasno,steta i bruka su vec napravljene :( :(

toliko,i molio bih da zasad ne raspredamo vise o politickim konotacijama poplava,bar ja necu,ni na ovoj ni na drugim temama.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možeš da uradiš sitnicu, npr. da otkucaš i odštampaš obavještenje i zalijepiš na zatvorena vrata stranke da se pomoć odnese na određena mjesta koja su najbliža.
Da ljudi ne lutaju sa kesama. Glupo je i nositi pomoć u stranku, ako imaju neki bliži punktovi CK.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Talija,nije to uopste udaljeno,cak je i idealno...ljudi juce kupe u Konzumu,donesu 20-tak metara dalje pjeske sve sto treba,ali problem je sto ovo "zakljucana vrata" izgleda uopste nije tacno,i da je stvar jos gluplja....ako sam ja dobro razumio poruke iz BL,tu imaju dva covjeka koji ne smiju primiti nista,zbog transparentnosti,ili ne znam ni ja cega i govore ljudima da dodju sutra!!! :( :( :(

Uostalom,uskoro cu za BL,pa cu vidjeti sta je po srijedi.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ако у Добоју опет побједи СДС, треба бацити атомску на град и завршити са тим. Али ок, није вријеме тренутно за политичка препуцавања.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 14:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nema sta,doslo vrijeme kad od "apoliticne banjalucke elite,koja ne brani nikoga,ali...." ne mozes vise slova napisati,a da ti ne uzjasu na kicmu :( :( ....

ja licno obecavam da ni sad u ovoj situaciji,a ni do oktobra vise ni slova necu napisati na ovoj temi..a vi se malo zapitajte da li je u redu da velicate rtrs,dok ostatak RS prica "kako se ukljucuju svakih 15 minuta na banjalucke mostove i bocac sa ministrima,dok u doboju desetine ili stotine ljudi umiru a iz samca 4 dana nema nijedan snimak,iako gladni ljudi sa djecom na krovovima mole za pomoc!!! :( :( :(

tamo gdje su sds-ovi nacelnici,oni su krivi za stradanja i poziva ih se na javni linc,tamo gdje su snsd-ovi,tamo su krive "najvece padavine u zadnjih sto godina",a vlada nije kriva ni za sta,oni se natcovjecanskim naporima trude!!....sto neki novinar rtrs ne upita gdje idu desetine miliona maraka svake godine,koju placamo za infrastrukturu hidroprivrede prilikom svake registracije auta!!!

jel se nije moglo bar 1000 sugavih camaca kupiti,pa nije to mornarica!!??

sto to neko ne upita?

banjaluka je pokazala veliko,ogromno srce u ovim danima, i nicim nije zasluzila da nas zbog sugavog rtrs-a niko ne moze ocima gledati. :(

meni se vise ne trebate obracati ili replicirati,niti me mozete ubjediti u "pravilan stav" niti cu po ovoj temi vise pisati...ne sto sam placipicka ili se nesto ljutim,vec jednostavno ne vidim svrhe,a pogotovo ne zelim da ispadne da ovaj forum zloupotrebljavam u stranacke svrhe,jer nisu to vlasnici foruma nicim zasluzili.....zato,do 13.oktobra,od mene pozdrav na ovoj temi!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije bitno u ovoj situaciji ko iz kojih razloga pomaze, bitno je da pomaze.
Kad sve zavrsi nastavice se prepucavanja, a izaci prvi dan na pres, isprditi se po vlasti i povuci u misiju rupu dok traju katastrofe to je olicenje velike ljudskosti.
U ovoj muci pozvani su svi na zajednicku saradnju, i taj isti Mico Micic bio je u stalnom kontaktu sa vlasti da vidi kako i sta. Tad se ne gleda ko je ko.
Neko rece, na ovim poplavama ce se gubiti ili dobiti izbori na zalost, a mislim da ste vi debelo pukli onom press konferencijom s pocetka i ovim naprdjivanjem umjesto da je vrh SDS bio u prvim redovima. Kazem nije bitno ko iz kojeg razloga pomaze ovih dana, bitno je da pomaze.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 14:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam napisao to za gubljenje ili dobijanje izbora ali sam tada mislio da će opozicija iskoristiti potpuni kolaps bilo kakve organizovane odbrane od poplava i da će vlast pasti na izborima. Očigledno je da nisu i da su dali SNSD-u dovoljno vremena da se organizuje i napravi kakav-takav "damage control".
I ne bira Bijeljina Miću Mićića godinama za gradonačelnika džabe.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

S obzirom da ja uvijek gledam individualno a ne stranacki globalno, po meni je Mico Micic dosta ucinio za Bijeljinu i taj kraj. Moje licno misljenje.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
I ne bira Bijeljina Miću Mićića godinama za gradonačelnika džabe.

+1

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
I to nesto govori.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]