banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 16:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 109  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima?
Glasanje se završava 14 Nov 2020, 18:50
Igor Radojičić 33%  33%  [ 14 ]
Draško Stanivuković 47%  47%  [ 20 ]
Neću glasati 21%  21%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2020, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ima li veze opozicija sa tim?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Нова Варош je napisao:
Очекујем оштар демант у наредних пола сата.
Ии је монтирано или он то није тако мислио.

:lol: :D

Upravo to, al pozivajući se na Babu Dostu sa Čokora ili Srpskuinfo isto je.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
kosta je napisao:
Pečenko je napisao:
Političke nauke, kako da ne. :lol:

aj sad napiši još sto puta "mesar", "hihi mesar", "ahahaha, mesar"

ti si neki klinac, ne bih da gubim vrijeme s tobom. msm, naučiti logovati se na forum i kucati u tastaturu jeste nužan ali nije i dovoljan uslov za suvislo kometarisanje.

Zadrigli mesar ? Nek si ti domaćin "čoek", koji se zna logovati i kucati po tastaturi.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
_зока je napisao:
Pečenko je napisao:
Muči se sa sklapanjem najobičnijih rečenica, što nije neobično s' obzirom da je po struci mesar. Mogao je biti i doktor nauka, kad progovori vidi se šta je i ko. Političke nauke, kako da ne. :lol:
Šta misliš zna li azbuku?
Političke nauke ili ne, završio ih je za "onog vakata". Tvoj pulen je završio gimnaziju i studira ekonomiju skoro deceniju.

Završio ili ne, to ne mjenja činjenicu da se ne zna izražavati.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Pečenko je napisao:
Beskrupulozni mesar, jel sad bolje ? Najgora vrsta ljudi je ona koja je za sopstvene interese spremna da gazi preko drugih ljudi, ne obazirući se ni na šta. Nisam napisao da je glup, već da se iz njegovog vokabulara da zaključiti kakve je on političke nauke završio. To što je takav ljudski otpad "20" godina na vlasti možemo da zahvalimo medjunarodnoj zajednici i zatucanom narodu.

Zna se on izražavati, nego je skontao da to nije ono što narod traži.
Jbg, zakon ponude i potražnje.

Isto kao što je ona djevojčica stavila na plakat da malteriše...

Kakav narod, takvi i političari... Zato i imamo onakve ostale kandidate...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Nema sta... Formalno obrazovanje je definitivno argument koji ide Draskicu u korist.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Džaba diploma kad si meter i žilet :D
Neće naš narod žgoljavca.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bar ima veliki auto kojim se sili u sitan sat po gradu. Aj bar nesto :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Veliko auto, mala....ops...
Ko još na forumu ima veliko auto :D

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aj ne prdite vi i obrazovanje pravi SNSD sendivčari, mislite želudcom a ne glavom koga *ebete ovde godinama. Tito je bio bravar pa napravio i državu i uredjenje.

Draško taj fakultet neće završiti dok je god ove vlasti, pa ima li iko ovde da se sjeti sina Špirića i studiranja na fakultetu ? Sjećam se te 2005 kad sam i ja bio brucoš, mi svi na predavanja i vježbe Špirićev sin i sadašnji zamjenik Amidžić Srđan idu ispijati kafe ko najbolji jarani, kad je mali zapeo da ne može položiti matematiku, pokojni Kravarušić dobi otkaz. Profesor Kravarušić radio na fakultetu 20 godina (ne ulazim da li je i on bio pretjerano strog ili ne) ali je dobio otkaz jer mali nije znao sabrati 2+2. Kad je završio matemaiku sve ostalo ide glat, i sad takav da dodje na vlast nasljedi starog bio bi bolji od nekog srednjoškolca, od bukvara nije "knjige" pročitao.

