banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 08:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 109  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima?
Glasanje se završava 14 Nov 2020, 18:50
Igor Radojičić 33%  33%  [ 14 ]
Draško Stanivuković 47%  47%  [ 20 ]
Neću glasati 21%  21%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2020, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koza uvrijedjen sto niko nije prepoznao njegov politicki potencijal :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
a dobro je momci, odvadite malo, na kraju će ispasti da je biti neobrazovan vrlina na kvadrat.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 20:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Choban je napisao:
Onda bi se Rejkjavik trebao raspasti jer im je gradonačelnik bio panker koji je vozio taksi. Al se nevsram još napustio školovanje. Eto i neobrazovan.
Nešto ne vidim da je taj grad prop'o.

Eto, iako rekoh da ne vrijedi diskutovati sa tobom.
Ugrizoh se za jezik.

Da, da i Zuckerberg je napustio faks pa je uspio u životu.
Samo što je to izuzetak od formule za uspjeh, a ne pravilo...

skeva je napisao:
Koza uvrijedjen sto niko nije prepoznao njegov politicki potencijal :D

Nemam ja nikakav politički potencijal.
Rekao sam ranije da bih pomogao u svojoj MZ, jer mislim da bih mogao učiniti nešto dobro za naselje.
Da ljudi žive živote malo dostojnije...

Mada, kako je krenulo, prije će biti da ću neku drugu državu zvati svojom. :(

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
kosta je napisao:
a dobro je momci, odvadite malo, na kraju će ispasti da je biti neobrazovan vrlina na kvadrat.
Nije ni malo tačno ,obrazovanje i jeste najbitnije za ovo društvo...dok god nam je većina stanovništva neobrazovana i zatucana,izvisili smo.Ja bih ma osnovu nivoa obrazovanosti,steknutih saznanja i spoznaja u nekom društvu vrlo lako smislio mogućnost manipulacije istim.Stoga obrazovanje je prijeki lijek za izlječenje društva.

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
kosta je napisao:

Naravno da je, pa veliki vožd je slika i prilika. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
BeckaSkola je napisao:
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

Bijeljina. Centar.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pečenko je napisao:
kosta je napisao:

a ne znam gdje se informišeš ali: vožd jest seljak i rmpalija ali neobrazovan svakako nije.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Lično sam stekao kroz školovanje dosta kolega koji su danas visoko obrazovani... i ne mogu tvrditi na osnovu toga da su pametniji, da imaju bolje znanje ili bilo šta u odnosu na nekog s samo srednjom školom. Stručnjaci jesu u svojoj uskoj oblasti kojom se bave, ali to nije širina nikakva da znaš potrebe ljudi koji žive oko tebe. Po meni bi trebao biti čovjek od naroda s izraženim socijalnim vještinama i empatijom za ljude...a sad koliko je i to bitno ako svi dobiju naredjenja kako se dižu ruke.

Više mi je tužno za ljude koji su srednje školovanje prošli s poklonjenim dvicama i poslije se okitili s diplomama privatnih fakulteta i kroz politiku dogurali sebe na dobre pozicije...šta mi sad znači što takav debil ima diplomu kad nije sposoban ni snijeg ispred kuće da počisti.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ovaj koza je bogotac ovog foruma. Jebeni drasko se kandiduje za gradonacelnika, a mi potencijal za umjesto bajdena krijemo ovdje na forumu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2020, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Castra je napisao:

DA LI STE VI RETARDIRANI JEBOTE???

Pa moja izuzetno ograničena inteligencija ne da je superiorna za ove ljude, već im dođem kao jebeni stvaralac univerzuma, alfa i omega...

Kralj

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 00:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
richa je napisao:
Ovaj koza je bogotac ovog foruma. Jebeni drasko se kandiduje za gradonacelnika, a mi potencijal za umjesto bajdena krijemo ovdje na forumu.

Нова Варош je napisao:
Kralj

Ne bih da kvarim zabavu, al' kontate li vi ili ne kontate?
Nemam nikakve aspiracije da budem političar, niti imam uslove da se uključim tu u lokalnu politiku.
Razvlačim samo šator, kad su se svi cirkusanti i cirkuske životinje već skupile...

Drizzt je napisao:
Lično sam stekao kroz školovanje dosta kolega koji su danas visoko obrazovani... i ne mogu tvrditi na osnovu toga da su pametniji, da imaju bolje znanje ili bilo šta u odnosu na nekog s samo srednjom školom. Stručnjaci jesu u svojoj uskoj oblasti kojom se bave, ali to nije širina nikakva da znaš potrebe ljudi koji žive oko tebe. Po meni bi trebao biti čovjek od naroda s izraženim socijalnim vještinama i empatijom za ljude...a sad koliko je i to bitno ako svi dobiju naredjenja kako se dižu ruke.

Više mi je tužno za ljude koji su srednje školovanje prošli s poklonjenim dvicama i poslije se okitili s diplomama privatnih fakulteta i kroz politiku dogurali sebe na dobre pozicije...šta mi sad znači što takav debil ima diplomu kad nije sposoban ni snijeg ispred kuće da počisti.

Razumijem šta hoćeš da kažeš, ima to itekako smisla.
Mada, opet mi je teško povjerovati da ovi klinci što sam pobrojao mogu ponuditi više od recimo jedne Jelene Trivić.
One nemaju ni životnog, ni radnog iskustva, a i obrazovanje je tanko. Šta mogu ponuditi? Zašto su baš njih probrali?

