banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Srpska je Bosna
PostPoslato: 28 Jan 2014, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Svasta je moguce. Evo vidis i ovu temu i nacin na koji diskutujemo.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
уозбиљите се и немојте претјеривати. :)

за бих ћу навијати кад будем могао отићи са тробојком на стадион и кад се "брат мио које вјере био" загрли са мном и запјева још четири четника на мањачи стоје значи НИКАД

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako izbacimo cetnike, to bi nam trebao biti cilj. Ugrubo.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
TNS se bavi utopijama :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 13:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma biće kako bankari kažu....postoje sredine koje NIKAD neće promjeniti stav,koje ga ni za 50 godina komunizma nisu promjenile,a postoje i ove kao naša banjaluka,kao sarajevo,zagreb,split,istra,rijeka....kako vjetar duva...

pod najtvrdjim sredinama,u rs smatram jahorinu,sokolac,manjaču itd,kod hrvata imotski,dalmatinsku zagoru i zapadnu hercogovinu,kod muslimana ove potomke muje hrnjice,cazin,možda kalesija i to je to...za te sredine bankari ne postoje 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Distanciranje Srba od BiH je proces koji traje jos uvijek. Vise je razloga za to. Izmedju ostalog i proglasavanje Muslimana nekakvim Bosnjacima, a to je prelazno rjesenje ka Bosancima.Samim tim i svojatanje Bosne kao njihove dok su tu ostali podstanari. Sto naravno nije tacno. Srbi su na to alergicni jos od doba Kalaja i njegovih pokusaja stvaranja Bosanske nacije. Ovo otklanjanje ka R. Srpskoj je po meni treba gledati kao borbu za ocuvanje nacionalnog identiteta i borbu za isti.
Da nebude zabune nemaj je nesto ni protiv BiH ali takve u kojoj ce RS biti prihvacena i uvazavana jer ce se time automatski uvaziti i Srbi kao narod koji su u BiH od pamtivjeka. A posto su sanse za to nikakve, nevidim ni kako se moze vratiti nekakva ljubav prema BiH.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
TNS se bavi utopijama :D

Nedavno me je jedna forumasica pitala zasto se ne bavim necim normalnim kao i sav drugi svijet.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Mislim da ne treba. Eto, mislim da bi se do ljeta moglo postici da Banja Luka navija za BiH u Brazilu. Kada bi se to htjelo.

e jbg,baš je 5 mjeseci premalo,haha...tu bi već trebao radikalniji medijski nastup....dzeko daje gol za city 9.januara,i skida dres građana,ispod kojeg stoji majica sa natpisom "srećan rođendan,republiko srpska" :lol: :lol: ...

ali bankari mogu i to,ako im je u interesu :(

Сљедеће јутро се бомбаш самоубица разноси у по тренинга "Грађана" док од Џеке тражи аутограм. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Malo off-topic:

Je li ikome od vas Srba smeta sto Mladic (a i Karadzic) u Haag-u svako malo potegnu "branimo nas narod/interese naseg naroda"??

Drugovi, branite SEBE a ne srpski narod?? Ili ja grijesim??

Meni (a zaista nisam nacionalno napaljen lik) to pomalo djeluje kao sakrivanje iza naroda, prebacivanje NJIHOVE komandne i druge odgovornosti na "interes naroda"...ala ono sto nam politicari trenutno rade u svim sferama (kao "vitalni interes insert_narod"). Frapantno mi je sto ONI daju takve izjave, gdje se indicira da je srpski narod predmet sudjenja...je li to namjerno/sa nekom agendom, ili ih boli K sta pricaju, u ovoj fazi??

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uf sto volim pogoditi ovako ;-) Spijo, nije utopija. Sve je jako predvidljivo ;-)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
spijo je napisao:
moguća je i koalicija LDPa i Dveri

:lol: vec su odmakli u pregovorima :D

Sto se BiH tice tu su karte vec manje vise podijeljene uzaludno je o tome kuckati...sacekajmo "dobrovoljce" iz Sirije i ostalih pripizdina pa cemo vidjeti sta ce se desavati...ako bude kakvo njesra mislim da ce Bosnjaci biti ti koji ce ga zapoceti jer njima to jedino i odgovara...mada opet iz njih stoji Turska i jos po neka ruka...desavanja u arapskim zemljama uveliko ce uticati i na politicka kretanja unutar i van BiH...u Siriji se ta islamska radikalna politika uveliko poljuljala...sta ce se dalje desavati mislim da ne znaju ni krupni igraci a mi mozemo samo nagadjati....