I sad treba da slušam vaše govnarije o fakultetu i obrazovanju. Pa koji bi to profesor sad mogao i smio dati Drašku prolaznu ocjenu ili da završi faks, pa da ne znam kako spremi ispit.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Znači Drale sve zna za deset, al' đubrad profesorksa neće ni šesticu da mu daju. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 13:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Pečenko je napisao:
Beskrupulozni mesar, jel sad bolje ? Najgora vrsta ljudi je ona koja je za sopstvene interese spremna da gazi preko drugih ljudi, ne obazirući se ni na šta. Nisam napisao da je glup, već da se iz njegovog vokabulara da zaključiti kakve je on političke nauke završio. To što je takav ljudski otpad "20" godina na vlasti možemo da zahvalimo medjunarodnoj zajednici i zatucanom narodu.

Hajd nezatucani pripadnice ko zna vec cega reci kakve veze medjunarodna zajednica treba da ima stim. Je li incko duradi nesto?

Poslednji put menjao Tabako Pit dana 11 Nov 2020, 14:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Castra je napisao:
Znači Drale sve zna za deset, al' đubrad profesorksa neće ni šesticu da mu daju. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa nit zna a očigledno nit pokušava.

AL mali Šprić je razvalio koledž, jebo mu je kevu i dobro se uhljebio na državnu sisu..

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 14:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
baki je napisao:
Draško taj fakultet neće završiti dok je god ove vlasti, pt.

De dečko nemoj biti glup. Draško je '93. godište, znači studira od 2012. godina otprilike. Do prije godinu-dve stari mu je bio na prst u dupe sa vlasti (čovjek je imao praktični monopol u prodaji mtel dopuna). Što nije završio faktultet Draško do tad?
Uostalom, puca mi kita za fakultetom, nit je to mjerilo sposobnosti, ni pamet, a ni poštenja. Al' mali je, po sopstvenim rječima, od 18-e godine u politici, nema dana staža, opšta kultura mu je na nivou kakvog mahalca, laže kad zine i sad treba ja da povjerujem da je on bolji, drugačiji, sposobniji....

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
baki je napisao:
Aj ne prdite vi i obrazovanje pravi SNSD sendivčari, mislite želudcom a ne glavom koga *ebete ovde godinama. Tito je bio bravar pa napravio i državu i uredjenje.

Draško taj fakultet neće završiti dok je god ove vlasti, pa ima li iko ovde da se sjeti sina Špirića i studiranja na fakultetu ? Sjećam se te 2005 kad sam i ja bio brucoš, mi svi na predavanja i vježbe Špirićev sin i sadašnji zamjenik Amidžić Srđan idu ispijati kafe ko najbolji jarani, kad je mali zapeo da ne može položiti matematiku, pokojni Kravarušić dobi otkaz. Profesor Kravarušić radio na fakultetu 20 godina (ne ulazim da li je i on bio pretjerano strog ili ne) ali je dobio otkaz jer mali nije znao sabrati 2+2. Kad je završio matemaiku sve ostalo ide glat, i sad takav da dodje na vlast nasljedi starog bio bi bolji od nekog srednjoškolca, od bukvara nije "knjige" pročitao.

I sad treba da slušam vaše govnarije o fakultetu i obrazovanju. Pa koji bi to profesor sad mogao i smio dati Drašku prolaznu ocjenu ili da završi faks, pa da ne znam kako spremi ispit.

A jes' vala, sad mu zla vlast kriva i što nije završio fakultet... Kao što rekoh, dečko gradi kult ličnosti oko sebe, gdje ide putanjom, žrtva, revolucionar, spasitelj. Na stranu sad njegovo obrazovanje, šta da radimo sa činjenicom da on od relevatnog iskustva ima pola odborničkog mandata u skupštini grada i pola mandata kao poslanik u NSRS, te ništa radnog staža u bilo kakvoj firmi. U bipgrafiji mu piše da je po zanimanju političar... Jebem te živote.
To je valjda dovoljno da bude adekvatno rješenje za gradonačelnika. Jbga ako aktuelna vlast ne valja, ne mogu da vjerujem da su ljudi u stanju birati nekog još goreg, samo da ovima vide leđa... Ne ide tako.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
baki je napisao:

..Draško taj fakultet neće završiti dok je god ove vlasti, ....