Kupovina diploma nije obrazovanje. Ne znam da li neko ko kupi diplomu nekog fuš fakulteta misli da ima neko znanje ili šta... Nije vrijedno pomena uopšte...
Tu treba dodati i ove političare kojima je to karijera, kojima je životni cilj da budu političari bez da se ostvare u nekoj oblasti. Tu je onda politika zarad politike i mlaćenje prazne slame.

Moja misao je bila da je pitanje koliko neko ko nije kvalitetno obrazovan može da vidi širu sliku, da predvidi i željene i neželjene efekte donošenja neke odluke u Skupštini.
Da razumije zašto bi nešto trebalo da je prioritet društvu i kako posložiti kockice na optimalan način...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 01:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kosta je napisao:
Pečenko je napisao:
kosta je napisao:

a ne znam gdje se informišeš ali: vožd jest seljak i rmpalija ali neobrazovan svakako nije.

Muči se sa sklapanjem najobičnijih rečenica, što nije neobično s' obzirom da je po struci mesar. Mogao je biti i doktor nauka, kad progovori vidi se šta je i ko. Političke nauke, kako da ne. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Castra je napisao:
richa je napisao:

Нова Варош je napisao:
Kralj

Ne bih da kvarim zabavu, al' kontate li vi ili ne kontate?
Nemam nikakve aspiracije da budem političar, niti imam uslove da se uključim tu u lokalnu politiku.
Razvlačim samo šator, kad su se svi cirkusanti i cirkuske životinje već skupile...

Drizzt je napisao:

Razumijem šta hoćeš da kažeš, ima to itekako smisla.
Mada, opet mi je teško povjerovati da ovi klinci što sam pobrojao mogu ponuditi više od recimo jedne Jelene Trivić.
One nemaju ni životnog, ni radnog iskustva, a i obrazovanje je tanko. Šta mogu ponuditi? Zašto su baš njih probrali?

Kupovina diploma nije obrazovanje. Ne znam da li neko ko kupi diplomu nekog fuš fakulteta misli da ima neko znanje ili šta... Nije vrijedno pomena uopšte...
Tu treba dodati i ove političare kojima je to karijera, kojima je životni cilj da budu političari bez da se ostvare u nekoj oblasti. Tu je onda politika zarad politike i mlaćenje prazne slame.

Moja misao je bila da je pitanje koliko neko ko nije kvalitetno obrazovan može da vidi širu sliku, da predvidi i željene i neželjene efekte donošenja neke odluke u Skupštini.
Da razumije zašto bi nešto trebalo da je prioritet društvu i kako posložiti kockice na optimalan način...

Praktično, potreban je čovjek koji razlikuje dobro i loše, zna sagledati stvari iz više uglova i spreman je da primi i prihvati kritike sa strane. Problem je što se takvi ne bave politikom, već ovakvi poput mesara iz Laktaša. Ne znam takodje koji su ciljevi Draška, da li želi zaista da nešto mijenja ili je još jedan u nizu.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pečenko je napisao:
kosta je napisao:
Pečenko je napisao:
kosta je napisao:

Muči se sa sklapanjem najobičnijih rečenica, što nije neobično s' obzirom da je po struci mesar. Mogao je biti i doktor nauka, kad progovori vidi se šta je i ko. Političke nauke, kako da ne. :lol:

Evo preko 20 godina slusamo kako mu se rugaju da je glupi mesar.
Preko 20 godina. Preko 20 jebenih godina.

Koliko ti godina imas?

Ako je on glupi mesar, kakav je onda kvalitet drugih koji su mu parirali sve ove decenije? Po tebi su jos gluplji. Jel da?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Eno neko snimio Stevandića kako priča da je loše stanje i poslao BN-u :lol: ovi naravno odmah objavili.
https://www.rtvbn.com/3995442/i-nenad-s ... dio-snimak

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Очекујем оштар демант у наредних пола сата.
Ии је монтирано или он то није тако мислио.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pečenko je napisao:
Političke nauke, kako da ne. :lol:

aj sad napiši još sto puta "mesar", "hihi mesar", "ahahaha, mesar"

ti si neki klinac, ne bih da gubim vrijeme s tobom. msm, naučiti logovati se na forum i kucati u tastaturu jeste nužan ali nije i dovoljan uslov za suvislo kometarisanje.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 10:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pečenko je napisao:
Šta misliš zna li azbuku?
Političke nauke ili ne, završio ih je za "onog vakata". Tvoj pulen je završio gimnaziju i studira ekonomiju skoro deceniju.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2020, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Pečenko je napisao:
kosta je napisao:
Pečenko je napisao:
kosta je napisao:

Evo preko 20 godina slusamo kako mu se rugaju da je glupi mesar.
Preko 20 godina. Preko 20 jebenih godina.

Koliko ti godina imas?

Ako je on glupi mesar, kakav je onda kvalitet drugih koji su mu parirali sve ove decenije? Po tebi su jos gluplji. Jel da?

Beskrupulozni mesar, jel sad bolje ? Najgora vrsta ljudi je ona koja je za sopstvene interese spremna da gazi preko drugih ljudi, ne obazirući se ni na šta. Nisam napisao da je glup, već da se iz njegovog vokabulara da zaključiti kakve je on političke nauke završio. To što je takav ljudski otpad "20" godina na vlasti možemo da zahvalimo medjunarodnoj zajednici i zatucanom narodu.

Poslednji put menjao Pečenko dana 11 Nov 2020, 10:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]