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Uf sto volim pogoditi ovako ;-) Spijo, nije utopija. Sve je jako predvidljivo ;-)

Ne sumnjam da si dobro informisan, ali............uvjek postoji "ali" pogotovo u BIH.
Da nije tako posao bi bio završen još devedesetih

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
NFL fanatik je napisao:
Malo off-topic:

Je li ikome od vas Srba smeta sto Mladic (a i Karadzic) u Haag-u svako malo potegnu "branimo nas narod/interese naseg naroda"??

Drugovi, branite SEBE a ne srpski narod?? Ili ja grijesim??

Meni (a zaista nisam nacionalno napaljen lik) to pomalo djeluje kao sakrivanje iza naroda, prebacivanje NJIHOVE komandne i druge odgovornosti na "interes naroda"...ala ono sto nam politicari trenutno rade u svim sferama (kao "vitalni interes insert_narod"). Frapantno mi je sto ONI daju takve izjave, gdje se indicira da je srpski narod predmet sudjenja...je li to namjerno/sa nekom agendom, ili ih boli K sta pricaju, u ovoj fazi??

Mislim da si napravio malu digresiju. Obicno kazu branio sam interes a ne branim mada ima i toga ponekad. Mogu da pricaju sto god hoce sam Hag je pojasnio da se sudi pojedincu za eventualni zlocin a ne institucijama ili pogotovu ne narodu. Mada imam osjecaj da bi ovi iz FBIH voljeli da je drugacije.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Volio bih znati zbog cega veliki nenacionalista NFL povezuje sudjenje u Hagu sa narodom?
Ili nesto nisam dobro razumio. Mislim, ono... Moguce je...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ниш' не брини. Омакне се то њима, мулти-култи-јевцима свако мало. :) Ваљда треба још да се вјежба. Зато ми се није дало ни да коментаришем.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto vec rekoh. Ocekivao sam nekakav onakav post.
Predvidljivo je kao i tvoje pisanje. Znaci nikakav problem :-)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Апсолутно. :) Одох сад да скувам кафу и вратим се припреми "Рачунарских система" за сутра.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nakon 15 godina drukanja i huškanja jednih protiv drugih i trećih i poslije selektivnih optužbi za zločine teško da bi ijedan bankar mogao spojiti sva tri tora u jedan za neko kraće vrijeme (recimo za nekih 10 godina). I dalje imamo neku vrstu zamrznutog sukoba.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 10:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Volio bih znati zbog cega veliki nenacionalista NFL povezuje sudjenje u Hagu sa narodom?
Ili nesto nisam dobro razumio. Mislim, ono... Moguce je...

Moje je pitanje bilo - zasto Karadzic i Mladic nekim svojim izjavama povezuju...tako da - nisi dobro razumio. Nema razloga (a kod tebe cini mi se ima, makar kad sam ja u pitanju) da u svemu trazis skrivene motive...jer ih nema.

Back to the topic - stav i razmisljanja pojedinih ljudi na ovoj temi me sokira...ali u pozitivnom smislu.

Mada, kolektivno pisamo uz vjetar - prije bitnih ekonomsko/politickih promjena unutar pojedinacnih "torova" ove drzave - nikakve bitnije promjene na nivou "zajednice" naroda ne moze biti...bilo integracije ili disolucije.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema nista skriveno, opterecenost ti je vise nego ocigledna ;-)

Zna se kada politicari/lideri koriste JA (kada obecavaju i kada se hvale nekim uspjehom), a kada koriste MI...

Sa druge strane nisam ni upratio takvu izjavu. Uglavnom i ne pratim. Njih dvojica ce dobiti jos dan ili dva medijske paznje i penzija.

Dakle, ne znam da li su rekli takvo nesto, ali i da su rekli to ne znaci apsolutno nista.

Eto, jos samo ostaje nejasno sta si htio sa tako postavljenim pitanjem.

Jos nesto, glede upotrebe omiljenog pojma "torovi"...
Ono sto nudi bosnjacka propaganda je u sustini zamjena tri tora jednim malo vecim? Ispravi me ako grijesim, ali Spijo i ja znamo da se razne grupe istih domacih zivotinja (npr. prasica) pomjesane u jedan tor znaju povredjivati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]