Ako misliš da "režim" drži po tako jakom kontrolom univerzitet u BL, kako objašnjavaš činjenicu da je mali Nebojša (matematičar) viši asistent, uprkos tome što je aktivista restarta i SDS-ovac ?
Po tvojoj priči mali ne da ne bi mogao dobiti posao, nego ne bi mogao ni diplomirati, a da ne pričam da mu fakultet plaća doktorske studije.

Nisu stvari toliko crne, jbg.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
baki je napisao:
Draško taj fakultet neće završiti dok je god ove vlasti, pt.

De dečko nemoj biti glup. Draško je '93. godište, znači studira od 2012. godina otprilike. Do prije godinu-dve stari mu je bio na prst u dupe sa vlasti (čovjek je imao praktični monopol u prodaji mtel dopuna). Što nije završio faktultet Draško do tad?
Uostalom, puca mi kita za fakultetom, nit je to mjerilo sposobnosti, ni pamet, a ni poštenja. Al' mali je, po sopstvenim rječima, od 18-e godine u politici, nema dana staža, opšta kultura mu je na nivou kakvog mahalca, laže kad zine i sad treba ja da povjerujem da je on bolji, drugačiji, sposobniji....

Ne kažem za prije, ja sam pisao u kontekstu "tek sad neće završiti", a takođe sam i pisao da završen fakultet nije mjerilo obrazovanja stoga sam i naveo primjer Špirić.

S druge strane više volim i kad on slaže al daj promjene, a eto ti vjeruj da je bolji Radojičić i SNSD i gutaj njihove predizbore a aj te napominjem da je ova ista vlas 2009-e godine dala 9,2 milona za rafting koliko sad vrijedo Zeleni i ovaj novi most u Docu, gdje plaćamo 50 % skuplje smeće nego Zagreb, Toplanu da ne spominjem, gradski prevoz takodje.

Što napisa Dražen, Radojičić i sadašnja Banjaluka su ko film " Mrtav ladan ", ušminkana sa 2-3 kružna toka kao i deda u ljubičastom odjelu, ušminkan a mrtav.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Slabo pratim politiku uopste, a ni Stanivukovica. Sta je njegova najnovija laz?
Meni je jedino sto mi se ne svidja kod njega je sto mi je jedno vece spopao kafanu gdje sam htio otici popiti pivo, a slusao njegov monolog/govor.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 15:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
baki je napisao:
gdje plaćamo 50 % skuplje smeće nego Zagreb,

Hoćeš reći da je u Banja Luci odvoz smeća skuplji od cca 30KM?

Citiraj:
Kako neslužbeno doznajemo iz Zagrebačkog holdinga, varijabilni dio cijene prosječno bi trebao iznositi oko 40 kuna, što znači da će uz fiksni dio prosječna minimalna cijena odvoza biti 110 kuna. Što to otprilike znači za građane Zagreba, donosimo u kratkom vodiču kroz nove cijene odvoza otpada.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 15:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
CJENOVNIK USLUGA ZA FIZIČKA LICA

Iskazane cijene uvećavaju se za troškove transporta od 1,10 KM po pređenom kilometru za usluge koje se izvrše na lokaciji udaljenoj preko 20 kilometara od sjedišta Društva. Generalnom direktoru Društva ostavlja se diskreciono pravo da u specifičnim uslovima, u zavistnosti od složenosti pružanja usluga, definiče i zaključi ugovorene uslovve pružanja usluga trećim licima u kojima ugovorena cijena odstupana niže ili više u odnosu na cijene definisane zvaničnim cjenovnikom. Ovaj cjenovnik stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od 01.09.2014. godine. Sa danom primjene ovog cjenovnika prestaje da važi cjenovnik usluga od 26.08.2011.godine i Odluka o izmjeni Cjenovnika usluga broj: 89-6/13 od 06.02.2013. godine.

Naziv usluge Osnovna cijena Cijena sa PDV-om Porez
Odvoz otpada DOMAĆINSTVA (m2) 0,140 0,160 17%

https://cistocabl.com/usluge/fizicka-lica/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]