richa je napisao:
Ovaj koza je bogotac ovog foruma. Jebeni drasko se kandiduje za gradonacelnika, a mi potencijal za umjesto bajdena krijemo ovdje na forumu.
Нова Варош je napisao:
Kralj
Ne bih da kvarim zabavu, al' kontate li vi ili ne kontate?
Nemam nikakve aspiracije da budem političar, niti imam uslove da se uključim tu u lokalnu politiku.
Razvlačim samo šator, kad su se svi cirkusanti i cirkuske životinje već skupile...
Drizzt je napisao:
Lično sam stekao kroz školovanje dosta kolega koji su danas visoko obrazovani... i ne mogu tvrditi na osnovu toga da su pametniji, da imaju bolje znanje ili bilo šta u odnosu na nekog s samo srednjom školom. Stručnjaci jesu u svojoj uskoj oblasti kojom se bave, ali to nije širina nikakva da znaš potrebe ljudi koji žive oko tebe. Po meni bi trebao biti čovjek od naroda s izraženim socijalnim vještinama i empatijom za ljude...a sad koliko je i to bitno ako svi dobiju naredjenja kako se dižu ruke.
Više mi je tužno za ljude koji su srednje školovanje prošli s poklonjenim dvicama i poslije se okitili s diplomama privatnih fakulteta i kroz politiku dogurali sebe na dobre pozicije...šta mi sad znači što takav debil ima diplomu kad nije sposoban ni snijeg ispred kuće da počisti.
Razumijem šta hoćeš da kažeš, ima to itekako smisla.
Mada, opet mi je teško povjerovati da ovi klinci što sam pobrojao mogu ponuditi više od recimo jedne Jelene Trivić.
One nemaju ni životnog, ni radnog iskustva, a i obrazovanje je tanko. Šta mogu ponuditi? Zašto su baš njih probrali?
Kupovina diploma nije obrazovanje. Ne znam da li neko ko kupi diplomu nekog fuš fakulteta misli da ima neko znanje ili šta... Nije vrijedno pomena uopšte...
Tu treba dodati i ove političare kojima je to karijera, kojima je životni cilj da budu političari bez da se ostvare u nekoj oblasti. Tu je onda politika zarad politike i mlaćenje prazne slame.
Moja misao je bila da je pitanje koliko neko ko nije kvalitetno obrazovan može da vidi širu sliku, da predvidi i željene i neželjene efekte donošenja neke odluke u Skupštini.
Da razumije zašto bi nešto trebalo da je prioritet društvu i kako posložiti kockice na optimalan način...