Nije samo ATV tu glupost objavio, već i drugi...
Nego
darioc je napisao:
Najbolji komentar za ove liste bio bi stih pokojnog Bore: O bože gdje li pronalaze onoliku đubrad i mamlaze.
Mogu razumjeti da neko veliča Dodika ali da mi jednog Ljubu Ninkovića ili Bojana Pećanca, ili onog nesrećnika preletača Obradovića navodiš kao neke ljude od kojih mi kao zajednica možemo imati korist...pa da se ispovraćaš.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Lsta SNSD-a za Skupštinu grada BL je užas, pogotovo jer je to partija sa najviše odbornika u aktuelnom sazivu i partija koja se hvali velikim brojem članova.
Na listi su, između ostalih, neki odbornici koji su malo toga uradili i ostaće upamćeni kao dio najgore skupštine grada ikad! i pitanje je zašto su neki od njih ponovo stavljeni.
Takođe, tu su i oni koji će vratiti mandat ako prođu na ovim izborima i ostati na ranijim funkcijama, od poslanika u NSRS Đajića i Ilića, do ministara Šeranića i Amidžića, jer ko bi mijenja oposlaničku ili ministarsku fotelju sa odborničkom.
A na listi ima onih koji su bili u političkoj penziji (Lukač), pa do preletača koje si već pomenuo, koji će prihvatiti mandat ako prođu.
Nije mi jasno kako od toliko članova nisu isprofilisali bar 5-6 imena koji će biti na lokalu, kad već ne mogu napuniti listu da ne bude ovako loša, a hvale se lafo nekim brojem članova.
Ni neke druge stranke nisu nešto bolje, npr. PDP koji je druga stranka po jačini u aktuelnom sazivu na prve četiri pozicije je stavio poslanike u PSBiH i NSRS koji će se odreći mjesta u skupštini grada ako ga osvoje.
Ali za SNSD koji se hvali brojem članova, lista je porazna.